canım durumuna cok üzüldüm ama burda utanacak bir kişi varsa oda sen değilsin sen sabretmişsin mutlaka birgün mükafatınıda bulacaksın mesajın için tşk ederim k .iba.s.gerçekden son söz olmaz benim durumumda olmadı yani çok garipdi bazen eğer bişeyler söleseydim ayrılmazmıydk acaba die düşünorm ama iyikide susdum susmak ona cewap oldu tabi anlayana akşam dayak yedim tabi dayakdan sona bi kaç şey söledim lanet olsun seni tanıdığım güne die dayağın şiddeti arttı başka bi odada uyudum sabaha kadar sabrettim sabah medeni bi insan gibi onu uynadırdım işe gitmesi için yine laflanmaya başladı insanlık yapmam ona battı yine susdum o küfür saydı dediğim tek laf ben gidiorm bidaha yüzümü görmüceksin oda iyi çek kapıyı git we bitti bizim ewliliğimz bidaha hiç aramadı sormadı ben bikere mesaj attım cewapda gelmedi attığımada bazen pişman oluorm bazen olmuorm ben görewimi fazlasıyla yaptım bu ewlilik için bazen şiddet gördüğüm için utanıorm ama uyguladığı için öwünüo ona göre erkekliğin ıspatı kadını döwmekmiş
aslında sana hak veriyorum doğru söylüyorsun ama bide şu var seviyeyi düşürmemek lazım konuşarak ayrılmak bence en güzel olanı tabi duruma görede değişir bu bencejeyyarbence hiç bir önemi yok nasıl ayrıldığının adam zaten kıymetini bilse ayrılmazsın mutlaka bir şeyler vardır kırılacak ...:1closedeyes:
o yüzden kim ne hak ettiyse suratına söylerim ...:dilcikar:
ayrıldım son sözüm allaha emanet ol oldu
başka bişi yok 24 saattir ne o nede ben aramıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?