Ayrılık, sevgi, arada kalmak

hep böyle gül inşallah hayatın boyunca kalbiden yüreğinden ne geçiyorsa büyük allahım sana versin seninde dualarını bizimde dualarımızı kabul etsin dilerimki inşallah mutlu haberlerini alırız...hep gül mutlu ol canım ...allah herkesi sevdiğine kavuştursun inşallahhh

canım geldiler mi sizin erkek tarafı... hissediyorum filan demişsin ya oldu mu bi gelişme....
sana bişey deyim mi,sanırım biz de bi karar verdik. anneme bu aksam diycem ki "kabul edersen annesi seninle tanışmaya gelmek istiyor" diycem... :18: cidden endişeliyim,umarım kabul eder ve umarım kadını da terslemez :26:

sağol cnaım tekrar çok mutlu ettin beni bu akşam erkek tarafı yine gelecek dua edin nolur

bu akşam gelecekler canım dua et ve merak etme kadını terslemez ona iyi konuşur üzme kendini herşey olacağına varır ve bi yerden başlamak lazım tabi korkma güzel bi karar vermişin

ayy hadi hayırlısı canım yaaa... insallah sorunlarınız hallolur sizin de bizim de... artık yarın haberleşiriz tekrardan,inşallah gönlündeki hakkında hayırlı olur da sıkıntılarından kurtulursun canım....

hii çok güzel bi dua bu teşekkür ederim canım ya amiiiinn tez zamanda ikimiz için inşallah sağol canımnım bu arada hangi ildesin sen

hadi artık hayırlısı canım allah kalbinden ne geciyorsa onu versin sana inşallah herşey dileğin gibi olur iyi haberlerini merakla bekliyorum

hadi artık hayırlısı canım allah kalbinden ne geciyorsa onu versin sana inşallah herşey dileğin gibi olur iyi haberlerini merakla bekliyorum

Geldiler canım annem çok güzel bi dille tekrar olmayacağını anlattı ama karşı tarafta güzel konuştu hani değişti bişeyler bunu görmek için zaman verin dedi öyle bilmiyorum bi daha gelince ne olur yani annemin haklı olduğu yönler var ama düzelmeyecek bişey yok o zamanı verse düzeldi mi görsek keşke öyle ne olacak bilmiyırum kendimi üzmekten başka da bişey yapmıyorum malesef bu zaman içinde artık iyi ya da kötü çözüme kavuşsun istiyorum hep dua ediyorum Rabbim hayırlıysa da hayırsızsa da tez zamanda göstersin ona göre bende iyi olayım..

canım benim,konuşmaları çok iyi olmuş bence,karşı taraf da anlamıştır problem nerde diye anlamştır inş.. şimdi kendilerini düzeltirlerse inş sorunlar da ortadan kalkar

canım benim,konuşmaları çok iyi olmuş bence,karşı taraf da anlamıştır problem nerde diye anlamştır inş.. şimdi kendilerini düzeltirlerse inş sorunlar da ortadan kalkar

evet canım çok iyi oldu ama annem değiştiklerine inanmıyo kimse değişmez diyo ve zaman vermiyo

sen neyaptın söyledin mi annene

evet canım çok iyi oldu ama annem değiştiklerine inanmıyo kimse değişmez diyo ve zaman vermiyo

sen neyaptın söyledin mi annene

ya ilk intiba çok önemli sanırım... ama umarım annen bir fırsat daha verir onlara.. gerçi annenin problem ettiği şeyleri de bilmiyorum ama...
ben söyleyemedim yaa,babam evdeydi... şimdi bi cıngar çıkar da babam yine çıkan bir cıngarla duyar diye korktum... :26::26: sanırım bu aksam annemle yalnız olcaz evde, bakalım açmam gerek artık... ctesi annemler umreye gidecekler.. hem onun içi rahat bi şekilde gitsin istiyorum hem de benim de rahatlasın istiyorum... umarım umre öncesi bi tartışma yaşamayız...

canım umreden dönünce söyle o manevi ruhaniyetle belki daha kolay olur ne dersin
özelden malesef daha mesaj atamıyorum atabildiğimde ince ayrıntıya girerim annemin düşündükleri hakkında

hayırlısı canım inşallah buda bir adımdır emin ol bunu yapmayan ailelerde var ne yazıkki en azından bir konuşma olmuş iyi yada kötü inşallah sonu senin için hayırlı olur mutlu olursun allah dualrını kabul etsin inşallah aminn

sağol canım ya ah bi de anlasalar beni

canım umreden dönünce söyle o manevi ruhaniyetle belki daha kolay olur ne dersin
özelden malesef daha mesaj atamıyorum atabildiğimde ince ayrıntıya girerim annemin düşündükleri hakkında

anneme söyledim,umreden sonra sizinle tanışmaya gelecekler,herkes ciddi,işin içinde bi ciddiyetsizlik yok dedim... hiçbişey demedi... istersen annesiyle gitmeden görüşebilirsin dedim,istemedi. ben gideyim de geldikten sonra olsun nolcaksa babanla halledin dedi... :26: :26:

anladım canım üzme kendini babanla sorunun yoksa anlayabileceğine inanıyorsan otur konuş babanla canım anlat belki anlar seni destek olur tanımak ister

benim babam bana ikili oynadı bana tamam kızım nasıl istersen öyle olacak dedi evdekilere bitti bu iş dedi erkek tarafı gelincede öyle dedi zaten babamla sorunlarımız var sadece baba sıfatını taşır bende o kadar annemdir beni büyüten neyse ben artık daynamıyorum çok kötü oldum artık canım anneme kağıt yazdım içimi döktüm onu vermek istiyorum sence ne yapayım.. korkuyorum açıkçası :18:

canım sen yazalı cok olmuş kusura bakma giremedim nete ben... aslında sanki kağıt yazıp vermek mantıklı gibi,bazen insan konuşamadığını yazarak cok daha güzel anlatabiliyor...
bana gelince de babamla aram iyidir iyi olmasına,Allah razı olsun annem de babam da ebeveynliklerini cok güzel yaptılar buna hiç lafım yok... ama babam da bu durumda kızarrmış,ilk tecrübemden bunu anladım ne olcak nasıl olacak hiç bilmiyorum,bi gelsinler bakalım...

hayırlısı olsun canım ya çok zor gerçekten ben kağıt falan veremedim anneme konuşmaktanda korkuyorum çok üzülüp kızıyor hasta oluyor üzülüyorum annem öyle olunca ama bişey demeyincede ben çok üzülüyorum cesaretimi toplayıp güzelce konuşmam lazım ama beceremiyorum :95: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…