ayrılıklarda son söz sizce nekadar önemlidir?

şuan öyle zor durumdayım ki arkadaşlar.bende ne söylenen bir son söz ne de devam eden bir ilişki var.Herşey birdenbire oldu.Aramıyor,aramalarıma mesajlarıma cvp vermiyor.Ben sürekli çabalamaya onu geri kazanmaya çalışıyorum ama nafile.Bittiyse gel oturup konuşalım yüzüme söyle herşeyi hala kurtarılabilecek bişey vardır diyorum ama derin bir sessizlik var ne yazık ki.Nolur bana akıl verin.Onu çok seviyorum ve bana geri dönsün istiyorum.Hala yapabileceğim birşey olmalısenağlama

canım anlat hikayeni istersen... bak sevgilisinden ayrılanlar kulubü başlığımız var... müdavimlerimiz var... herkes sana yardımcı olmaya çalışacaktır... kalabalığız orda ne yazık ki ... ama derdimize derman olmaya çalışıyoruz...

ben burda yeniyim canım.henüz ayrılığı kabullenemediğim için yazamadım oraya.orası daha kalabalıksa bir de derdime orda derman arayayaım.teşekkür ederim canım

orada da aramıza gelip sonra barıştık diye gidenler var canım ...
o belirsizliği beraber atlatırız o zaman :)

olayy bitmişsse bitmiştir üstüne gitmenini hiçbir anlamı yoktur eğer o ayrıldysa hele hiç ama boşverin yaaa....son söz iyi yada kötü olsa ne olcak ne değişek aşk bittiyse bitti..

bence yaşadığım ilişkilerden yola çıkarak şöle diyebilirimki, ayrılıkta son söz medenice söylenmelidir karşı tarafı kıracak itham edecek sözlerden kaçınılmalı sakin ve mantıklı hareket edilmelidir.ileride kötü anımsanmamak için ve vicdanen rahat edebilmek için.benim sevdiğim insandan ayrılığım kötü oldu ama keşke böle ayrılmasaydık keşke son noktayı medenice koyabilseydik o zaman bugün sokakta birbirimizi gördüğümüzde en azından bir merhabamız olurdu nedenleri niçinleri siniri nefreti öfkeyi bu kadar yıpratmasaydık keşke doğru düzgünn ayrılabilseydik diyorum..

bizde medeni ayrılanlardan olduk galiba..

beraberken çok tartıştık, çok incittik birbirimizi..

ama dün son sözlerimiz.. HAKKIM SANA HELAL OLSUN, HOŞÇAKAL oldu..

medeni şekilde ayrılmalıdır insanlar.
biz ayrıldığımızda ben ınanamadım hala ınanamıyorum ama çok medeniydim.
ona mutluluklar diledim hala diliyorum

son söz önemlıdır oturup konusmak bır seylerı yoluna koymaz, kötu soz soylemek bıle daha ıyıdır bıttıgı anlasılır
bıttıgı anlasılmayan bı ılıskı cok kötudur sürüncemede bırakılmıstır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…