Ayrılıkta erkeği geri getirme ?

Bende bugün biraz demorilize oldum kızlar,ne güzeldi 1 saate kadar herşey ,radyo açayım dedim şarkıdan etkilendim sanırım.çabucak kendime gelirim inşallah..arasa ya şimdi ne güzel olurdu...facede online oldum ilk defa..ne bileyim ya bir halt yapmıycam ,yapmam da zaten ..online damı olmamalıydım acaba..öff yaa..bugün beni çok seven bir çocuk mesaj attı..ne tuhaf o beni düşünüyor ben bir başkasını hayat enterasan..acaba benim sevdiğim beni mi düşünüyor yada ...??

Son düzenleme:

Seni dusunseydi emin ol yazardi sana.
"o da yazmak istiyordur da yazamiyordur, merak ediyordur ama arayamiyordur" diye dusunup arayip sordugun her eylemden pisman olursun. demedi deme (=

Hakılısın canım zaten eyleme geçmedim..geçmeyi de düşünüyorum zaten,valla böyle böyle geçecek herhalde yapacak birşey yok.dün öyle online olmuştum ama o online değildi.zaten sonra hemen çıktım...:) off öyle ya ama 1,2 gündür bayağı bir aklımda..

Son düzenleme:
Bu faceyi senin için açmadım ki senin yüzünden kapatayım!! diye düşünüyorum :))

Bu faceyi senin için açmadım ki senin yüzünden kapatayım!! diye düşünüyorum :))

Doğru söylüyorsun hayatım.. ben normalde online oluyorum zaten ama onu gizlemiştim gizlemeyi açtım dün gece girseydi ilk defa görebilirdi onu kastettim aslında ama ayrıntılı yazmamıştım..onu da bilerek gizlemiştim ki bana ulaşmak istiyorsa ordaki slm dan ziyade aramayı denesin diye.. 3-4 hafta iletişime geçmeyin deniliyor o yüzden ordaki iletişimi de kesmiştim arada eğlenceli şarkılar, fotolar yayınlıyorum...her zamanki şekilde tabii..zaten nadir yayınlardım ve nadir online olurdum hep, yine aynı 20 günde 2 tane şey mesela:)

Son düzenleme:

Senin ki gayet normal bir şekil. Burada okuyoruz hani faceye girince o aklıma geliyor vs vs o yüzden kapatıyorum filan diyenler oluyor. Bence ilişkilerde büyük konuşmayayım da hayatının her alanını kapsamamalı o kişi. Kişinin kendine ait alanı da olmalı ki. Herhangi bir ayrılık durumunda yola ordan devam edilsin. Bende bu arada 3 ayı devirmişim üç hafta ne ki :) İletişime geçmemekten ziyade bence içinde onla ilgili beklentileri azaltmak seni rahatlatır. Eğer kesin olarak bittiğini düşünüyorsan döneceği bekletisini atmalısın.

Haklısın canım..Evet bende beklentilerimi düşük tuttuğum için ağlayıp sızlamadım sanırım.ama işte insanın içinde oluyor bazen daha duygusal oluyorsun,bezen çok güçlü oluyorsun...bazen arasın istiyorsun..En az 3-4 hafta aramayın deniliyor işte..Araması için yalvarıp telefon başında bekleyen kız konumundan ,araması beklenilen kız konumuna geçiyormuşsun..ben bunun doğruluğuna inanıyorum esasında..beni de seven bir çocuk vardı birgün kızmıştm arama artık ya diye..hakketten aramadı beni bida sonra çok merak etmiştim onu..acaba iyi bir alternatifmiydi diye düşünmüştüm hatta.:) ve yaklaşık 1 yıl sonra dün msj atmış o çocuk mesela..düşün hiçbirşey hissetmediğim bir insan bu.. ki sevgilinle birbirine zaten 1 kez aşık olmuşsun..doğru hareket ederek o duyguları tekrar hissettirebilmenin olabiliritesi yüksek bence...Tabii karşı taraftada ayrılırken birşeylerin tamamen bitmemiş olmasıylada doğru orantılıdır.

