Ayrılıkmı evlilikmi?? Sizce ilişkimiz nereye gidiyor :((

?iliskimizi resmiyete dökelim daha fazla gizlemek istemiyorum de bakalım ne diyecekk:seni oyalıyor gibi.eğer hala onu istiyorsan ağırdan sat kendini.cinsel anlamda da uzuncaaaaaa bir süre yakınlaşma..

Son düzenleme:
görünen o ki sevgilin zaten höt bi adam bu açıdan bakılınca evlenilecek bi adam gibi görünmüyor ama sen illede bu adam diyosan, bence bukadar evlilik lafı etme erkekler kaç yaşında olusa olsun hem evlenilecek kadınla birlikte olmak ister hemde evlenmek isteyen kadından kaçar çünkü evlilikten korkar. bide bana sein bilmediğin sorunları varmış gibi geldi arada bu şehirden gitmek istyorum demesi filan normal değil belkide senin hiç bilmediğin nedenlerden dolayı böyle davanıyor olabilir.
Hazır kıskanç bence sakın kıskançlığını köreltme derim parmağına yüzüğü takıp sana soyadını verene kadar sana biyere kadar hükmedebileceğini unutma. sex e gelince yaşamışsın zaten bence durup dururken kesme hatta tam tersi bence sen bu adamı yatakta bağla şekerim :) bu arada burçlarınızı merak ettim söylersen sevinirim (sanki biraz aslan ereğine benziyo ama tam kestiremedim)

Lutya haklı oldugun noktalar var ama biliyorsun ki bizim erkeklerin cogu kızla birlikte olunca genelde evlenmezler sürdüğü yere kadar götürürler iliskiyi..bizim kızlara yakistiramaz kendilerine herseyi yakıştırırlar durumu yani..bağlamayakalkarsa yatakla, bu iliskinin ardından kendisi hakkında kötü şeylerde söylenebilir ağına da düşebilir sevgilisi..riskli gibi.valla en iyi konu sahibi bilir sevgilisini,mantığına yatırıyorsa onu secsin..

ilk yazdıgın msjda farklı şeyler yazmıssın.....
ben anlamadım..:26::26:
sanırım aynı evde yaşanıyo daha ilk ayda:26::26::26::26:

Son düzenleme:
bir insanı evlilik öncesi ev ortamında tanıman iyi aslında ama erkekler bazı şeyleri çabuk tüketir unutma... herşeyi yazışıyorsanız zaman içinde heyecanda biter ki sevgilin, ilişkiyi rutine erken bağlayacak potansiyelde.. ev içi ortak paylaşımlardan ziyade kendine ait bir ev içi yaşamı var seninde buna uymanı bekliyor hatta hiç esnek davranmıyor... balayı gibi değil yani... rutin evlilik hayatını 1 ay içinde yaşamaya başlamışsınız..
Heyecan ancak aşkı taze tutar... Sıraladığın maddelerde de birçogunda o heyecanı hissedemedim ben..Kaçan balık büyük olur her zaman... sende de sana ait gizemli birşeyler kalsın..

iliskimizi resmiyete dökelim daha fazla gizlemek istemiyorum de bakalım ne diyecekk:seni oyalıyor gibi.eğer hala onu istiyorsan ağırdan sat kendini.cinsel anlamda da uzuncaaaaaa bir süre yakınlaşma.

evlilikten bahseden ben olmamalıyım. ama niyetini anlamanın başka bi yolu olmalı. nerdeyse çok alakasız bi arkadaşımı araya sokup ağzından laf alcam ne düşünüyo diye.

Lutya cım burcu oğlak benimki terazi. şöyleki::2::2::2::2::2::2:

Terazi ve Oğlak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Erkeğe nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi sadık ve uyumlu bir partnerdir. Oğlak burcu ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapamayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskanır. Tam bir güven adamıdır. Oğlak burcu insanı duygularını gizler ve dışarıya vurmak istemez. Çünkü ona göre bu zayıflık göstergesidir. Oğlak kişilik özellikleri olarak dışa dönük, hareketli ve değişiklikten hoşlanan Terazi'yi anlamakta zorluk çeker. Bu durum onların hayata bakış açılarının farklı olmasından kaynaklanmaktadır. Seksüel anlamda da beklentileri birbirlerininkinden farklıdır. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.

ALINTIDIR

biri bana yanlış okudugumu sölesin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Şehir dışına çıkma sebebini biliyorum benden gizli dğl. Zaten ordan geldi,oraya gidecek,ama gitmeyede bilir. Ama ailesi burda. Korkum burda daha 2 yılı var eğitim alıyo,işden başka bişey düşünmüyo. Çok hırslı ama geçici olduğuna inanıyorum. Belkide adamın yapısı budur henüz bilemiyorum bunu anlamak için zamana iht. var. Belkide ben istediğim gibi görmeye çalışıyorum. İyi yanlarını görmeye çalışıyorum. Bilemiyoruuum.

