Ayrılık Sürecinde eş ve annesi

Aynen öyle hukukta damada takıldı geline takıldı diye bir şey yok; takı gelinin tazminatıdir. Tek dezavantaji davanın uzun sürmesi.
Onu da av. tuttuktan sonra o ilgilenecek sonuçta.

Aaaaa ikinci üyelik miymiş?
Çok çok üzüldüm!
Hem kişiye hem de emek emek yazdıklarımıza.
Uzun zamandır kendisine destek veriyorduk,ama demek boşunaymış!

Basimin gözumun sadakasi olsun de

Alsinlar o esyalari .........
neyse
hayrini goremezler insallah. Hep mutsuz olurlar.
Annesiyle beraber mi gelmis bide. Oglunun elinden tutup goturmusdur. Bosver bosandigin iyi olms. beterini bulsunlar

Ben seni tanidim
Malum sosyal hesaptan soyadının ve fotoğrafının değiştiğini gördüm sabah,bu konuya da denk gelince eski açılmış konulardan yaş evlilik zamanı kullanıcı adın vs tuttuğunu gördüm
Çok üzüldüm
2.üyelikten ban alınca tam olarak anladım
Sen benim kim olduğumu zaten biliyorsun,destek istersen yazabilirsin lakin istemesen dilersen bu konuyu gördüğümü bile unuturum
İnşallah çok mutlu olursun

Reactions: Den
Zaten böyle bir insan olduğu için eşiniz bosaniyorsunuz . İnanın böyle bir insanla ömür geçmezdi .

Sende çay makinesini kırıp parçalara ayırıp salonun ortasına bırakacaktın aslında

Reactions: Den
Cirkinlesmezler mi bende bosanma asamasindayim ev ortak tapu olmasina ragmen bile adam gitmis elektrik su dogalgazi kapattirmis cocukla ben yasiyorum diye

Ay alsınlar ne alırlarsa alsınlar Allah aşkına yani avize yine sizin avizeniz yani lambayı alsalar ne olur? tutup sizin olan birşey alıp götürmemişler ki siz nasıl eşyanızı aldıysanız onlar da eşyalarını almışlar evi boşaltmak amacıyla yani zaten boşanıyorsunuz bu kadar büyütmeye ne gerek var? ha sizden önce almışlar ha sonra illa o ev boşalacak zaten. Hiç takmam bile yok mutlu olmasınlar falan herkes yoluna baksın artık

Boşansam ben de eşim de eşyaya tenezzül etmeyiz ama kv nin çirkinleşecegine inancım sonsuz.
En yakın kankasi gelinle damadın arasını bozup gelinin eşyalarını 800 km öteden kendi evine getirtip kurdurdu. 5 ay sonra falan çocuk var barışına çevirdi olayı gidin kendinize yeni eşya alın dedi. Ömür hayatımda bundan bir adım ötesini görmem sanırken benim kv gayet kankasini onayladı ve oğluna da (eşim) bak kankimin gelini adam oldu cok konusan gelinleri gondermek gerek dedi ahahhahaa
bunu daha önce de yazmıştım ama bu konu tam o konu aman neleri varsa fazlasıyla iade et böyle rezilliğe bulaşma

Ev boşaltırken ayrılan bir ciftin buzdolabindaki yiyecekleri bile paylaştığını duymuştum şok olmustum.
Sen aldın ben aldim diye.
Aiy ne tuhaf

İntikam sizin yeni bir hayata baslamaniza engel olur. İntikam duygusuna kapılmayın. Mahkemede hakkınızı almaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…