- 7 Aralık 2017
- 80
- 19
- 3
- 41
- Konu Sahibi sinemaycan
-
bence de hala önemsiyorsanız kalbiniz hala ayrılmamış demektir
Ben terk ettim, ölmüş bir iliskiydi. Ondan sonra heryerden ortak kim varsa sildim engelledim. Arayan soran yok, terk edilsemde olmazdi. Ki umrumdada degil aramis aramamis ben kendi yolumdayim. O yuzden onunuze bakın.
Orası öyle evet hala daha kalbimde tabii ki öyle ha deyince unutulmuyor maalesef. Benim merak ettiğim o alışmıştı her seferinde benden çaba görmeye şimdi o çabayı göremiyor olması unutmasını kolaylaştırır mı yoksa meraklandırır mı neden artık arayıp sormuyor diye?
Ister vicdan yapsin ister unutsun ne farkeder ki.Ayrildiginiz kisiyi siz dusunuyorsun sorun bu olmali aslinda unutun gitsin .
bu sizi yorar takip etmeyin aklinizdan cikarmaya calisin yavas yavas .Sevdiginiz hobilerin neler varsa onlara yonelin arkadaslarinizla gezin unutmaniza yardimci olur.Yeni olmasından dolayı düşünmeden edemiyorum aklımdan çıkmıyor ki bazen nefes alamıyor gibi oluyorum
bu sizi yorar takip etmeyin aklinizdan cikarmaya calisin yavas yavas .Sevdiginiz hobilerin neler varsa onlara yonelin arkadaslarinizla gezin unutmaniza yardimci olur.
Erkekler hic bizler kadar ince dusunmuyolar bence.. biz oyle olsun istiyoruz sadece..
Diğerindense sessiz kalmak en doğrusu ve en güzeli. Eğer gerçekten hala seviyorsa elbet merak edecektir bu durumda. Fakat sevgisi bitmişse istersen takla at, ağzınla kuş tut onun için hiçbir anlam ifade etmeyecektir.
Sorun nedir?Daha önce ki ayrılığımızda ben tam kabullenmişken kendisini hatırlattı arayıp ağlayıp pişman olduğunu benim gibi kimsenin olmadığını bana böyle şeyler yaşatıp üzdüğü için yaşadığı pişmanlığı vs. Anlatmıştı. Ona istinaden şimdi de unutmaya çabalarken yine de umut ediyorum acaba yine öyle anlar mı diye. Hoş anlasa da bişey ifade etmez çünkü bir öncekinde de anlamıştı ama noldu yine ayrıldık. Sanırım içim soğusun diye istiyorum. Çokta seviyorum.
Sorun nedir?
Hic bir kafin yuvasini kolay kolay birakmaz. Eger ayrildiysam asla dusunmem bile.Merhabalar herkese. Yeni bir konu ile karşınızdayım. Buraya yazmak beni rahatlattığı için tercih ediyorum. Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim. Giriş yapayım artık. Normalde her ayrılık sonrası bitmesin diye çabalayan, çırpınan bir kadın artık son ayrılıktan sonra tamamen sessizliğe gömülürse bu durum ayrılık sonrası vicdan yapan erkek için ne ifade eder? Unutması daha mı kolay olur yoksa meraklanır mı?
Terk ettiyse geri gelse bile affetmiceksin
Beni üzmüş terk etmiş adamı niye affedeyim
Yarı yolda bırakıp gidiyorsa gitsin
Artık ağzınla kuş tutsa dönemez bana
Güvenmem asla
Eskisi gibi olmaz
Gitmeyi göze alabilecek kadar cesursa hayatta başarılar derim yürürüm
Kimseye yalvarmam
Son sözümüde ederim
Kimse gücenmesin
Susamam
Hic bir kafin yuvasini kolay kolay birakmaz. Eger ayrildiysam asla dusunmem bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?