- Konu Sahibi sinemaycan
-
Dönüncede geri gönderHayranım sizin gibi güçlü kadınlara. Çok haklısınız dediklerinizde. Ancak hayatta ilk kez böyle şeyler yaşıyor olmanın da verdiği acemilikle yapamıyorum sanırım. Dediğiniz gibi geri gelse bile affetmemek gerek ancak zaten şimdilik tek istediğim onun o pişmanlığını görmek. Bazı konularda yorumlarda okuduğum kadarı ile terkeden erkek bir gün mutlaka geri döner vb. Şeyler yazıyordu onları da gördükçe umut etmekten alıkoyamıyorım kendimi..
Dönüncede geri gönder
Olmaz bu adamla
Senin buna zaafın olduğunu anlamış
Seninle oynuyor
Buna izin verme lütfen
Seni hak eden dürüst seni çok seven bir erkeğe ver sevgini
Bu tip insanlar birseyi hak etmiyor
Benimde ilişkim bitti
Geri dönsün isterim tabi lafları sokmak için
Ama asla olmaz
Sevgimi güvenimi mahvetti
İlişkide vericiyimdir ama buna rağmen bitirdiyse bitmiştir asla dönemez..
Benim hayatım bu kadar ucuz değik
Bende kimsenin oyuncağı değilim
Haklisin daha yeni ayrilmisiniz aklina gelmesi normal.Ayrilma sebebiniz neydiAslında takipte etmiyorum şöyle ki sosyal medyada bir tek ınstagram kullanıyordum onu da kapattım onun dışında bakabileceğim başka bir yer yok ama aklıma geliyor tabii bakmasam bile.
Merak eder.Merhabalar herkese. Yeni bir konu ile karşınızdayım. Buraya yazmak beni rahatlattığı için tercih ediyorum. Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim. Giriş yapayım artık. Normalde her ayrılık sonrası bitmesin diye çabalayan, çırpınan bir kadın artık son ayrılıktan sonra tamamen sessizliğe gömülürse bu durum ayrılık sonrası vicdan yapan erkek için ne ifade eder? Unutması daha mı kolay olur yoksa meraklanır mı?
Meraklanir bence ama is bunu basarabilmekte ben basaramiyorum ozleyince hemen msj sonuc husranOrası öyle evet hala daha kalbimde tabii ki öyle ha deyince unutulmuyor maalesef. Benim merak ettiğim o alışmıştı her seferinde benden çaba görmeye şimdi o çabayı göremiyor olması unutmasını kolaylaştırır mı yoksa meraklandırır mı neden artık arayıp sormuyor diye?
Eğer hala seviyorsa soğuk duş etkisi yapıp mücadeleye vesile olacaktır. Sevgisi bitmişse geçmiş ola. Tecrübeyle sabit.Merhabalar herkese. Yeni bir konu ile karşınızdayım. Buraya yazmak beni rahatlattığı için tercih ediyorum. Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim. Giriş yapayım artık. Normalde her ayrılık sonrası bitmesin diye çabalayan, çırpınan bir kadın artık son ayrılıktan sonra tamamen sessizliğe gömülürse bu durum ayrılık sonrası vicdan yapan erkek için ne ifade eder? Unutması daha mı kolay olur yoksa meraklanır mı?
Meraklanir bence ama is bunu basarabilmekte ben basaramiyorum ozleyince hemen msj sonuc husran
Eğer hala seviyorsa soğuk duş etkisi yapıp mücadeleye vesile olacaktır. Sevgisi bitmişse geçmiş ola. Tecrübeyle sabit.
Merak eder.
Haklisin daha yeni ayrilmisiniz aklina gelmesi normal.Ayrilma sebebiniz neydi
Siz daha iyi yaniyorsunuz basarirsaniz bence kazanan siz olacaksinizKendim bile şaşkınım şu an. Sanırım bunu baraşarabiliyorum. Yazmıyorum, aramıyorum şimdilik çok zor olsada tutuyorum kendimi. Çünkü farkındayım artık her zamanki gibi arayıp sorarsam onun egosu yine tavan yapacak asla burnu sürtmeyecek.
Taniyorsunuz olacakti :)Siz daha iyi yaniyorsunuz basarirsaniz bence kazanan siz olacaksiniz
Taniyorsunuz olacakti :)
Ilk zamanlar ben gene boyleydim. Gerci benim o zamanlar nefes alacak zamanimda yoktu. Gerci hala yok. O yuzden pek dusunmeye firsatim olmadi. Cunku ihanetten ayrildigim icin gururum sevgimin onune gecti bende gecmesine izin verdim oda terk etmem icin yalvariyordu. O yuzden bitmesi gerekiyormuş ki bitti. Sende boyle dusun o uzuluyor mudur sence ?Henüz çok yeni olmasından kaynaklı sanırım sürekli aklımda
Ilk zamanlar ben gene boyleydim. Gerci benim o zamanlar nefes alacak zamanimda yoktu. Gerci hala yok. O yuzden pek dusunmeye firsatim olmadi. Cunku ihanetten ayrildigim icin gururum sevgimin onune gecti bende gecmesine izin verdim oda terk etmem icin yalvariyordu. O yuzden bitmesi gerekiyormuş ki bitti. Sende boyle dusun o uzuluyor mudur sence ?
Üzüldüm ihanetten dolayı böyle şeyler yaşamamanıza öncelikle geçmiş olsun. Ben aşkta gurur olmaz diye düşünenlerdenim ancak ihanet gibi bir durum olunca farklı tabii. Bize gelecek olursak aslında benimde düşünmeye vaktim yok sabahın köründen gece yarısına kadar çalışıyorum yoğun bir şekilde ancak yine de aklımdan çıkmıyor. O üzülüyor mudur kısmı içinde henüz çok yeni olduğu için bir rahatlama yaşıyordur şimdilik çok taktığını sanmıyorum açıkcası ama zaman geçince pişman olacağını hissediyorum nedense umarım öyle de olur. Tabii o zaman da yazar mı arar mı bilemem çünkü aşırı inatçı bir insan asla Nuh der peygamber demez. Beni görünce dayanamaz aslında Şirinlik şebeklik yapar ancak bu durumda da görüşemicemiz için benim açımdan daha da zor tabii..
Doğru söylüyorsun, en inatci kisi bile birgun geri geliyor ama icimden senin sevgilinin yakin bir zamanda gelecegini soyluyor. Onu en iyi sen taniyorsun tartismalarda gonul almasini biliyorsa ve seni gormeye gelecektir. Ama senin haberin olur mu onu bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?