ayrılıklarda son söz sizce nekadar önemlidir?

Nalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
35
0
86
44
Sakarya
hazır aşk acısı muhabbetini açmışsınız kıslar madem öyle bende sizlere bir soru sorayım sizce ayrılıklarda son söz ne olmalı birbirine kötü söz söyleyerek ayrılmakmı yoksa medeni bir şekildemi ayrılmak sizce?CADIARZU

Son düzenleme:
ayrılıklarda kavga ederek ayrılmaktansa
medeni bi şekilde konusarak ayrılmak daha mantıklı bence
ilişki nasıl karsılıklı oturup konusarak güzel bi şekilde baslıyorsa
ayrılırkende aynı şekilde oturup konusarak güzel bi şekilde ayrılmak bence

Ayrildiktan sonra söz olmaz ayrildik ise bitmistir
arkadan arkadan konusmaya gerek yok..
o saaten sonra onun dedigi kelime beni ilgilendirmez benimkilerde onu..
Son olarakta mutluluklar da diyemem..
Sesizce yanindan ayrilmak daha mantikli sanirim-

gerçekden son söz olmaz benim durumumda olmadı yani çok garipdi bazen eğer bişeyler söleseydim ayrılmazmıydk acaba die düşünorm ama iyikide susdum susmak ona cewap oldu tabi anlayana akşam dayak yedim tabi dayakdan sona bi kaç şey söledim lanet olsun seni tanıdığım güne die dayağın şiddeti arttı başka bi odada uyudum sabaha kadar sabrettim sabah medeni bi insan gibi onu uynadırdım işe gitmesi için yine laflanmaya başladı insanlık yapmam ona battı yine susdum o küfür saydı dediğim tek laf ben gidiorm bidaha yüzümü görmüceksin oda iyi çek kapıyı git we bitti bizim ewliliğimz bidaha hiç aramadı sormadı ben bikere mesaj attım cewapda gelmedi attığımada bazen pişman oluorm bazen olmuorm ben görewimi fazlasıyla yaptım bu ewlilik için bazen şiddet gördüğüm için utanıorm ama uyguladığı için öwünüo ona göre erkekliğin ıspatı kadını döwmekmiş

canım durumuna cok üzüldüm ama burda utanacak bir kişi varsa oda sen değilsin sen sabretmişsin mutlaka birgün mükafatınıda bulacaksın mesajın için tşk ederim k .iba.s.

Bence kavga ederek ayrılmamak lazım, ne de olsa eskiden beraber olduğumuz, birşeyler paylaştığımız bir insan. Bi zamanlar güzel günlerimiz geçtiyse kötü olmaya gerek yok. Ama bazen öyle durumlar oluyor ki çok kötü ayrılabiliyorsun, birbirine olmadık hakaretler edebiliyor insan sinirle, sonra da geri dönüşü zor oluyor bu durumun kötü ayrılmış oluyorsun bi daha görüşemiyorsun. İki medeni insan yine de medenice ayrılmalı diyorum ben..

bence hiç bir önemi yok nasıl ayrıldığının adam zaten kıymetini bilse ayrılmazsın mutlaka bir şeyler vardır kırılacak ...:1closedeyes:
o yüzden kim ne hak ettiyse suratına söylerim ...:dilcikar:

bence hiç bir önemi yok nasıl ayrıldığının adam zaten kıymetini bilse ayrılmazsın mutlaka bir şeyler vardır kırılacak ...:1closedeyes:
o yüzden kim ne hak ettiyse suratına söylerim ...:dilcikar:
aslında sana hak veriyorum doğru söylüyorsun ama bide şu var seviyeyi düşürmemek lazım konuşarak ayrılmak bence en güzel olanı tabi duruma görede değişir bu bencejeyyar

ayrılığa kadar gelmiş bir ilişkide
son sözün bozulan şeyleri düzelteceğine
inanmıyorum ben.söylenen sözlerin manası yok bence.

sonuçta iyi veya kötü yaşanmış şeylerin hatırına helalleşip, iki olgun insan gibi ayrılmak en güzeli ...

bence medeni şekilde ayrılmak en güzeli tatsız şeyler yaşanmış olabilir ama illaki güzelliklerde varmıştır we o güzel şeyler için bi ilişki medeni bi şekilde ayrılığı hak etmiyor mu???

benim son sözüm "bitti" oldu içinde her şeyi barındırıyor tek bir kelime...dönüşü yok

Ne söylendiği önemli değil bana kalırsa..Olay ayrılığa kadar gelmişse, o kadar kötüyse yani..son söz söylemeye bile gerek yok bence:1closedeyes:

Gerçi arada zamanında çok büyük bir aşk olmuşsa çok zor pat diye bi veda edip ayrılmak..Ama sabahlara kadar ağlansa,geceler geçmek bilmese bile bir veda edip ayrılmak en iyisi..Uzattıkça ayrılmak zor olur ..Neyse..

önce hakkını helal et dedim sonrada allah belanı versin demiştim

gerçekten ayrılık varsa kavga değilse kötü ayrılmayı tercih ederim unutması kolay olsun diye. Şeniz

ne kadar her türlü hakareti hak etmiş olsada bende içimdekileri yüzüne haykırmak istesemde son anda vazgeçtim çünkü olan olmuştu ve elime bişey geçmiycekti onun ne kadar zevk aldığını görmekten başka Çok üzgünüm çoook olan olmuş zaten son söze gerek yok.....

Son sözün hiç ama hiç önemi yok ayrılırken ikimizinde son sözü "seni seviyorum"du. Medeni bir şekilde bitmesi gerektiğine inanıyorum ama çok haksızlığa uğradıysanız da mutlaka içinizdekileri söyleyin ki sonra içinizde kalanlar sizi rahatsız etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…