- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Kendi fotoğraflari yok. Kitap seslendirme yapıyor ya da kuşunu paylaşıyor.Hayretimi mazur görün, o yaşta çocuğum yok.
On yaş için instagram açmak?
Akışa bırakınArtık oğlum 10 yaşında, Instagram açtık. Acaba halasını eklese mi, yoksa akışa mi bıraksam
Anladım, malum keşfet kısmı korkunç, o yaş çocuk için tedirgin oldum bir an.Kendi fotoğraflari yok. Kitap seslendirme yapıyor ya da kuşunu paylaşıyor.
Bir yakınımda anne baba ayrı ve çocuk evlenirken iki tarafın da teyzeler halalarin bir arada olması beni çok mutlu etti. Babası gorusse çocuk rahat edecekti bu konuda. Onlar bana, ben onlara kızgıniz diye sizin yaşadığınızı yaşatmak istemiyorum. Babası adam olsa keşke...Benc çocuğun kararına bırakın istiyorsa görüşsün kalsın ona kötülemeyin bende arada derede büyüdüm ve annem sürekli baskı kurardı inanın bu çocukları çok yıpratıyor sen konuşmak görüşmek istersen görüşebilirsin oğlum ekleyebilirsin oğlum bunlar beni üzmez ben seni hep seviyorum her şekilde de seveceğim ben hep senin yanındayım diyebilirsiniz
Çok anlamıyor zaten, bir kaç arkadaşı var. Benim kontrolümde. Siliyor bazen yer kaplıyor diye, öyle hevesli değil.Anladım, malum keşfet kısmı korkunç, o yaş çocuk için tedirgin oldum bir an.
Tabi siz daha iyi bilirsiniz detayları.
Aranızda bu konu geçmediyse profilini en baştan gizli tutsun diyeceğim ama çocuğunuz için böylesi onları daha cazip hale getirebilir.
O nedenle akışa bırakmak, en mantıklısı sanki.
Hevesli değilse çok iyi.Çok anlamıyor zaten, bir kaç arkadaşı var. Benim kontrolümde. Siliyor bazen yer kaplıyor diye, öyle hevesli değil.
Hiç bahsetmedim. Fikir alip ona göre konuşmak istiyorum oğlumla.
Bana mesaj atarak sordular sadece. Bende yüzeysel cevap yazdım. Daha farklı şekilde de iletişim kurabilirler miydi? İnanın kafam çok karışık. Oğluma da söyledim, seni sordu halan diye. Yani bilmiyorum oğlum için doğru şekilde adım atmak istiyorum.Siz oğlunuza hiçbir yönlendirme yapmayın bence.
Yeğenini merak eden yıllardır irtibat kurardi.
Ne hayır gelir onların halalığından.
İşte bazı anne babalar çok bencil kendi hırslarını çocukta yaşatıyorlar babasını takmayın çocuk üzülür tabi bu duruma ama babanında içinden gelmesi lazım böyle erkekler alsalar da çocukla vakit geçirmiyorlar zaten zaten çocuklara asıl travmayı yaratan boşanmak değil anne babanın tutumuBir yakınımda anne baba ayrı ve çocuk evlenirken iki tarafın da teyzeler halalarin bir arada olması beni çok mutlu etti. Babası gorusse çocuk rahat edecekti bu konuda. Onlar bana, ben onlara kızgıniz diye sizin yaşadığınızı yaşatmak istemiyorum. Babası adam olsa keşke...
Sadece fotoğraf paylaşmak için değil, sosyal medya kullanımı için uygun bir yaş grubu değil.Kendi fotoğraflari yok. Kitap seslendirme yapıyor ya da kuşunu paylaşıyor.
Tabi ki kurabilirlerdi.Bana mesaj atarak sordular sadece. Bende yüzeysel cevap yazdım. Daha farklı şekilde de iletişim kurabilirler miydi? İnanın kafam çok karışık. Oğluma da söyledim, seni sordu halan diye. Yani bilmiyorum oğlum için doğru şekilde adım atmak istiyorum.
Bu işi bu kadar basite almayın böyle böyle bağımlılık yapıyor bu işler.Bence siz önce inst kapatarak başlayın sonra çok pişman olursunuz.8/9 yaş çocuklar artık wc ye bile elinde tabletle telefonla giriyor.Çok anlamıyor zaten, bir kaç arkadaşı var. Benim kontrolümde. Siliyor bazen yer kaplıyor diye, öyle hevesli değil.
Hiç bahsetmedim. Fikir alip ona göre konuşmak istiyorum oğlumla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?