ayrılık sonrası terkedilen kadının sessizliği

sinemaycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
80
19
3
41
Merhabalar herkese. Yeni bir konu ile karşınızdayım. Buraya yazmak beni rahatlattığı için tercih ediyorum. Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim. Giriş yapayım artık. Normalde her ayrılık sonrası bitmesin diye çabalayan, çırpınan bir kadın artık son ayrılıktan sonra tamamen sessizliğe gömülürse bu durum ayrılık sonrası vicdan yapan erkek için ne ifade eder? Unutması daha mı kolay olur yoksa meraklanır mı?

bence de hala önemsiyorsanız kalbiniz hala ayrılmamış demektir

Ben terk ettim, ölmüş bir iliskiydi. Ondan sonra heryerden ortak kim varsa sildim engelledim. Arayan soran yok, terk edilsemde olmazdi. Ki umrumdada degil aramis aramamis ben kendi yolumdayim. O yuzden onunuze bakın.

bence de hala önemsiyorsanız kalbiniz hala ayrılmamış demektir

Orası öyle evet hala daha kalbimde tabii ki öyle ha deyince unutulmuyor maalesef. Benim merak ettiğim o alışmıştı her seferinde benden çaba görmeye şimdi o çabayı göremiyor olması unutmasını kolaylaştırır mı yoksa meraklandırır mı neden artık arayıp sormuyor diye?

Ben terk ettim, ölmüş bir iliskiydi. Ondan sonra heryerden ortak kim varsa sildim engelledim. Arayan soran yok, terk edilsemde olmazdi. Ki umrumdada degil aramis aramamis ben kendi yolumdayim. O yuzden onunuze bakın.

Henüz çok yeni olmasından kaynaklı sanırım sürekli aklımda

ayrılığı o kabullenmiş bence siz takılmışsınız
rahat olun umursamayın

Diğerindense sessiz kalmak en doğrusu ve en güzeli. Eğer gerçekten hala seviyorsa elbet merak edecektir bu durumda. Fakat sevgisi bitmişse istersen takla at, ağzınla kuş tut onun için hiçbir anlam ifade etmeyecektir.

Yeni olmasından dolayı düşünmeden edemiyorum aklımdan çıkmıyor ki bazen nefes alamıyor gibi oluyorum
bu sizi yorar takip etmeyin aklinizdan cikarmaya calisin yavas yavas .Sevdiginiz hobilerin neler varsa onlara yonelin arkadaslarinizla gezin unutmaniza yardimci olur.

Erkekler hic bizler kadar ince dusunmuyolar bence.. biz oyle olsun istiyoruz sadece..

bu sizi yorar takip etmeyin aklinizdan cikarmaya calisin yavas yavas .Sevdiginiz hobilerin neler varsa onlara yonelin arkadaslarinizla gezin unutmaniza yardimci olur.

Aslında takipte etmiyorum şöyle ki sosyal medyada bir tek ınstagram kullanıyordum onu da kapattım onun dışında bakabileceğim başka bir yer yok ama aklıma geliyor tabii bakmasam bile.

Erkekler hic bizler kadar ince dusunmuyolar bence.. biz oyle olsun istiyoruz sadece..

Daha önce ki ayrılığımızda ben tam kabullenmişken kendisini hatırlattı arayıp ağlayıp pişman olduğunu benim gibi kimsenin olmadığını bana böyle şeyler yaşatıp üzdüğü için yaşadığı pişmanlığı vs. Anlatmıştı. Ona istinaden şimdi de unutmaya çabalarken yine de umut ediyorum acaba yine öyle anlar mı diye. Hoş anlasa da bişey ifade etmez çünkü bir öncekinde de anlamıştı ama noldu yine ayrıldık. Sanırım içim soğusun diye istiyorum. Çokta seviyorum.

Diğerindense sessiz kalmak en doğrusu ve en güzeli. Eğer gerçekten hala seviyorsa elbet merak edecektir bu durumda. Fakat sevgisi bitmişse istersen takla at, ağzınla kuş tut onun için hiçbir anlam ifade etmeyecektir.

Öyle evet ama insan beklemekten alıkoyamıyor kendini hep bir Umut var. O kadar çok yazılar okudum ki ilişkiler üzerine. Bir bakıyorum gram umudum yokken bir bakıyorum kesin gelecekmiş rahatlığı yaşıyorum.

Sorun nedir?

Terk ettiyse geri gelse bile affetmiceksin
Beni üzmüş terk etmiş adamı niye affedeyim
Yarı yolda bırakıp gidiyorsa gitsin
Artık ağzınla kuş tutsa dönemez bana
Güvenmem asla
Eskisi gibi olmaz
Gitmeyi göze alabilecek kadar cesursa hayatta başarılar derim yürürüm
Kimseye yalvarmam
Son sözümüde ederim
Kimse gücenmesin
Susamam

Sorun dengesiz olması. Tam herşey çok güzel gidiyor derken işi ciddiye bindirmek için konuşmalar yapıyorken hooopp diye ertesi gün ben o olgunlukta değilim diye kendi ile çelişmesi. Etraftan gördüğü ilginin hoşuna gitmesi vs. Gibi şeyler.

Hic bir kafin yuvasini kolay kolay birakmaz. Eger ayrildiysam asla dusunmem bile.

Hayranım sizin gibi güçlü kadınlara. Çok haklısınız dediklerinizde. Ancak hayatta ilk kez böyle şeyler yaşıyor olmanın da verdiği acemilikle yapamıyorum sanırım. Dediğiniz gibi geri gelse bile affetmemek gerek ancak zaten şimdilik tek istediğim onun o pişmanlığını görmek. Bazı konularda yorumlarda okuduğum kadarı ile terkeden erkek bir gün mutlaka geri döner vb. Şeyler yazıyordu onları da gördükçe umut etmekten alıkoyamıyorım kendimi..

Hic bir kafin yuvasini kolay kolay birakmaz. Eger ayrildiysam asla dusunmem bile.

Evet sonuna kadar çabalayıp uğraşan biz kadınlar hiçbir zahmet çekmemelerine karşın terkedip giden erkekler. Birkaç yerde okuduğuma göre erkekler elindekilerin kıymetini kaybedince anlarlarmış ama o zamanda iş işten geçmiş oluyor tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…