Ayrılık, sevgi, arada kalmak

ilknurum_92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
172
2
0
Düzce
merhaba kızlar benim bi sorunum var 1 buçuk yıldır nişanlıdım ve onu çok seviyorum çok şükür hiç kavga etmedik gayet mutlu mesut geçiniyorduk ama annem bi gün beni karşısına aldı kızım böyle böyle dedi ben bunlardan rahatsızım nişanı atıyorum dedi yapma etme dedim benim bi sorunum yok nişanlımla ailesinden banane ben idare ederim onları ama nişan atıldı hiç bişey anlamadım bir anda geleceğim hayallerim düzenim bitti yıkıldı nişanlımla hiç bi sorunum yok annem bitti diyo başka bişey demiyor ne yapacağımı şaşırdım sizin fikirlerinizi almak istiyorum annem kaçarsan hepimizi bi daha dönüşün olmaz affetmem dedi ama nişanlım da hiç zarar vermedi bana onlara göre bi kaç hatası var ama düzelmeyecek bişey yok ama ona da izin vermiyorlar allak bullak oldum yani fikrinizi almak istedim cevap yazarsanız sevinirimm

annen neden böyle bişey istedi ki ama?
biraz daha açsan konuyu, daha iyi anlasak olmaz mı?

ama nolursa olsun annen nasıl senin fikrini umursamadan nişanı atar ya? senin nişanın bu sonucta.

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

annen neden böyle bişey istedi ki ama?
biraz daha açsan konuyu, daha iyi anlasak olmaz mı?

ama nolursa olsun annen nasıl senin fikrini umursamadan nişanı atar ya? senin nişanın bu sonucta.

kayınvalidem patavatsız biraz bi de aileler hani çok görmedi erkek tarafı üstümüze düşmedi falan kayınvalidem düşünmeden konuşuyo aslında niyeti iyi ama onu anlatırken öyle bişey diyo ki mahvediyo kayınpederim çok iyi bi adam bi çok eşyamızı almıştı bize benim istediğim gibi ama kayınpederimin tek suçu babamla çok görüşmemesi hani gitmemesi yanına ve nişanlımda çok gitmedi babamın yanına öyle çok disiplinli bi ailem var ve onlara göre saygısızlık yapmış nişanlım
ama ben nişanlımla ilgili kötü bişey düşünmüyorum ben öyle sevgiden gözüm falan kapanmadı öyle bi tipte değilim iyisini kötüsünü görüyorum zaten hayat dair çok şeyler yaşadım okuldan çıkığım gibi çalışmaya başladım ve bi çok zorlukla çalıştım devamda ediyorum çalışmaya maaşımdan kendime para da almıyorum anneme veriyorum hepsini nişanlımla çok güzel bi düzen kurmuştuk ama yıkıldı hepsi öyle ne yapsam suçluyum ailemce nişanlımı koruduğum içinde bi karar veremedim düşünmekten bana bişey olacak

emınsen sevgiden kı emınsin sakın nişanı atma sonra hayat senın ıcın daha zor olur sevdıgın ıle evlenmekden güzel bırsey yok ... tabı gercek sevene gercek yasayana bende askdan gözü kör olmammıstım ama ailem istemıyordu daha ıyı yere layıksın dıyordu inat ettım sevdıgım ıle evlendım ıyıkı evlenmısım vermeselerdı kacmazdım ama ikna ederdım yada sonuna kadar beklerdım annemede böle demıstım benm ailemde öle cok disiplinli adı duyulmus bır aile ama cok sukur oldu evlendık tavsıyem bırakma sevdiğini

eminim evet ondan da ilerde mutlu olacağımdan da 2 buçuk seneyi aşkın bi beraberliğimiz var az değil iyi kötü tanıdık birbirimizi bende inat ediyorum annem biliyo istediğimi zorla çıkardım yüzüklerimi atıldı nişan anında bohça geri gitti anlamadım hiç bişey dinlemediler beni bende kaçmak istemiyorum ama annem ikna olmaz gibi duruyor kardeşim ve ablamda istemiyo napıcam bilmiyorum nişanlım olmadan olmuyo herşeyimle ilgileinirdi maddi manevi kendine ait işi var dükkanı var ama yok annem olmaz diyo kesinlikle

canım benim yaa... inş inanıyorum ki ikimiz de başlıklarımızda mutlu haberler vercez... umarım annen yumuşar,gerçekten çok ilginç parmağındaki yüzüğü çıkarttırması filan...inşallah herşey düzelir...