Son düzenleme:
bırak uğrasma arama sorma...
birsey olmuyorsa olmuyordur. demekki anlaşamıyorsunuz ki bu noktaya geldınız. dönse yıne aynı seyler olucak.
çivi çiviyi söker. unut onu. yenı limanlara yol al..

ayrılık konusuna bağlı.Mesela biz çok saçma bir nedenden dolayı ayrılmıştık ama hatalı olan oydu.Kendisi bana hiç bir şey demeden ayrıldığını ilan etti sanal alemde :) bende görünce tepkisiz kalmadım tabi.Onun üstüne son bir konuşma yaptık onun hatalı olduğunu onu ne kadar sevdiğimi değer verdiğimi dile getirdim oda aynı şekilde duygusal bir konuşma.Uzun süre konuşmadık.Ayrıldık ama herkes biliyordu.Gözüme gözüme kıskanacağım şeyler soktu.Sonra ben bir dua buldum.Çevirgel duası :)) okudum 3 okumada etki etti diyebilirim acayip şekilde kafayı bozmuştum dünyam kararmış gibiydi geri gelmesini istiyordum ama o özgür yaşamayı tercih etmişti.Son konuşmamızdada belirtmişti zaten.Ayrı kaldığımız süre içinde hala benimle berabermiş gibi yaşamış yapmak istediklerini yapamamış sanki bir yerlerden çıkıcam ona kızıcam aramız bozulcak diye korkmuş ona inanıyorum samimiyetine duygularına :) eninde sonunda döndü.Bende zaten hazırda bekliyordum gereksiz bir ayrılıktı uzatmaya gerek yoktu kanımca.Ama pişman olan benmi oldum o mu oldu diye soracak olursan o oldu yani erkeğin içinde önemli olan sevgi bağlılık varsa geri geliyor yanlış yapmadan.

O duayı nasıl okudun belli bir yöntemi belli bir şekli var mı? Yani günü filan.

Çevirgel duası yazın çıkıyo kızlar,cuma günleri okunuyo falan..Ben okudum falan ama değişiklik olmadı hiç..

Çevirgel duası yazın çıkıyo kızlar,cuma günleri okunuyo falan..Ben okudum falan ama değişiklik olmadı hiç..
canım zaten Hayırlı biriyse geliyor geri. :)) düşünsene her ayrıldığın erkeğin arkasından okuyorsun ve hepsi geri geliyor o zaman hangisi hayırlı olacakki duada zaten niyet ediyorsun...Şundan doğma ... benim için hayırlıysa geri gelsin diye.ilk okumalarda etki etmiyorsa 7 gün okunması gerekiyor yani 7 cuma gelmiyorsa olmaması gereken bir ilişkidir.Namaz kılıyorsun birde niyet ettikten sonra 2 rekat allah rızası için

bizim kadınlarımız neden bu kadar saf ? adam seni sevmiyormuş ki ayrılmış dönmüyor. sevse kendiliğinden döner. ne diye uğraşırsın çevir gel duasıyla, döndürme yöntemleriyle..... pes yani......

Benim kendi ellerimle bıraktığım, bu kararımdan birkaç gün sonra kendisi msg atmış olup cevaben yazdığım mesajda da gayet net bir şekilde bundan sonra iletişimde kalmak istemediğimi vurgulamış olduğum ex-sevgilim bile dönmedi. Umudunuzu kırmak gibi olmasın ama siz yalvarıp yakaranlar hiç beklemeyin diyeyim, beyhude... Ben bitti dediğim gibi her yerden sildim anında... O kadar nettim. Taktik adı altında bahsettiklerinize canlı örneğim kısacası. Kaldı ki benim ilişkimde tek bir seviyesizlik, laçkalık, yüz göz olma durumu yoktu, onu da belirteyim size. Kıssadan hisse, öyle bir dünya yok arkadaşlar. Sevseydi bitmezdi zaten, unutmayınız.

Son düzenleme:

