Bende bugün biraz demorilize oldum kızlar,ne güzeldi 1 saate kadar herşey ,radyo açayım dedim şarkıdan etkilendim sanırım.çabucak kendime gelirim inşallah..arasa ya şimdi ne güzel olurdu...facede online oldum ilk defa..ne bileyim ya bir halt yapmıycam ,yapmam da zaten ..online damı olmamalıydım acaba..öff yaa..bugün beni çok seven bir çocuk mesaj attı..ne tuhaf o beni düşünüyor ben bir başkasını hayat enterasan..acaba benim sevdiğim beni mi düşünüyor yada ...??
Bu faceyi senin için açmadım ki senin yüzünden kapatayım!! diye düşünüyorum :))
Doğru söylüyorsun hayatım.. ben normalde online oluyorum zaten ama onu gizlemiştim gizlemeyi açtım dün gece girseydi ilk defa görebilirdi onu kastettim aslında ama ayrıntılı yazmamıştım..onu da bilerek gizlemiştim ki bana ulaşmak istiyorsa ordaki slm dan ziyade aramayı denesin diye.. 3-4 hafta iletişime geçmeyin deniliyor o yüzden ordaki iletişimi de kesmiştim arada eğlenceli şarkılar, fotolar yayınlıyorum...her zamanki şekilde tabii..zaten nadir yayınlardım ve nadir online olurdum hep, yine aynı 20 günde 2 tane şey mesela:)
unut onu.
ayrılık konusuna bağlı.Mesela biz çok saçma bir nedenden dolayı ayrılmıştık ama hatalı olan oydu.Kendisi bana hiç bir şey demeden ayrıldığını ilan etti sanal alemde :) bende görünce tepkisiz kalmadım tabi.Onun üstüne son bir konuşma yaptık onun hatalı olduğunu onu ne kadar sevdiğimi değer verdiğimi dile getirdim oda aynı şekilde duygusal bir konuşma.Uzun süre konuşmadık.Ayrıldık ama herkes biliyordu.Gözüme gözüme kıskanacağım şeyler soktu.Sonra ben bir dua buldum.Çevirgel duası :)) okudum 3 okumada etki etti diyebilirim acayip şekilde kafayı bozmuştum dünyam kararmış gibiydi geri gelmesini istiyordum ama o özgür yaşamayı tercih etmişti.Son konuşmamızdada belirtmişti zaten.Ayrı kaldığımız süre içinde hala benimle berabermiş gibi yaşamış yapmak istediklerini yapamamış sanki bir yerlerden çıkıcam ona kızıcam aramız bozulcak diye korkmuş ona inanıyorum samimiyetine duygularına :) eninde sonunda döndü.Bende zaten hazırda bekliyordum gereksiz bir ayrılıktı uzatmaya gerek yoktu kanımca.Ama pişman olan benmi oldum o mu oldu diye soracak olursan o oldu yani erkeğin içinde önemli olan sevgi bağlılık varsa geri geliyor yanlış yapmadan.
canım zaten Hayırlı biriyse geliyor geri. :)) düşünsene her ayrıldığın erkeğin arkasından okuyorsun ve hepsi geri geliyorÇevirgel duası yazın çıkıyo kızlar,cuma günleri okunuyo falan..Ben okudum falan ama değişiklik olmadı hiç..
bizim kadınlarımız neden bu kadar saf ? adam seni sevmiyormuş ki ayrılmış dönmüyor. sevse kendiliğinden döner. ne diye uğraşırsın çevir gel duasıyla, döndürme yöntemleriyle..... pes yani......