sağol canım amin inşallah ya yoksa bana bişey olacak

oyyy canım benim
düşüncelerimi zaten biliyorsun hakkınızda hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden
ama sevginiz kazanacak bence

oyyy canım benim
düşüncelerimi zaten biliyorsun hakkınızda hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden
ama sevginiz kazanacak bence

amin canım sağol inşallah ya ben mutlu olacağıma inanıyorum sevgime ve sevdiğim insana da inanıyorumm

Kaç yaşındasın merak ettim doğrusu. Bir de ailenle çok enteresan bir ilişkin var. Nasıl parmağındaki yüzüğü çıkarp gönderirler senin rızanı almadan? Onlar mı evleneceklermiş ya da ayrılacaklarmış?

Aile gidip gelmiyor diye, nişanlın babanın yanına uğramadı diye nişan mı atılırmış çiftlerin fikri alınmadan?

Eğer istiyorsan biraz dik durmalısın. Sen de kabullenmiş bir hal gördüm maalesef. "Annem attı nişanı, kardeşlerim de istemiyor, birşey de yapamıyorum" bilmm ne. Eğer istiyorsan savaşmalısın. İlla aileni üz, kır, kaç git falan demiyorum. Bir yolu yordamı vardır mutlaka.

ya benim topicte hani dedimişsin ya kendimizi işe verdik,ailemle bile pek görüşmedi diye. 1,5 yılda ailenle niye hani muhabbet filn kurmadı ki,akşam yemeği olur hafta sonu olur..
gerçekten anneni anlayamadım,hani bizimkiler baştan beri olmaz dediler de,sizinkiler birinden falan bişey mi duydular noldu da acaba bu kadar zaman sonra birden vazgectiler ki yaa...
benim vardı öyle nişanlanıp da ailesi etraf bisürü laf dedi diye ayırdılar... böyle bişeyler var da sen üzülme diye sana mı söylemiyoyorlar ki...

acaba sana söyleyemedikleri bişey mi var? baksana senin ailenden hepsi birden bire istemiyor bana bit yeniği var gibi geldi.:26:

birden bire değil yani nişanlım askerdeken gelmesine 5 ay kala falan gerginlikler başladı gelince düzelir dedim biz kendimizce düzelttik ama ailemce düzelmemiş öyle işe güce daldık ikimizde kendi kendimize bi düzen kurup gidiyordukki olan oldu

yok canım çok görüşüyorlardı annemle falan akşam çay içmeye çıkıyorduk işten sonra sadece bize pek gelmedi öyle bi de babamın yanına çok gitmedi ama elinden geldiğince aradı falan öyle etraftan bişey duyacağını sanmıyorum ki

merak etme deniyorum pes etmedim bu olay olduğundan beri her fırsatta bu konu açıldığında bitmesini istemiyorum diyorum bende bitmedi falan diyorum ailem çok disiplinli fazla söz hakkım yok öyle zaten halimden tavrımdan da anlaşılıyor zayıfladım 1 buçuk ayda hep suratım asık işte dalgınlıktan hatalar yapıyorum öyle

canım durumuna çok üzüldüm anlamam zaten bu aileler neden böle yaparlar onlar istiyo diye zaten bir çok şeyden vazgeçiyoruz birde evlenme olunca konu heleki seviyorsak bide ya annemiz yada kayınvalidemiz bir soun çıkarıp ayırıyolar hiç düşünmeden bu kız üzülcekmi bu çocuk üzülcekmi diye birde şart koymazlarmı evlenirsen onunla bizi unut birdaha ailen değiliz gibi konuşmalar insanı çileden çıkarıyor...umudunu yitirme seviyosan çabala sağlığınıda ihmal etme asla hiçbirşey senden önemli değildir...dualarım bu gece seninle allah yardımcın olsun...

çok çok teşekkür ederim sabah sabah gülümsettin beni çok güzel şeyler yazmışın kendimce mücadelemi vermeye çalışıyorum ve tek istediğim aslında yanlış varsa ben göreyim böyle ben anlamadan bittiği için ve sevdiğimle sorunum olmadığı için üzülüyorum hala umudum var olacak inşallah bende sadece dua ediyorum rabbime sığınıyorum ama çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederimm.. :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…