- Konu Sahibi ilknurum_92
-
annen neden böyle bişey istedi ki ama?
biraz daha açsan konuyu, daha iyi anlasak olmaz mı?
ama nolursa olsun annen nasıl senin fikrini umursamadan nişanı atar ya? senin nişanın bu sonucta.
emınsen sevgiden kı emınsin sakın nişanı atma sonra hayat senın ıcın daha zor olur sevdıgın ıle evlenmekden güzel bırsey yok ... tabı gercek sevene gercek yasayana bende askdan gözü kör olmammıstım ama ailem istemıyordu daha ıyı yere layıksın dıyordu inat ettım sevdıgım ıle evlendım ıyıkı evlenmısım vermeselerdı kacmazdım ama ikna ederdım yada sonuna kadar beklerdım annemede böle demıstım benm ailemde öle cok disiplinli adı duyulmus bır aile ama cok sukur oldu evlendık tavsıyem bırakma sevdiğini
canım benim yaa... inş inanıyorum ki ikimiz de başlıklarımızda mutlu haberler vercez... umarım annen yumuşar,gerçekten çok ilginç parmağındaki yüzüğü çıkarttırması filan...inşallah herşey düzelir...
aman Allah korusun deme öyle...
oyyy canım benim
düşüncelerimi zaten biliyorsun hakkınızda hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden
ama sevginiz kazanacak bence
acaba sana söyleyemedikleri bişey mi var? baksana senin ailenden hepsi birden bire istemiyor bana bit yeniği var gibi geldi.:26:
ya benim topicte hani dedimişsin ya kendimizi işe verdik,ailemle bile pek görüşmedi diye. 1,5 yılda ailenle niye hani muhabbet filn kurmadı ki,akşam yemeği olur hafta sonu olur..
gerçekten anneni anlayamadım,hani bizimkiler baştan beri olmaz dediler de,sizinkiler birinden falan bişey mi duydular noldu da acaba bu kadar zaman sonra birden vazgectiler ki yaa...
benim vardı öyle nişanlanıp da ailesi etraf bisürü laf dedi diye ayırdılar... böyle bişeyler var da sen üzülme diye sana mı söylemiyoyorlar ki...
Kaç yaşındasın merak ettim doğrusu. Bir de ailenle çok enteresan bir ilişkin var. Nasıl parmağındaki yüzüğü çıkarp gönderirler senin rızanı almadan? Onlar mı evleneceklermiş ya da ayrılacaklarmış?
Aile gidip gelmiyor diye, nişanlın babanın yanına uğramadı diye nişan mı atılırmış çiftlerin fikri alınmadan?
Eğer istiyorsan biraz dik durmalısın. Sen de kabullenmiş bir hal gördüm maalesef. "Annem attı nişanı, kardeşlerim de istemiyor, birşey de yapamıyorum" bilmm ne. Eğer istiyorsan savaşmalısın. İlla aileni üz, kır, kaç git falan demiyorum. Bir yolu yordamı vardır mutlaka.
canım durumuna çok üzüldüm anlamam zaten bu aileler neden böle yaparlar onlar istiyo diye zaten bir çok şeyden vazgeçiyoruz birde evlenme olunca konu heleki seviyorsak bide ya annemiz yada kayınvalidemiz bir soun çıkarıp ayırıyolar hiç düşünmeden bu kız üzülcekmi bu çocuk üzülcekmi diye birde şart koymazlarmı evlenirsen onunla bizi unut birdaha ailen değiliz gibi konuşmalar insanı çileden çıkarıyor...umudunu yitirme seviyosan çabala sağlığınıda ihmal etme asla hiçbirşey senden önemli değildir...dualarım bu gece seninle allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?