• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık ve Aşk..

Damdakiyavrukedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
22
3
1
34
7 yıllık ilişkim bitti. Onu hala aramamak için kendime söz geçiremiyorum. Nasıl bu kadar gururumu ayaklar altına alabiliyorum anlamadım.. Ondan nefret de edemiyorum. Nasıl kurtulurum bu acıdan?? Kendimi boşluğu atılmış yavru kedi gibi hissediyorum

Zaman herseyin ilaci zaman, her ayrilik acidir cekeceksin mecburen ama unutma dunyada tek erkek o degil, bir gun gelecek aklina bile gelmeyecek gulup gececeksin anilarina bakip.

Yaşın gençseb kimler kimler olur.Dimi tek erkek o değil ya..Zordur aşk ayrılık acısı .Ben çok sancılı olarak üç kez çektim..Tekrar sevebileceksin...Yeter ki karşına çıksın...

Tabiki tek erkek o değil ama 7 yıl yaa ben gözümü onunla açtım.. onu sevdiğim gibi kimseyi sevmedim.. çok yalnız hissediyorum kendimi. Onun olmadığı bi hayatı hayal bile edemezken başıma geldi. İnsan korktuğu şeylerle hep yüzleşmek zorunda mı??

öyle oluyo zaten,nefret edemiyosun,acı çekiyosun,aramak istiyosun..:cry:benim geçtiğim yollardan geçiyosun.Bu acılar bitince aman ammada boşyere üzülmüşüm diyosun:KK54:Ama şimdi acı çekmen gerekiyorsa,bunu Allah'tan başka giderecek kimse yok.Zamanı gelmeyince geçmiyo bu acı.Ama sende bu acının geçmesine yardımcı olacak şeylere yönel.Onu hatırlatacak şeylerden uzak dur.Sen Allah'a dayan,bol bol dua et.Allah kolaylıkla atlatabilmeyi nasip etsin...İmtihandasın...

Tamam ayrıldınız ama neden ayrıldınız
Yani teselli mi edelim amaan barışırsın diyip es mi geçelim bacım
Ayrıntı verin şu konularda Allah aşkına

öyle oluyo zaten,nefret edemiyosun,acı çekiyosun,aramak istiyosun..:cry:benim geçtiğim yollardan geçiyosun.Bu acılar bitince aman ammada boşyere üzülmüşüm diyosun:KK54:Ama şimdi acı çekmen gerekiyorsa,bunu Allah'tan başka giderecek kimse yok.Zamanı gelmeyince geçmiyo bu acı.Ama sende bu acının geçmesine yardımcı olacak şeylere yönel.Onu hatırlatacak şeylerden uzak dur.Sen Allah'a dayan,bol bol dua et.Allah kolaylıkla atlatabilmeyi nasip etsin...İmtihandasın...
Hep dua ettim zaten.. Allahım hayırlı değilse benim için içimdeki sevgiyi çıkarmama yardım et dedim. Neden bilmiyorum ben her geçen gün daha çok sevdim daha çok bağlandım. Ailemden istemeye gelecekleri yakında. Ama 4 gündür aramıyo sormuyoo.

Evet hep korktuğum şeyle yüzleştim ben de..
ANlıyorum zor olur..Kaç yıl gelecek düşlemişsin...Uzatmadan evlenmek lazım aslında..Uzayınca sorun çıkıyor..Yada erken yaşlarda beğendiğini bugün beğenmeyebiliyor insan ..İşte grlecek düşlemek konusunda çok güvenmesek mi bir de...Neden ayrıldınız?

Tabiki tek erkek o değil ama 7 yıl yaa ben gözümü onunla açtım.. onu sevdiğim gibi kimseyi sevmedim.. çok yalnız hissediyorum kendimi. Onun olmadığı bi hayatı hayal bile edemezken başıma geldi. İnsan korktuğu şeylerle hep yüzleşmek zorunda mı??

Neden ayrildiniz ?

Ben 7 yıldır sevgilime çok güvendiğim için hiçbişeyine kolay kolay karışmadım.. bayram tailinde bi arkadaşıyla tatile gitti. Bana söylediğinde tek bişey rica ettim. Beni habersiz bırakma. Bu kadar basit yani. Sonra gitti tabi bu pek haber vermedi bide üzerine 2 gün uzatınca ben o son iki gün açmadım aradığındada. Geleceği gün de ailesi beni çağırdı onların yanına gittim ve içki içmesinden rahatsız olduğumu anlattım çünkü onlarda çok rahatsız oluyolardı ama ben sorunumuzu ilk defa onlarla paylaştım. Onlarda benim telefonu açmamamı doğru karşıladılar. Daha sonra ortak davranalım dediler. Biz konuşmamızı yapıcaz sende gereken tepkiyi göster diye. Tabiiki o artık geri döndüğünde değişmişti. Dünden razı ayrılığa gibi davrandı ve bitirdi. Benim amacım ayrılık değildi halbuki. Nr kadar aradım sordum tam barıştık gibi oldu salı gününden beri ne o arıyo ne de ben. Çünkü elimden geleni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum.

Bol duayla ferahlamıştım ben...Allaha dayandım bol bol...An gelip düşünmüyeyim, bir yerlerden hatırlamayayım boşluktan yine ona sarmayayım diye tedirginlik oluyor hala arada. .
Benimkinin ayrılık aşamasında nişanlandığını iki ay önce öğrendim ben..

