eşim demekten vazgeçerek başlayabilirsin.Selam kızlar,
son konumda eşyalarımı aldığımı yazmıştım. Eşimin annesinin aldığı (zaten bir iki tabak bardak dışında bir şey almadı) bir bardağı bile almadım orda bıraktım . hiç bir şeylerine tenezzül etmedim. fakat eşimin çeyizime aldığı çay makinesini de yanlışlıkla almışım hiç aklıma gelmedi o kargaşa da yoksa almazdım zaten.
utanmadan bana mesaj atıp üç kuruşluk çay makinesini geri istedi şok oldum. kolilediğimiz poşetlediğimiz herşeyi açıp bakmışlar karıştırmışlar. bir de benim aldığım avizelerin içindeki lambaları bile söküp almışlar . biz eşyaları almaya gelmeden önce eve koşup kendi aldıkları halıları perdeleri avizeleri filan toplayıp götürmüşler...
bir yuva dağılıyor adamın ve annesinin derdi ev ve evdeki eşyalar. bu nasıl bir çiğlik nasıl bir çingenelik inanamadım. bu mu yani ? bir çay makinesi kadar bir lamba kadar değerim yok muymuş ?
onlardan daha fazla eve eşya aldım. evi geçindirdim .borca yardım ettim. üstüne bir de altınlarımı alıp bozdurdular . yine olmadı yine değer bilinmedi .yetmedi ayrılmadan önce parmağımdaki yüzüğe kadar eşim aldı götürdü.
çok kızgınım çok öfkeliyim. ondan ve o.. annesinden intikam almak rezil etmek istiyorum onları.. nasıl geçecek bu günler bir şey diyin bana
kurtulduğuma şükretmez miyim. bir lambayı söküp almak ne demek. görünce güldüm inanın sadece güldüm.. çünkü o kadar basit bir hareket kiKurtulduğuna şükretmen gerekirken intikam planlıyorsun hayret!
Hangi yuvadan bahsettiğini anlamadım?
Hayır şunu anlamıyorum.kurtulduğuma şükretmez miyim. bir lambayı söküp almak ne demek. görünce güldüm inanın sadece güldüm.. çünkü o kadar basit bir hareket ki
Hakkin olan her seyi talep et mahkemede, lutfen kolayca siyrilmalarina izin verme..Selam kızlar,
son konumda eşyalarımı aldığımı yazmıştım. Eşimin annesinin aldığı (zaten bir iki tabak bardak dışında bir şey almadı) bir bardağı bile almadım orda bıraktım . hiç bir şeylerine tenezzül etmedim. fakat eşimin çeyizime aldığı çay makinesini de yanlışlıkla almışım hiç aklıma gelmedi o kargaşa da yoksa almazdım zaten.
utanmadan bana mesaj atıp üç kuruşluk çay makinesini geri istedi şok oldum. kolilediğimiz poşetlediğimiz herşeyi açıp bakmışlar karıştırmışlar. bir de benim aldığım avizelerin içindeki lambaları bile söküp almışlar . biz eşyaları almaya gelmeden önce eve koşup kendi aldıkları halıları perdeleri avizeleri filan toplayıp götürmüşler...
bu yuva dağılıyor adamın ve annesinin derdi ev ve evdeki eşyalar. bu nasıl bir çiğlik nasıl bir rezillik inanamadım. bu mu yani ? bir çay makinesi kadar bir lamba kadar değerim yok muymuş ?
onlardan daha fazla eve eşya aldım. evi geçindirdim .borca yardım ettim. üstüne bir de altınlarımı alıp bozdurdular . yine olmadı yine değer bilinmedi .yetmedi ayrılmadan önce parmağımdaki yüzüğe kadar aldı götürdü.
çok kızgınım çok öfkeliyim. ondan ve o.. annesinden intikam almak rezil etmek istiyorum onları.. nasıl geçecek bu günler bir şey diyin bana
zaten bu süreçteki sakinliğim umursamaz olmam .çok katı keskin bir şekilde kararlı olmam ailemi herkesi şaşırttı.Hayır şunu anlamıyorum.
Adamın zaten karakteri bozuk değil miydi?
Gerçekten şaşırdınız mı yani adamın yaptıklarına?
Ha lambayı almış ha avizeyi almış ne farkeder?
Asıl ben çok şaşırıyorum,o kadar kötülük yapılınca insan daha da katılaşmıyor mu,daha da umursamaz olmuyor mu?
Yoksa bunlar sadece bende mi oluyor acaba dünyada?
Selam kızlar,
bu yuva dağılıyor adamın ve annesinin derdi ev ve evdeki eşyalar. bu nasıl bir çiğlik nasıl bir rezillik inanamadım. bu mu yani ? bir çay makinesi kadar bir lamba kadar değerim yok muymuş ?
onlardan daha fazla eve eşya aldım. evi geçindirdim .borca yardım ettim. üstüne bir de altınlarımı alıp bozdurdular . yine olmadı yine değer bilinmedi .yetmedi ayrılmadan önce parmağımdaki yüzüğe kadar aldı götürdü.
evet benden aldıkları herşeyi istiyorum zatenMahkemede altınlarını isteyerek bu para delisi aileyi delirtebilirsin...
Selam kızlar,
bu insanlar nasil bu kdar saçmayabiliyorlar ya pes biran kendimi koydum yerinize bu esyalarin hangisi benim dliye ama yok sacmalik
zaten hakkım olanı istiyorum. onların başka bişeyini istemem . allah tan da korkmuyorlar ki terbiyesizlerHakkin olan her seyi talep et mahkemede, lutfen kolayca siyrilmalarina izin verme..
Bütün bu ödenen borçları, altınların bozulmasını mahkemede tazminat nedeni olarak göstermelisin bence. Ne kadar basit insanlarmış. Kurtulmana sevindim.
Parmağınızdaki yüzüğe kadar tenezzül etmişlerse neden çay makinesine tenezzül etmesinler ki ?
o kadının bana yaşattıklarının daha beterini yaşasın istiyorum.Çİrkinliği yapmışlar ve bu konuda sonuna kadar başarılı olmuşlar.
Ancak anlamadığım şey siz hala bu kadar sıkıntıya rağmen onlardan intikam alabilirmiyim derdindesiniz.
Evet yıkılan bir yuva var yaşanmışlıklar var kolay değil.
Ama atlatabilirsiniz.Bol dua ve onları Allaha havale etmek gibi.
ay bardağını bile bırakmışım makinesini mi bırakmıcam. aklıma bile gelmemişti . hemen gönderdim zatenEeski konularinizi bilemem ama sizde kendi esyalarinizi almissiniz.
evet, üc kurusluk cay makinesi ama suanda bosaniyorsunuz ve cogu bosanmalarda bu tür sacma davranislar oluyor. son can cekismeleri diyelim. bence kolileyip geri gönderin-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?