Ay kızlarr ne olduu biliyormusunuz dünden berii ağlamak tan öldüümm.......bizdede normalde seviyesizlik yoktu hatta 1 tek kavgamız dahi olmadııı..ayrılırken sevmediğimden ayrılmıyorum sadece 4-5 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum o kadar hazır hissetmiyorum kendimi falan demiştii..normalde 1 tek kez demedim gel evlenelim diye hazır hissetiğin zaman zaten bende hazır değilim derdim..ama tek duygusal ilşkisi benim..normalde hep günlük takılmış benimle 1,5 yıl çıktı ama birşey yaşamadık ciddi anlamda..oda bu sürede birşey yapmadı başkasıyla ama artık dayanamamış anladığım kadarıyla...bayramda aradım..arkadaş ara ara kafamı çeldi..bir güzel konuştuk inanamazsınız zaten enson konuşmamızdada bana asistanı olmam için iş teklifinde bulunmuştu..bundan sonra ayrı kalmayız herşey düzelir diye.. o zaman da kabul etmemiştim sen beni bırakmadın mı ne bu şimdi diye..ben onu istememiştim..neyse bayramda çok güzel konuştuk..ertesi gün haberleştik yine kardeşi birşey dedi..gece ablam diye birinde kalmış ablası yok bunun gece kimde kaldın, birşeymi yaptın dedim çünkü ayrıldığı zaman birşeyler sezmiştim..tek problem benim bakire olmamdı..evett dedii...duygusal değilmiş ihtiyaçmış...ama eli yüzü de düzgün kızlarla yapıyormuş..kimseyide beni istediği kadar istememiş..kafamda şimşekler çarptı..ayrıldığımızda ağlamamıştım ben...bütün boynum ağrıyor.. nasıl mailler attım varyaa kötü kötü..ruhumu okşuyor senin yazdığın her mail dedi..sildim faceden silme dedi..sildim ama sabaha kadar cevap attı bende yazdım durdumm..acayip koyduuuu...benim zaafımda bu ayrılsa iyi tamam diyebiliyorum,başkası denilince hırs oluyor,öfke saçıyorummm....öfkeli hailini çok seviyorumm dedi durduu..kontrolden çıktım..tabi bunlar maille konuşulanlar..ya arkadaşlarr benn duramıyorum ona yazamadann şimdii...aşk dilenmek değil de..öfkemi kusmakk sonu gelmiyor...ne yapcam ben yaa...illede onun sesini duyasım var saplantıya mı yol açıyor ,nerden aradım allah kahretsinn... benimlede görüşmek istiyor....seni parçalıycam lan diyorum,öldürcem seni diyorum hoşuna gidiyor...teyzesine falan ablam diyorr normalde de...2-3 gün sonraa görüşmek istiyor çok kafam bozukkk..şuan ağlamıyorum ama boynum falan çok ağrıyor kafama takmaktann ya..sağlıksız kararlar almak isteniyorum ..sonradan pişman olacağım şeyler..sinir sinir konuşacaklarda cevap yazmasın hiç çekemem yanii... gerçekten okuyup düzgün değerlendircekler ,yardımcı olacaklar yazsın lütfen..
anlayamadım cnm tek problem bakire olman mı yani ?
Ay kızlarr ne olduu biliyormusunuz dünden berii ağlamak tan öldüümm.......bizdede normalde seviyesizlik yoktu hatta 1 tek kavgamız dahi olmadııı..ayrılırken sevmediğimden ayrılmıyorum sadece 4-5 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum o kadar hazır hissetmiyorum kendimi falan demiştii..normalde 1 tek kez demedim gel evlenelim diye hazır hissetiğin zaman zaten bende hazır değilim derdim..ama tek duygusal ilşkisi benim..normalde hep günlük takılmış benimle 1,5 yıl çıktı ama birşey yaşamadık ciddi anlamda..oda bu sürede birşey yapmadı başkasıyla ama artık dayanamamış anladığım kadarıyla...bayramda aradım..arkadaş ara ara kafamı çeldi..bir güzel konuştuk inanamazsınız zaten enson konuşmamızdada bana asistanı olmam için iş teklifinde bulunmuştu..bundan sonra ayrı kalmayız herşey düzelir diye.. o zaman da kabul etmemiştim sen beni bırakmadın mı ne bu şimdi diye..ben onu istememiştim..neyse bayramda çok güzel konuştuk..ertesi gün haberleştik yine kardeşi birşey dedi..gece ablam diye birinde kalmış ablası yok bunun gece kimde kaldın, birşeymi yaptın dedim çünkü ayrıldığı zaman birşeyler sezmiştim..tek problem benim bakire olmamdı..evett dedii...duygusal değilmiş ihtiyaçmış...ama eli yüzü de düzgün kızlarla yapıyormuş..kimseyide beni istediği kadar istememiş..kafamda şimşekler çarptı..ayrıldığımızda ağlamamıştım ben...bütün boynum ağrıyor.. nasıl mailler attım varyaa kötü kötü..ruhumu okşuyor senin yazdığın her mail dedi..sildim faceden silme dedi..sildim ama sabaha kadar cevap attı bende yazdım durdumm..acayip koyduuuu...benim zaafımda bu ayrılsa iyi tamam diyebiliyorum,başkası denilince hırs oluyor,öfke saçıyorummm....öfkeli hailini çok seviyorumm dedi durduu..kontrolden çıktım..tabi bunlar maille konuşulanlar..ya arkadaşlarr benn duramıyorum ona yazamadann şimdii...aşk dilenmek değil de..öfkemi kusmakk sonu gelmiyor...ne yapcam ben yaa...illede onun sesini duyasım var saplantıya mı yol açıyor ,nerden aradım allah kahretsinn... benimlede görüşmek istiyor....seni parçalıycam lan diyorum,öldürcem seni diyorum hoşuna gidiyor...teyzesine falan ablam diyorr normalde de...2-3 gün sonraa görüşmek istiyor çok kafam bozukkk..şuan ağlamıyorum ama boynum falan çok ağrıyor kafama takmaktann ya..sağlıksız kararlar almak istemiyorum ..sonradan pişman olacağım şeyler..
sinir sinir cevap atanlarda hiz yazmasın..gerçekten okuyup düzgün değerlendircekler ,yardımcı olacaklar yazsın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?