Yani kızlar ne kadar anlatabildim bilemiyorum ama ben böyle bişeyi hakettiğimi düşünmüyorum. 7 yılı bıçak gibi kesti attı. Çok konuşmayı denedim ama kesinlikle bişey konuşmuyo. İletişim kuramıyorum. Bende kafasını dinlesin diye kendi haline bıraktım. Ama çok üzülüyorum

Ben 7 yıldır sevgilime çok güvendiğim için hiçbişeyine kolay kolay karışmadım.. bayram tailinde bi arkadaşıyla tatile gitti. Bana söylediğinde tek bişey rica ettim. Beni habersiz bırakma. Bu kadar basit yani. Sonra gitti tabi bu pek haber vermedi bide üzerine 2 gün uzatınca ben o son iki gün açmadım aradığındada. Geleceği gün de ailesi beni çağırdı onların yanına gittim ve içki içmesinden rahatsız olduğumu anlattım çünkü onlarda çok rahatsız oluyolardı ama ben sorunumuzu ilk defa onlarla paylaştım. Onlarda benim telefonu açmamamı doğru karşıladılar. Daha sonra ortak davranalım dediler. Biz konuşmamızı yapıcaz sende gereken tepkiyi göster diye. Tabiiki o artık geri döndüğünde değişmişti. Dünden razı ayrılığa gibi davrandı ve bitirdi. Benim amacım ayrılık değildi halbuki. Nr kadar aradım sordum tam barıştık gibi oldu salı gününden beri ne o arıyo ne de ben. Çünkü elimden geleni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum.
Canım geçer mi bilmiyorum bende aynı acıyı hissediyorum ve onun sesini duymayali 13 gün oldu en son bana süpriz yapıp gittiğim gün otogar da gördüm ben memleketimdeyken nisan atti o kadar zor geliyor ki şimdi dönecem artık hayatım da o olmayacak onunla kurduğum hayalleri yasamayacam düşündükçe nefesim kesiliyor ama aramıyorum ilk aşkım ilk sevgilim nisanlim hayatımdi paramparça etti beni Rabbim yardimcimız olsun.

bunları söyleyip 6 yıldır sevgilisinden ayrılmayan bir arkadaşımız var. adam sürekli aldatıyodu bizse artık adama kızmayı bıraktık kızı zavallı görmeye başlamıştık. 7 yıllık ilişki kolay kolay bitmez bittiyse sebepler büyüktür bunu unutmayın

Sorun tek bu değildir bence..Onda haklı veya haksız birşeyler birikmiş gibi görünüyor...Ailesi söylemiş ni içki konusunda konuştuğunuzu..Ondan mı kıllandı acaba..Ki bunlar ayrılacak sebep değil..İlgisi nasıldı son zamanlarda..Ne gezisine gitti...Biri olqbilir mi...Sanki bahane mi aradı..
NEDEn olmuş olabilir sen daha iyi bilirsin.Anlatursan yorum yaparız.

bunları söyleyip 6 yıldır sevgilisinden ayrılmayan bir arkadaşımız var. adam sürekli aldatıyodu bizse artık adama kızmayı bıraktık kızı zavallı görmeye başlamıştık. 7 yıllık ilişki kolay kolay bitmez bittiyse sebepler büyüktür bunu unutmayın
İşte sorun orda zaten. İnanması zor ama gerçekten bi sorunumuz yoktu. Ya işi ciddileştirmek fikrinden korktu yada ailesi eğer böyle içkili bi hayatın olacaksa kızı boşuna üzme ayrıl dediler. Bilemiyorum hangisi. Ben içki içmesini istemiyorum ama içkiyr karşı olan biri değilim. Özel günlere eşlik eden içkiyi bende çok severim. Ama her hafta sonu içen biri korkutuyor beni. Ama bunu istemediğimi hiç bağıra çağıra küfrede söve yapmadım. İçme çok aklım kalıyo üzülüyorum gibi yumuşatarak söyledim

Yani dediğim gibi gerçekten bişey yoktu. Olsa anlamazmıyım. Bana bakışı dokunuşu herşeyi aşkla yapıyodu. Sevdiğini çok zor söyler ama bana söyleyebiliyodu. Başkası olmaz yani karakteri öyle değil tanıyorum onu.. tatilde öyle arkadaşıyla yani laf olsun diye. Kumar oynamaya gitti. Ama daha öncede başka tatillere gidiyodu. Kesinlikle karışmam o konıda ona. Ama hata yapmışım belliki

İşte sorun orda zaten. İnanması zor ama gerçekten bi sorunumuz yoktu. Ya işi ciddileştirmek fikrinden korktu yada ailesi eğer böyle içkili bi hayatın olacaksa kızı boşuna üzme ayrıl dediler. Bilemiyorum hangisi. Ben içki içmesini istemiyorum ama içkiyr karşı olan biri değilim. Özel günlere eşlik eden içkiyi bende çok severim. Ama her hafta sonu içen biri korkutuyor beni. Ama bunu istemediğimi hiç bağıra çağıra küfrede söve yapmadım. İçme çok aklım kalıyo üzülüyorum gibi yumuşatarak söyledim

ailesiyle işbirliği yapmışsın ben olsam bu durumu sorun ederdim. ailesini karıştırmanıza ne gerek vardı yani. sebep olarak ne söyluyor?

Back
X