Ayrılıkmı evlilikmi?? Sizce ilişkimiz nereye gidiyor :((

Aklı fikri cinsellikte olan adam seni mutlu edemez etse zaten şimdiye kadar evlenirdi kadının ruhunu okşamayı becerememiş 32 yaşına kadar gelmiş 30 undan sonra arızalı tipler kalıyor iyi olanlar çoktan evleniyor bas tekmeyi ekmeyi

üzgünüm ama başlıgında dediğin gibi evlilik mi ayrılıkmı die iki seçenek yok malesef.. o senden ayrılmadan sen ayrıl .. kesnlkle kullanıo .. haa evlendiğinide farzedersek .. ilerlemez .. bize cvp bile kalmıo aslında vermek sen aslında hem sormuş hem cvplamışsın :26:

helal olsun diorum .. kenslkle haklısn .. bizlern başına gelmesede çolugumuz çıçugmzun başına gelebilir büyük konşmamk lazm

ayrılmalısın bence....şuanda bile mutlu etmıo kaldıki evlenınce etsin.kbakma ama senınle evlenecegınede zannetmıorm.bir an önce kurtulmanı tavsıye ederim.

Bu kadar erken ilişki isteyen bir adamdan daha ne bekleyecektin ki? Çok iyi yapmışsın artık gerçek anlamda sevgisini veren insanlarla değer verirsin.

kız asık olduğundan gerceklerı gormemıs olabılır neden bu kadar yargılıyorsunuz kı kaldı kı kız zaten ayrılmıs artık uzatmaya ne gerek var kı...

Erkeklerin bize vereceği değeri biz belirleriz. Önce doğru bir sevgili seçeriz sonra ise değerimizi gösteriririz. sen bu şekilde sonraki ilişkilerinde de küçük duruma düşersin. ben eşimle evlenmeyip onu 4 yıl süründürdüm , şimdi ise çok değerliyim.benimle yatabilmek gibi düşüncesi olmayı bırak elimi zor tutup yanağımdan aylar sonra öpebildi.. benim eşim olabilmek için çok kibardı sürprizler yapardı, bana çok değer verir tüm sorunlarını benimle paylaşırdı... bu şekilde olmasaydı benim eşim olamazdı...çok güzel değilim ,zengin değilim , sadece hanımefendiyim...Evliliğin acelesi yok 2.500 maaş alıyorum diyorsun erkekler seni havada kapmalı. Allahaşkına bu kadar ezdirmeyin kendinizi.. iyi tarafını görme ya her şeyi görr..

kız asık olduğundan gerceklerı gormemıs olabılır neden bu kadar yargılıyorsunuz kı kaldı kı kız zaten ayrılmıs artık uzatmaya ne gerek var kı...

biz de göremediği için cevap verdik işte yargılayan kim acaba ayrıca ayrılmaya karar verdiğini nereden bilelim sadece ilk mesajı okudum

sizi yargılamak bana düşmez ama 1 aylık bi ilişkide cinsellik yaşamak erken yha hemde çook erken resmen kullanıyo sizi kapalı alanda yüzüne gül normalde salla olur mu öyle şey !!! suçlu aranıyorsa aslında suçlu olarakta sizi görüyorum ben hemen teslim etmenize kendinizi

Bu tecrübeden de görüleceği gibi evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Seven bir erkek, eşi olmasını düşündüğü bir kadının saygın olmasını ister ve saygınlığına zarar verecek davranışlarda bulunmaz. Aksi takdirde erkek heveslerini giderir ve saygısı da kalmaz. Bu tür ilişkilerin büyük çoğunluğu hüsranla sonuçlanmaya mahkumdur. Kadının toplumdaki statüsü, ruhsal ve bedensel özellikleri erkekten farklı ve daha kontrollü olmak durumunda. Erkekler yaşıyorsa ben de yaşarım, bir sakıncası yok düşüncesi uzun vadede mutsuzluk getirecektir. Erkeğin de önüne gelenle birlikte olanını herhalde kimse tercih etmez. Değer yargılarınız ne olursa olsun, çevrenizdekiler ne yapıyorsa yapsın böyle bir durumla karşılaştığınızda çok iyi düşünün derim.

Arkadaşlara katılıyorum .. 1. ay daha gözünün içine bakması lazım ama adam takmaz havalarında sen onun her hareketinden pozitif bi anlam çıkarmaya çabalıyosun için içini yiyiyor acabalarla sence daha 1 aylık ilişki de bunlar normal mi?
Bence kendini geri çek ve o hala toparlamazsa ayrıl derim sana..
Niyetin evlenmekse eğer evlenilecek adam tanımına uymuyor yanındaki adam maalesef..

Ayrılmak için neyi bekliyorsun ?

konu başlığı ayrılık mı evlilik mi ... üzgünüm ama bu şartlarda sadece kullanılıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…