Ayrılıkta erkeği geri getirme ?

belur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
147
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar ..terkedilikten sonra yada ayrılıkta erkeği geri döndürebilen var mı varsa bunu nasıl ne yaparak başardınız paylaşalım?

Son düzenleme:
Geri getirme diye bir olaya inanmıyorum zaten çabalar da zorunuzla getirirseniz yine gider. Çok denedim, ayrılıktan sonra bir şeyleri toparlamak çok zor oluyor. İstisnaları, güzel örnekleri vardır mutlaka ama genel olarak böyle bu. Kendi isterse geri gelir. Siz bir şey yapmayın sadece gerekirse hala istediğinizi söylersiniz.

Son düzenleme:
merhaba canım, evet hiçbirşey yapmayın deniliyor genelde bende bu yolu izleyenlerdenim hiçbirşey yapmıyorum..fakat bu seferde sanki tamamen kaybediyormuşsun hissinede kapılabiliyorsun zaman zaman..3-4 hafta aramayın deniliyor ben 2 .haftamdayım ve hiçbirşey yapmadım aramadım sormadım msj atmadım ..sen döndürebilmişmiydin peki canım?

Son düzenleme:

ben neler yaptım neler.... gelmiyorsaa hiiiçç bir kuvvet getiremez. bizzat denedm.. zaten mantık açısından bakılırsa gelmemesi daha iyi çünkü anlaşamıyoruz..
tabi kalbe anlatamıyorsun o ayrı..
ama kalp bile bir süre sonra pes ediyor

Döndü, yine gitti. Döndü, yine gitti. Döndü, yine gitti ... Böyle gider bu fizana kadar Ben de kabul ettim işte saflık ettim. Sizinki dürüst yollardan bitmiştir belki ona bir şey diyemem. 4 ay sonra bile dönmek istedi en son. Ama ben başkasıylayım artık, istemiyorum dedim. Çok da mutluyum şu an. Ondan daha fazla aşığım yeni sevgilime Hala bir gün istersen beni ara, bekliyorum falan dedi de çok bekler Seni hak eden zamanında elinde tutsaymış. Bence sen de yeni insanlara yer aç hayatında :)

Son düzenleme:
Kızlar ben ilk ilşkimde yalvar yakar olmuştum sürekli arardım fakat hiç sallamazdı benii..dönmüştü fakat yalandan ben hayatıma başkasını soktuktan sonra ki ben o zaman onu çoktan unutmuştum..bu seferkinde bu yüzden farklı bir yol izlemek istedim..hiçbirşey yapmıyorum .. bakalım ne olacak dönecekmi

tatlım ben ayrılığı kabul ettiğimi yazan e-mail attım onu artık istemediğimi,arkadaşta kalmak istemediğimi yazdım. neden kestirip atıyorsun dedi..demekki blöf yapıyormuş olarak algıladım ben ama net bir şekilde onu artık istemediğimi söyledim ..adam gibi değişsinde dönsün diye..14 gün falan oldu işte ses yok ondan benden de..çok kötü geçmiyor bu süre benim için ama arasada sevinirim aslında..

Son düzenleme:

benmde ilk ilişkimde yalvar yakar olmuştum.. tabi bitti..
bilmiyorum sonraki ilişkmde veya ilişkilermde ne olur..
ama sanmıyorum bundan sonra birine bu denli bağlanacağımı..
ayrılsak da iki üzülürüm geçer. ilk ilişki gibi heba olmam

ayenn öyle oluyorsun canım merak etme o ilk yaşadıkların aklına hep geliyor ve kendini üzmemek adına hareket ediyorsun eğer ben ilk ilşkimde o kadar çok acı çekmemiş olsaydım eminim bu ilişkimde istemediğimi söyleyemezdim.. o e-maili de atmazdım yalvarırdım lütfen bitmesin diye çünkü her bakımdan ilkine bin basardı ama iyi tamam dedim sadece:) ama esasında dönsün isterim...ama heba olmadım kesinlikle :))

Son düzenleme:
Her şey olacağına varır, zamana bırakmakla hem daha az yıpranırsınız hem de daha az yıpratırsınız.. Hayırlısı olsun diyelim hepimiz için öyle olsun...

demek sende ilk ilişknde benm gibi acı çektn tatlımm ahh ahh ilkler böyle mi olur :)

evet canım çünkü tecrübesiz oluyoruz yapılmayacak ne varsa yüzsüz yüzsüz yapıyoruz..onların yanlış olduğunu tamamen kaybettikten sonra idrak edebiliyoruz..olayın içindeyken göremiyorsun hiçbirşeyi..ayy neler yapmıştım o zmaan hatırlamak bile istemiyorum adam ego tavan yapmıştı:) ama neyseki kurtulmuştum sonra:))

Son düzenleme:

valla cnm ilk ilişkm 7 ay önce bitt hala izleri var.. çünkü aynı ortamdayız..
ben onu bunaltmışım benmle bir saat bile geçiremezmişş ...
bunaltmak : onu sevmek ilgi göstermek anlamına geliyor. bir dediğini iki etmedm. babam vefat etti diye mahvoldum.. tabi kaprisimi de ona yapcm ona kızıcam ona gülücem..
gidip eln adamına yapcak değilim ya ..
sonra bana gelmesi için yalvardım içimdeki sevgiyi bitirdin diyor.. gel de şimdi ne yap..
ona mı kızayımm bana yaptıklarından dolayı..
yoksa kendime mii? yalvardım yakardımm haklıyken haksız konuma küçük duruma düştm

ayrılıkta erkeği geri getirme

diye bişey yoktur. adam zaten gitmiş. ya da sen gittin, o da kabullendi, çabalamadı. daha ne için getireceksin ki?

canım benim ya başın sağolsun.. tatlım çok fazla ilgi göstermemk gerekiyor ben onu anladım..banada çok sıktın vs derdi ilki allahtan bunda tecrübeliydim de bir vukuatım olmadı o şekilde..gayet relax bıraktım..hatta onunla tartışmaya münakaşaya girmeyen tek kızmışım şimdiye kadar ama..ne yapsak da yaranamıyoruz ona da şaşkınım yani:) sıksan sıktın diyorlar e sıkmasanda bitiyor e ne yapcaz biz şaka gibi ya.. ama ben bunun dönceği inancındayım..nitekim dönmek istedi..ben kabul etmedim..çünkü o hemencik oldu bir bensiz kalsın bir düşünsün istiyordum..acaba 2. kez arar mı kii? birde face ten silinmelimi acaba ben silmedim mesela..az da olsa belki bişeyler yapılabilir ama..benim fikrim yok bi halt yapmıyorum o yüzden..tecrübeli olan arkadaşlarımız vardır diye düşünüyorum:)

Son düzenleme:

öyle işte canımm .. ne varsa yaptım gene olmadı..
o yzden bundan sonraki ilişkimde hiçbirşey yapmamaya karar verdm

şunu bilir şunu söylerim . Gidecek adam gider . ister aglayın ister umursamayın ister arayın ister aramayın ... dönecek olan da aynı şekilde ... canı ne zaman isterse o zaman döner .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…