merhaba canım, evet hiçbirşey yapmayın deniliyor genelde bende bu yolu izleyenlerdenim hiçbirşey yapmıyorum..fakat bu seferde sanki tamamen kaybediyormuşsun hissinede kapılabiliyorsun zaman zaman..3-4 hafta aramayın deniliyor ben 2 .haftamdayım ve hiçbirşey yapmadım aramadım sormadım msj atmadım ..sen döndürebilmişmiydin peki canım?
Geri getirme diye bir olaya inanmıyorum zaten çabalar da zorunuzla getirirseniz yine gider. Çok denedim, ayrılıktan sonra bir şeyleri toparlamak çok zor oluyor. İstisnaları, güzel örnekleri vardır mutlaka ama genel olarak böyle bu. Kendi isterse geri gelir. Siz bir şey yapmayın sadece gerekirse hala istediğinizi söylersiniz.
merhaba canım, evet hiçbirşey yapmayın deniliyor genelde bende bu yolu izleyenlerdenim hiçbirşey yapmıyorum..fakat bu seferde sanki tamamen kaybediyormuşsun hissinede kapılabiliyorsun zaman zaman..3-4 hafta aramayın deniliyor ben 2 .haftamdayım ve hiçbirşey yapmadım aramasım sormadım msj atmadım ..sen döndürebilmişmiydin peki canım?
Kızlar ben ilk ilşkimde yalvar yakar olmuştum sürekli arardım fakat hiç sallamazdı benii..dönmüştü fakat yalandan ben hayatıma başkasını soktuktan sonra ki ben o zaman onu çoktan unutmuştum..bu seferkinde bu yüzden farklı bir yol izlemek istedim..hiçbirşey yapmıyorum .. bakalım ne olacak dönecekmi
ayenn öyle oluyorsun canım merak etme o ilk yaşadıkların aklına hep geliyor ve kendini üzmemek adına hareket ediyorsun eğer ben ilk ilşkimde o kadar çok acı çekmemiş olsaydım eminim bu ilişkimde istemediğimi söyleyemezdim.. o e-maili de atmazdım yalvarırdım lütfen bitmesin diye çünkü her bakımdan ilkine bin basardı ama iyi tamam dedim sadece:) ama esasında döndün isterim...ama heba olmadım kesinlikle :))
evet canım çünkü tecrübesiz oluyoruz yapılmayacak ne varsa yüzsüz yüzsüz yapıyoruz..onların yanlış olduğunu tamamen kaybettikten sonra idrak edebiliyoruz..olayın içindeyken göremiyorsun hiçbirşeyi..ayy neler yapmıştım o zmaan hatırlamak bile istemiyorum adam ego tavan yapmıştı:) ama neyseki kurtulmuştum sonra:))
canım benim ya başın sağolsun.. tatlım çok fazla ilgi göstermemk gerekiyor ben onu anladım..banada çok sıktın vs derdi ilki allahtan bunda tecrübeliydim de bir vukuatım olmadı o şekilde..gayet relax bıraktım..hatta onunla tartışmaya münakaşaya girmeyen tek kızmışım şidiye kadar ama..ne yapsak da yaranamıyoruz ona da şaşkınım yani:) sıksan sıktın diyorlar e sıkmasanda bitiyor e ne yapcaz bizşaka gibi ya.. ama ben bunun dönceği inancındayım..nitekim dönmek istedi..ben kabul etmedim..çünkü o hemencik oldu bir bensiz kalsın bir düşünsün istiyordum..acaba 2. kez arar mı kii? birde face ten silinmelimi acaba ben silmedim mesela..az da olsa belki bişeyler yapılabilir ama..benim fikrim yok bi halt yapmıyorum o yüzden..tecrübeli olan arkadaşlarımız vardır diye düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?