Ayrılıkmı evlilikmi?? Sizce ilişkimiz nereye gidiyor :((

o aşkı bende pek hissedemedim doğru. tek taraflı yani,off.

Konunuz içerik nedeniyle taşınmıştır. Bilginize.

size pek düşkünlüğü yok gibi..
1 ay zaten evlilik düşünmek için çok erken.
ben 40 yaşına da gelsem 1 aydır sevgili olduğum adamla evlilik yaşamayı göze alamam..
belki biraz zaman gerekiyordur kendisine.
anlattıklarınızdan şu anda size deli gibi aşık izlenimi alamadım malesef.

bir ay cok erken helede bir erkegin evlilikten bahsetmesi icin sende en basında mesafeli olmalıydın bence daha cok erken bazı seyler icin zamanla konusulur evlilikten kolay bir karar degil ama onun sana yumusak davranması gerekiyor tabi onemsemeli...

sakamisin ya 1 aydir ciktigin adamla sex yapiyosun hatta beraber yasiyosun??

Son düzenleme:
@ tuysorunu,
bence yazdigin yorum hic hos degil!!!
hepimiz insaniz ve farkli görüslerimiz var.
arkadasimiz bu adamla cinsel iliskiye girse bile veya beraber otursa bile,belkide bir hatadir ve oda suan pismanlik yasiyordur icten ice.
insanlari yargilamak daha kolay oluyor degil mi?
ama önemli olan bizlere burada kiz icini dökmüs ve yardim edici yönümüz varsa yazalim ama insan hic bir zaman Allaha büyük konusmasin.
düsmez kalkmaz bir Allah,biraz vicdanli olmaya calismaya davet ediyorum.

2011 yilinda, bu teknoloji ve internet caginda boyle iyi niyetli olunmasini anlamiyorum. adam bir arkadasim diye bahsediyor herkese. ve turk erkekleri, isterse yil 3011 olsun, 1 ayda iliskiye girdigi kiza asla deger vermezler. bu boyle yani??

ne yani kendini bilmez kötü niyetli insanlar insanlarin iyi niyetliliginden veya ne biliyim safligindan faydalaniyorsa,biz burada magdur olani suclayamayiz.
Vallahi ben cok memnunum arkadasim iyi niyetliligimden.
Yangini durup seyretmek kolyadir ama bir damla su bile serpebilmek güzeldir.

sirine85 ne durumdasın? hala birlikte misin, yoksa terkettin mi adamı?

gelişmelerden haberdar et lütfen

siz cok cok cabuk ipin ucunu kacirmissiniz gibime geldi bana
bir aydir berabersiniz ve cinsel birlikteliginiz varmis
tabi sizin bileceginiz sey ama sahsen dogru bulmuyorum
hersey bu kadar cabuk gelisince malesef ilgi ve istekde azaliyor
ben buna bagliyorum

sirine85 ne durumdasın? hala birlikte misin, yoksa terkettin mi adamı?

gelişmelerden haberdar et lütfen

hala birlikteyiz. onun sorunları var. özel ünv okuyo ve bitirme çabasında. bu sene kalırsa okulu bırakmak zorunda kalcak. oturduk açık açık konuştuk. beni mutlu eden konuşma dğldi ama hak verdim. hem okulumu hem işimi kaybetmek üzereyim dedi,bana hak ver bi kadına ayırcak zamanım yok dedi, yaz okuluna kalırsam ikinci masraf olur zaten sıkıştım dedi.bende seninle daha sık görüşmek istiyorum ama imkanlarımız bu kadar dedi. bu arada biz beraber yaşamıyoruzki? yanlış anlaşıldı sanırım.

offf nerden başlasam bilmiyorum bak arkadasım
1- sen zaten onun icin ne ifade ettigini bilmiyosan bunun anlamı bariz seni sevmedigini hissediosun ama konduramıyosun
2-türk erkegi 1 ayda yataga attıgı kızı erk arkdslarıyla tanıstırır onların yanında belinede sarılır ama arkanızdan "götürdügüm karı"(sakın yanlıs anlamayın bu benim dsüncem deil türk erkekleri aynen bu terimi kullanıyo) diye bahseder ve büyük ihtimal hep beraber dalga gecip gülüyolardır
3-o madde madde yazdıgınız size göre olumlu bana göre normal bir erkek arkadasımın dahi yapabilecegi seyleri size zaten yapmak zorunda yoksa bedavadan yatak partneri bulamaz gel dediginde gelip git dediginde kim gidecek adam belesten ihtiyaclarını karsılıyo hem safıda bulmus oh

SONUC: Kimsenin namusu cinselliğe bakışı kimseyi bağlamaz ancak arkadaşım ağır kullanılıyosun ve sana nacizane bir tavsiyem daha yapısını(hırslımı deilmi tanımıyorum yazmıssın) bile bilmedigin 1 aydır sevgili oldugun (ki bence ortada sevgililik durumu yok sen var sanıyosun) adamla yataga girme degeriini düsürürsün iliskilerinde illa cinsellik yasıcaksanda sana deger verdigine emin oldugun tanıdıgın biriyle ol bari.yakında terkediliceksin önce davranıp terketmezsen sevgiletr :26:

arkadaşlar çok eşekkür ederim dsteklerinize. biz ayrıldık. çokda mutluyum ne kadar safmışım oysaçokda kalitesiz 5 para etmez bi adammış. şk işte insanın gözünü kör ediyo. :)

Konuyu baştan sona okudum.ayrılmanız isabet olmuş ama aylarca bşa geçmiş zaman.Baştan sonu belli ama bazen sonunu yaşamak işimize gelmez sevgimizden.Gelmiş geçmiş olsun

Hayırlı uğurlu olsun. Ama benden bir dost tavsiyesi olsun. Daha sonunu bilmediğin veya sevgisinden emin olmadığın bir insanla cinsel ilişki kurma. Bunu kendine olan saygın itibariyle yap. Bence bunu yapmak sana götürüden çok getiri sağlar. Umarım çok ama çok mutlu olursun

Reactions: anu
Arkadaşım seni üzmek hayallerini yıkmak istemem ama o adam evlenmeye niyeti olan birine hiç benzemiyor anlattığın kadarıyla , sende daha fazla bağlanma , niyeti ciddi değil gibi

bence de bu adam seni kullanıyor ve evlenmeye niyeti yok.. seni terketmesini ümitsizce korkarak beklemek yerine kendini ön planda tutup bu adama bu şekilde daha ne kadar tahammül edebileceğini düşün. böyle söylüyorum diye kızma ama bu adamdan cacık olmaz. daha kaç yıl bu adamı böyle bekleyip vakit kaybedeceksin? bence mantığını kullan ve bu adamı yola koy. birlikte olmuş olabilirsiniz, ki olduğunuza göre bunu kendine dert de etmezsin. için rahat olsun ya. sadece kendini düşün. vakitini boşa harcama bu adamla. seni seven ve ilgilenen birinin yanında olmak varken...

konuyu tam okumamıştım. ayrılmışsınız. isabet olmuş hayırlısı :)

Son düzenleme:
ben artık yıl 2012
cınsellıgın yasandıgına saygı duyorum ve ılıskılerın sevgılıyken bıle bır noktadan sonra bıseyler paylaşmadan ılerlemedıgını dusunuyorum
boyutu sıze kalmıs
ama 1 aylık ılıskı ıcın gecerlıd egıl bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…