ayrılık sonrası terkedilen kadının sessizliği

Dönüncede geri gönder
Olmaz bu adamla
Senin buna zaafın olduğunu anlamış
Seninle oynuyor
Buna izin verme lütfen
Seni hak eden dürüst seni çok seven bir erkeğe ver sevgini
Bu tip insanlar birseyi hak etmiyor
Benimde ilişkim bitti
Geri dönsün isterim tabi lafları sokmak için
Ama asla olmaz
Sevgimi güvenimi mahvetti
İlişkide vericiyimdir ama buna rağmen bitirdiyse bitmiştir asla dönemez..
Benim hayatım bu kadar ucuz değik
Bende kimsenin oyuncağı değilim

Dediğiniz gibi kendisine zaafım olduğunu anladı maalesef ve her dönüşünde bulacağını sanıyor ancak bu sefer öyle olmadığını döndüğünde bulamayacağını görmesini istiyorum ama nasıl olacak böyle bişey bilmiyorum tabii

Agresiflikten pasifliğe geçmişsiniz.
Artık hepsini geçip unutma evresine başlamalısınız. Gereksiz yorgunluk verir bu size.

Hep dönüyorsan ve bu sefer dönmediysen nasıl olsa dönecek diye bekliyordur. Yazma ulaşma 2-3 ay geçsin gerekirse. Sevmiyorsa bile sırf egosu incindiği için geri döner. Tabi başkası yoksa.

Aslında takipte etmiyorum şöyle ki sosyal medyada bir tek ınstagram kullanıyordum onu da kapattım onun dışında bakabileceğim başka bir yer yok ama aklıma geliyor tabii bakmasam bile.
Haklisin daha yeni ayrilmisiniz aklina gelmesi normal.Ayrilma sebebiniz neydi

Erkekler geneli vicdan yapmıyor ayrılınca onlar için bitiyor boşlukta olursa geri dönüyor yani biz kadınlar gibi derin düşünmüyorlar.

Merak eder.

Meraklanir bence ama is bunu basarabilmekte ben basaramiyorum ozleyince hemen msj sonuc husran

Eğer hala seviyorsa soğuk duş etkisi yapıp mücadeleye vesile olacaktır. Sevgisi bitmişse geçmiş ola. Tecrübeyle sabit.

Meraklanir bence ama is bunu basarabilmekte ben basaramiyorum ozleyince hemen msj sonuc husran

Kendim bile şaşkınım şu an. Sanırım bunu baraşarabiliyorum. Yazmıyorum, aramıyorum şimdilik çok zor olsada tutuyorum kendimi. Çünkü farkındayım artık her zamanki gibi arayıp sorarsam onun egosu yine tavan yapacak asla burnu sürtmeyecek.

Eğer hala seviyorsa soğuk duş etkisi yapıp mücadeleye vesile olacaktır. Sevgisi bitmişse geçmiş ola. Tecrübeyle sabit.

Şöyle ki o zaten çok böyle aşk sevgi adamı değil kendisi değer görüp değer vermekten yana. Bana da öyle ölüp bitmesindense değer vermesi daha samimi geliyor. Yani dicem o ki aşk sevgi etkili olamaz bu ilişkide ancak kendisi sürekli bana alıştığını vs. Söylüyordu belki alışkanlıklarından ötürü zor olabilir pişmanlık yaşayabilir diye düşünüyorum..

Haklisin daha yeni ayrilmisiniz aklina gelmesi normal.Ayrilma sebebiniz neydi

Kendisinin karma karışık bir iç dünyası var. Bugün çok güzel bir ilişkim var mutlu mesutum derken ertesi gün ben ciddi ilişki yaşayacak olgunlukta değilim diyen, sonra birkaç gün içinde tekrar evlenelim deyip tutturan birisi. Dengesizliği açıkcası.. ama bunlara rağmen hala deli gibi seviyorum

Siz daha iyi yaniyorsunuz basarirsaniz bence kazanan siz olacaksiniz

Taniyorsunuz olacakti :)

:) başlarda mesela ben hep görüşmek istediğinde müsait olamıyordum ona bunu söylediğimde daha da ısrarcı oluyordu sonrasında zamanla ne zaman görüşmek, buluşmak istese hep müsaittim ona karşı hiç olmasam iş çıkışı yolumu uzatıp yine de gidip görüşüyordum ne zaman ki böyle oldu onda bi rahatlık bi gevşeme hissettim sonrasında da önünü alamadım zaten. Ama dediğim gibi şimdilik çok kararlıyım tek aklımı karıştıran nokta ay sonu Doğumgünü var acaba kutlayıp son kez artık nolursa olsun mu demeliyim yoksa hiç kutlamamalı mıyım? Kutlamasazsam içimde kalır mı, kutlarsam kendisine verilen kıymeti,değeri anlar mı gerçekten? Gerçi anlayacak insan bunca zaman anlardı da..

Henüz çok yeni olmasından kaynaklı sanırım sürekli aklımda
Ilk zamanlar ben gene boyleydim. Gerci benim o zamanlar nefes alacak zamanimda yoktu. Gerci hala yok. O yuzden pek dusunmeye firsatim olmadi. Cunku ihanetten ayrildigim icin gururum sevgimin onune gecti bende gecmesine izin verdim oda terk etmem icin yalvariyordu. O yuzden bitmesi gerekiyormuş ki bitti. Sende boyle dusun o uzuluyor mudur sence ?

Üzüldüm ihanetten dolayı böyle şeyler yaşamamanıza öncelikle geçmiş olsun. Ben aşkta gurur olmaz diye düşünenlerdenim ancak ihanet gibi bir durum olunca farklı tabii. Bize gelecek olursak aslında benimde düşünmeye vaktim yok sabahın köründen gece yarısına kadar çalışıyorum yoğun bir şekilde ancak yine de aklımdan çıkmıyor. O üzülüyor mudur kısmı içinde henüz çok yeni olduğu için bir rahatlama yaşıyordur şimdilik çok taktığını sanmıyorum açıkcası ama zaman geçince pişman olacağını hissediyorum nedense umarım öyle de olur. Tabii o zaman da yazar mı arar mı bilemem çünkü aşırı inatçı bir insan asla Nuh der peygamber demez. Beni görünce dayanamaz aslında Şirinlik şebeklik yapar ancak bu durumda da görüşemicemiz için benim açımdan daha da zor tabii..

Doğru söylüyorsun, en inatci kisi bile birgun geri geliyor ama icimden senin sevgilinin yakin bir zamanda gelecegini soyluyor. Onu en iyi sen taniyorsun tartismalarda gonul almasini biliyorsa ve seni gormeye gelecektir. Ama senin haberin olur mu onu bilemem.

Ay içime su serptiniz mesajınızla teşekkürler öncelikle :) geri gelmesini beklemiyorum falan dersem yalan olur, deli gibi bekliyorum çünkü. Ha gelince kabul eder miyim , etmez miyim o kısmına şimdilik etmem gözü ile bakıyorum ama. Nolursa olsun o pişmanlığı ile geri gelip barışmak istemesini falan görmeyi çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…