dedim ya ayrılık nedenine bağlı :) severek ayrılanlarda var örnek biz

Ay kızlarr ne olduu biliyormusunuz dünden berii ağlamak tan öldüümm.......bizdede normalde seviyesizlik yoktu hatta 1 tek kavgamız dahi olmadııı..ayrılırken sevmediğimden ayrılmıyorum sadece 4-5 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum o kadar hazır hissetmiyorum kendimi falan demiştii..normalde 1 tek kez demedim gel evlenelim diye hazır hissetiğin zaman zaten bende hazır değilim derdim..ama tek duygusal ilşkisi benim..normalde hep günlük takılmış benimle 1,5 yıl çıktı ama birşey yaşamadık ciddi anlamda..oda bu sürede birşey yapmadı başkasıyla ama artık dayanamamış anladığım kadarıyla...bayramda aradım..arkadaş ara ara kafamı çeldi..bir güzel konuştuk inanamazsınız zaten enson konuşmamızdada bana asistanı olmam için iş teklifinde bulunmuştu..bundan sonra ayrı kalmayız herşey düzelir diye.. o zaman da kabul etmemiştim sen beni bırakmadın mı ne bu şimdi diye..ben onu istememiştim..neyse bayramda çok güzel konuştuk..ertesi gün haberleştik yine kardeşi birşey dedi..gece ablam diye birinde kalmış ablası yok bunun gece kimde kaldın, birşeymi yaptın dedim çünkü ayrıldığı zaman birşeyler sezmiştim..tek problem benim bakire olmamdı..evett dedii...duygusal değilmiş ihtiyaçmış...ama eli yüzü de düzgün kızlarla yapıyormuş..kimseyide beni istediği kadar istememiş..kafamda şimşekler çarptı..ayrıldığımızda ağlamamıştım ben...bütün boynum ağrıyor.. nasıl mailler attım varyaa kötü kötü..ruhumu okşuyor senin yazdığın her mail dedi..sildim faceden silme dedi..sildim ama sabaha kadar cevap attı bende yazdım durdumm..acayip koyduuuu...benim zaafımda bu ayrılsa iyi tamam diyebiliyorum,başkası denilince hırs oluyor,öfke saçıyorummm....öfkeli hailini çok seviyorumm dedi durduu..kontrolden çıktım..tabi bunlar maille konuşulanlar..ya arkadaşlarr benn duramıyorum ona yazamadann şimdii...aşk dilenmek değil de..öfkemi kusmakk sonu gelmiyor...ne yapcam ben yaa...illede onun sesini duyasım var saplantıya mı yol açıyor ,nerden aradım allah kahretsinn... benimlede görüşmek istiyor....seni parçalıycam lan diyorum,öldürcem seni diyorum hoşuna gidiyor...teyzesine falan ablam diyorr normalde de...2-3 gün sonraa görüşmek istiyor çok kafam bozukkk..şuan ağlamıyorum ama boynum falan çok ağrıyor kafama takmaktann ya..sağlıksız kararlar almak istemiyorum ..sonradan pişman olacağım şeyler..

sinir sinir cevap atanlarda hiz yazmasın..gerçekten okuyup düzgün değerlendircekler ,yardımcı olacaklar yazsın lütfen..

Son düzenleme:

anlayamadım cnm tek problem bakire olman mı yani ?

anlayamadım cnm tek problem bakire olman mı yani ?

evett ..canım o çok kültürlü çok yakışıklı ve new york ta yaşamış uzun yıllar...yaşamadığı halt yok özel kolejler v.ss cinselliğinn alasını yaşamışş ama benimle bir başladı benlede öylesine başlamışş ama aşık olduuu...sonra bana dokunmadı o yüzden..zaten benim ilk öptüğüm çocuk o ne kadar çok yaşadıysa bende hiç yaşamadım tam tersi...beni üzmemek için yapmıyordu ,yapmıyorduk ama o cinselliği çok özlüyordu..biz çok yüzeysel yaşadık kii.. onun için birşey bile ifade etmiyordur..ne bileyim eski kız arkadaşlarıı... çocuğunun ağzının içine bakıyordu beni bıraksada dönse diye yada bırakmasın farketmez sadece 1 gece geçirebilmek içinn..evet tek sorun bakirelikkkktii ve benden de bunu istemiyorduu..yapmam seninle diyordu ..yapmayı çok istiyordu ama asla yapmam seni üzmem diyordu ve gerçektende yapmıyorduu..benim gördüğüm tek sorun buyduuuu..arkadaşlar yoksa herşey güzeldi ya..niye ayrıldığımıza bile konu yazamadım başta dikkat etmişinizdir ..çünkü problemmiz yoktu..

Son düzenleme:

arkadaşım senin iyiliğin için söylüyorum. buna benzer şeyi bende yaşadım. kendimede söz geçiremiyorum. bütün öfkeni kus. onu hiç dinleme. böyle bir adama kanma bir daha. bütün öfkeni kusunca bir daha irtibata geçme. bütün ilişkini kes. arkadaşlarını değiştir gerekirse. yepyeni bir çevre edin. herşeyi unutursun. adam belli ki normal değil. alışmış kudurmuştan beterdir. sakın onunla birlikte olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…