Ayrılık sonrası..

Eğer bir insan paranoyak ya da aşırı kıskanç biri değilse güvensizlik hislerinde genellikle haklıdır. Anlıyorum sizi içiniz acıyor, güven saygı bitse de sevginin tükenmesi biraz daha sürüyor, ama kendi selametiniz için güvenmediğiniz ve size kendinizi kötü hissettiren insanlardan uzak durun.
Teşekkür ederim. Her ne kadar seviyor da olsam, sevdiğini de söylese, bittiğine göre bi tarafta birşey eksildi de bitti. Ben de ona konduramasam da hislerimde yanılmadığımı düşünüyorum..

Evet istese uzak mesafe dinlemez peşinize koştururdu.. Ona dönüş yapmayın dönerse o dönsün. Ancak ayrılık daha yeni. Başkalarına meyletmeniz yanlış olur fevri hareket etmeyin biraz zaman geçsin kafanızı dinleyin
Bi anda karşıma birileri çıkmaya başladı ben de anlamadım, dediğin gibi bundan sonra daha akılcı düşünmek gerekiyor. Çünkü kafam çok karışık, bu karışıklığın içine birilerini almak hem bana hem o kişiye zarar..

Teşekkür ederim. Her ne kadar seviyor da olsam, sevdiğini de söylese, bittiğine göre bi tarafta birşey eksildi de bitti. Ben de ona konduramasam da hislerimde yanılmadığımı düşünüyorum..
Seni kesin aldatmıştır demiyorum belki de yapmamıştır ama güven vermemiş sonuç olarak. Bir kişi güven verir ya da vermez, vermeyenler şimdiye kadar aldatmamış olsa da karşısındakine gelecekte aldatabilirim hissini verir hep. Kendi iyiliğin için sana huzur ve güven veren insanlarla ol canım. Uzak mesafe ilişkisi yürüten bir sürü insan var, sadece mesafeye bağlamamak lazım, uyum sağlayamamışsınız.

Back
X