Ayrılık istesem hemen bitiririm. Bu zor dğlki. Ben onun niyetini anlamanın, kazanmanın, beni farketmesinin ve bana bağlanmasının yollarını arıyorum aslında. Bu mücadeleyi verirken belki bir yıl belki üç yıl yani herhangi bir zamanda
"benim bu şirketteki işim bitti, kariyerime izmirde devam etmem gerek, önümüzdeki ay yeni bi şirkette göreve başlycam" demesinden çok korkuyorum. Eğer böyle derse benim ona verdiğim yıllarıma yazık değilmi? Benim sorunum aslında benimle ilgili ne düşündüğünü, ne planladığını, ilişkiyi nereye taşıdığını anlamayamamak. Bunu anlayabilmenin bi yolu olmalı.

"ben senin hayatının neresindeyim" diye bir soru sor..
cevabını verirkende gözlerinin içine bak... yalan söyleyip söylemediğini anlarsın ama yalan sölediğini anlayıncada "söylemiodur ya" diyip kendini kandırma..

süper!! mantıklı. peki bunu sormanın özel bi ortamı özel bi anı olmalı mı. mesela yemekte mesela yalnızken, ve en önemlisi hangi cevaba sevinmeliyim.?? hangi cevapta terk etmeliyim??

süper!! mantıklı. peki bunu sormanın özel bi ortamı özel bi anı olmalı mı. mesela yemekte mesela yalnızken, ve en önemlisi hangi cevaba sevinmeliyim.?? hangi cevapta terk etmeliyim??

bukadar da saf olunmaz ki..rol mu yapıosun yoksa gerçekten bilmiyomusun?

canım seni kullanıyor daha yazının ilk basında anladım bunu . "işi bitene kadar yüzüme gülüyor" demişssin olay bu kadar fazla söze gerek yok adım gibi eminim şimdiki söyleyeceğime , bu ilişkin kısa bir süre sonra bitecek cünkü SENDEN SIKILACAK ve farklı brilerini aramak isteyecek. bu kadar canım kızma bizler sana zarar gelmemesini istiyoruz ve senin daha fazla üzülmemen için yazıyorum. geçmiş olsun diyelim canım

Valla canım Allah sana kolaylık versin oğlak burcu erkeği herzaman o senden 1-0 galip yani eğer sen onu yenersen ilişki zaten biter,o yüzden evlensen bile işin zor görünüyo ama kadın olmak bir sanattır ince ince nakış nakış işlersen neden olmasın

1-0 galip farkettim. şakayla karışık bile hissettiriyo. mesela
"-hayatım dün kimi gördüğümü sana anlattımmı?
-hayır anlatmadın,
-hayır mı? bana hayır diyemezsin sözlerine dikkat et!!!!!!!!
-?????!!!!!!!!!"

20 yılık çocukluk arkadaşlarıyla tanıştım, en yakın 4 kankasıyla,
işyerinden 2 kişi ye anlatmış amaa sır olarak.
son olarakda bigün görüşcezmi dedim,misafirim var erkek erkeğe plan yapmıştık dedi, niye gündüzden söylemedin dedim, ok şuraya gel dedi, kahvemizi içtik hemen kalktık. arkadaşlarına gitti.
yani şunu hissettim onun hayatına kısıtlama getirmezsem gönlümü hoş tutmaya beni mutlu etmeye çalışıyo.

aaaa asıl en önemlisi arkadaşları allah tamamına erdirsin dediğinde bi an sessizlik oldu, eli belimdeydi o an, kendine çekti sarıldı, bende başımı göğsüne koydum, o anı unutmam, mutluyum.

bir ayda daha doğru düzgün tanımadığınız bir insanla bu derece yakınlaşmak bence çok büyük hata.
ilişkiniz ciddi mi değil mi belli bile değil.
birilerine söyleme cesareti dahi gösteremiyo 32 yaşında bir erkek olarak.
o işi yaparken bile sizinle çok ilgili olmadığını yazmışsınız.
bu ağırınıza gitmiyor mu? :26:
15 buluşmada 3 kez oldu demişsiniz azımsar gibi.
15 buluşmada 1 kez bile olmamalıydı belki de bunu düşündünüz mü?
ilişkiyi yaşayan sizsiniz biz anlattıklarınıza göre yorum yapıyoruz ama bu ilişkide yanlış bir şeyler var sanki.
aşk ya da sevgi hissetmedim ben hiç.
ne yazık ki...

bukadar da saf olunmaz ki..rol mu yapıosun yoksa gerçekten bilmiyomusun?

yoo rol dğl, çünkü zeki bi erkek aşık bi kadını çok kolay kandırır. hele kadın görmek istediği yerden bakıyosa. her erkeğin hayatında her kadının farklı yeri, farklı statüsü vardır. belki alcağım cevaptan korkuyorum.verdiği cevaba evlilik kelimesini ilk konduran ben olmamalıyım ama niyetini net anlamalıyım. yani benimle evleneceksen devam edelim evlenmiceksek vaktimi alma demek yakışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…