Ayrılıkmı evlilikmi?? Sizce ilişkimiz nereye gidiyor :((

Beyazbiri siteye hoşgeldin :)

Konuların sol üst köşesinde ve yazilarin altinda
konunun ,yorumun yazilma tarihi oluyor buna önce bakip sonra yorum atmak gerek çünkü bu konu"2011" yilinda acilmis konu sahibi derdini halletmiştir artik:) iyi günler:)

seninle ciddi değil. cinsel olarak kullanıyor sadece.

hiç abartmıyosun. işyerindekilerin bilmesindeki sakınca ne onu merak ettim. birilerine hala yalnız gözükmek istiyo olabilir mi? bi tanıdığımın başına gelmişti de ondan takıldım oraya...

Ne gerizekalıymışım geriye dönüp şu mesajları okuyunca anlıyorumki. Ergenlik heralde

1 aylık ilişkide evlilik beklentin var bence senin durum daha vahim..

Ne gerizekalıymışım geriye dönüp şu mesajları okuyunca anlıyorumki. Ergenlik heralde
Ne oldu peki şirine.Şimdi ne yapıyorsun?
O adamla değilsin diye düşünüyorum.

Bu kişi senin cinsellik olarak kullanıyor zaten kandirmiyorda evlenelim demiyor sen anla ışte terketti kullanılma

Off eski konuymus ben de heycan var sandim geldim

başka bayanlar nasıl düşünür bilmem ama, bence 1 aylık bir ilişkide cinsel ilişki çok erken.
yani bu erkeğe bu ilişkiden alacağı aldım hissi uyandırabilir çünkü bi erkek 1 ayda vazgeçemeyecek kadar sevemez bence.
bu yüzden de o ilişkide bir heyecan bir şey kalmaz.
benim de anladığım kadarıyla bu adam sizi kullanıyor. bir gelecek, uzun vadeli bir ilişki, evlilik falan aklından geçen adam bu tavırda olmaz. keşke her şeyi zamanlı yaşasaydınız, en azından birbirinizi tanıyana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…