ilk yazdıgın msjda farklı şeyler yazmıssın.....Teşekkür ederim aklımı başıma getirdiniz. ama bide iyi yanlarına bakarsak eğer iyi denirse:
1- ortalama 15 kez buluştuk 3 kez sex yaptık
2-kimse bilmio çünkü duyulursa işden kovuluruz.
3-kovulmayı göze alamayız çünkü ort 2.500 maaşımız var (bu devirde)
4-3 arkadaşıyla tanıştım,biri kankası, biri okul arkadası, biri komşusu
5-onu bi kadınla görüp kızdığımda "istersen bi sevgilim olduğunu ona söylerim,hatta görüşmemi istemezsen görüşmem"dedi
6-çevremdeki erkekleri ayıklama çabasında,"onlara bi sevgilin olduğunu söyle düşsünler peşinden" dio
7-önceki sevgilisi 5 yıl sürmüş,şehir dışına gitmiş bi ayağı burdaymış,yani kızı terketmemiş,
8-benimle tatil planları var
9-üye olduğu dernek yemeğine beraber gidcez
10-mesela yoğun bi dönemde akşam planımız var benimle ilgilen diorum o beni iptal edip toplantıya gidio,kızıyorum anlayış göster stresliyim dio,görüşmeyelim madem yoğunsun diorum bulduğun çözüm benden ayrılmakmı dio,bana destek ol zor günlerimde dio
11-işyerinde bi erkekle konuştuğumu görünce uzaktan dikiyo gözlerini sanki dövüyo ben ayrılana kadar sonra geliio yanıma benim kadınımsan eğer kurallarıma uycaksın dio
12-belgesel izlemeyi seviyo,ben sevmiyorum,"bundan sonra seveceksin, ben sıkılmıyorum sende sıkılmycaksın, diyo."
13-şimdiye kadar hiç ismimle hitap etmedi,hep hayatım,aşkım,yavrum der.
14-eğer dışarda buluştuysak hemen elimi tutar ve bırakmaz
15-karşıya gecerken beni arkasına saklar
16-işyerinde biri bana sesini yükselttiğinde müdahele etmeye hazır (ama sevgilim olduğunu belli etmeden,görevi ve pozisyonu gereği)
17-biyere gidiyoruz maç başlıyo beni unutuyo kendimi aptal hissediorum,ama aynısını evdede yapıyo tam yatcaz odaya girince tv yi açıyo maç başlamış gözümün içine bakıyo 10 dk izin verirmisin diyo, çok masum görünüyo kıyamıorumm
18-bide ben telefonu açmayınca çok kızıyo.senin benden daha önemli,daha gizli,daha özel ne işin olabilir diyo
gelişmeleri yazcam iyi yada kötü..
biri bana yanlış okudugumu sölesin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!görünen o ki sevgilin zaten höt bi adam bu açıdan bakılınca evlenilecek bi adam gibi görünmüyor ama sen illede bu adam diyosan, bence bukadar evlilik lafı etme erkekler kaç yaşında olusa olsun hem evlenilecek kadınla birlikte olmak ister hemde evlenmek isteyen kadından kaçar çünkü evlilikten korkar. bide bana sein bilmediğin sorunları varmış gibi geldi arada bu şehirden gitmek istyorum demesi filan normal değil belkide senin hiç bilmediğin nedenlerden dolayı böyle davanıyor olabilir.
Hazır kıskanç bence sakın kıskançlığını köreltme derim parmağına yüzüğü takıp sana soyadını verene kadar sana biyere kadar hükmedebileceğini unutma. sex e gelince yaşamışsın zaten bence durup dururken kesme hatta tam tersi bence sen bu adamı yatakta bağla şekerim :) bu arada burçlarınızı merak ettim söylersen sevinirim (sanki biraz aslan ereğine benziyo ama tam kestiremedim)
"ben senin hayatının neresindeyim" diye bir soru sor..
cevabını verirkende gözlerinin içine bak... yalan söyleyip söylemediğini anlarsın ama yalan sölediğini anlayıncada "söylemiodur ya" diyip kendini kandırma..
süper!! mantıklı. peki bunu sormanın özel bi ortamı özel bi anı olmalı mı. mesela yemekte mesela yalnızken, ve en önemlisi hangi cevaba sevinmeliyim.?? hangi cevapta terk etmeliyim??
Lutya cım burcu oğlak benimki terazi. şöyleki::2::2::2::2::2::2:
Terazi ve Oğlak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Erkeğe nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi sadık ve uyumlu bir partnerdir. Oğlak burcu ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapamayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskanır. Tam bir güven adamıdır. Oğlak burcu insanı duygularını gizler ve dışarıya vurmak istemez. Çünkü ona göre bu zayıflık göstergesidir. Oğlak kişilik özellikleri olarak dışa dönük, hareketli ve değişiklikten hoşlanan Terazi'yi anlamakta zorluk çeker. Bu durum onların hayata bakış açılarının farklı olmasından kaynaklanmaktadır. Seksüel anlamda da beklentileri birbirlerininkinden farklıdır. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.
Valla canım Allah sana kolaylık versin oğlak burcu erkeği herzaman o senden 1-0 galip yani eğer sen onu yenersen ilişki zaten biter,o yüzden evlensen bile işin zor görünüyo ama kadın olmak bir sanattır ince ince nakış nakış işlersen neden olmasın
bukadar da saf olunmaz ki..rol mu yapıosun yoksa gerçekten bilmiyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?