Ayrılıkta erkeği geri getirme ?

kendi isterse geri gelir zaten senin çabaların bahane olur ama kafaya koyduysa ayrılığı ne yapsan gözüne giremessin hele inatsa işin daha zor bence en doğrusu beklemek eğer gelmiyorsa yapcak bişey yok seni istemeyeni zorla döndüremessin

Son düzenleme:
Onu istemediğimi söylediğim için bir inat oluşmuş olabilir bilemiyorum.ama zemini hazırlayan oydu...valla onu bilmem de ben aramam 15- 16 gündür aramadan durabilmişim şimdiden sonra zaten aramam ..başa dönmemek adına..hemde haklıyken haksız olmakta var..sonra istediği gibi davranır bana ,hep böyle başlar zaten..3-4 hafta aramama kuralı işe yarıycak mı çok merak ediyorum doğrusu..eğer işe yararsa sizi bilgilendirceğim..:)

Son düzenleme:
Bırak gitsin.. Gerçekten seviyorsa, inadını kırıp gelir zaten..

üff bu gerızekalı kendılerını bır halt sanan erkeklerın pesınden kosmayın ya kaldırmayın sunların koca totoslarını

deger verene sızde verın vermeyene zerre deger göstermeyın ögrenın sunu kızlarrrr

benimde ayrıl barış olan bir ilşkim var ama bu son deneememizdi öyle başladık..çok kötü davransada sabretttim son diye bugün tl olmadığı içn çağrı yaptım geri dönmedi daha sonra annemden aradım açmadı daha sonra beni aramayıp annemin nosunu aradı benim olduğumu bilmeden çok kızdım o an açmadım sonra yine kendimden çaldırıdm o bendim beni aramayıp onu arıyorsun dedim saçmalama dedi hoşçakal dedim ve bttiisizce bitmesinde saçma bir durum varmı haklımıyım ?

bence bir şey yapmayın,çünkü yaptıkça geri gelmek yerine aksine kaçıyorlar

katılıyorum sonuna kadar giden gitmeyi kafana koymuşsa geri döndürmek kendini küçültmekten başka bir işe yaramıyor. daha da uzaklaşıyor emin ol.bırak kendi haline..önüne bak

kızlar ben evlıyım denemedım yapmadım ama benım kuzenım her seferınde bır yol denıyordu...
ve ben sahıt oluyordum o esnada aradıgına sevgılısının...

çevirgel duası dıye bırsey varmış..
kuzenım bunu nerden buldu bılmıyorum...
ama hep yapıyordu...
ve duatı okurken cocuk arıyordu ne garıp dımı...
ne kadarı gercektır bılmem ama deneyın belkı faydası olur...
kuzenım bu duayla ılıskını 5 yıldır surduruyo..
hatta gecen ay nişanlandı :)

nasıl bir dua bu
çevirgel duası?

nasıl bir dua bu
çevirgel duası?

walla hıc bılmıyorum kuzum yapmadım denemedım yanı...
ama ınternette yazıyordur...
sadece bıldıgım kadarıyla duayı edıyorsun ve gelmesini istediğin şeyi içinden dönmesi için onunla konusuyosun ...
benım kuzenımın kafayı yemıstı...
her kavgalarında bıle okuyordu artık

nasıl bir dua bu
çevirgel duası?

walla hıc bılmıyorum kuzum yapmadım denemedım yanı...
ama ınternette yazıyordur...
sadece bıldıgım kadarıyla duayı edıyorsun ve gelmesini istediğin şeyi içinden dönmesi için onunla konusuyosun ...
benım kuzenımın kafayı yemıstı...
her kavgalarında bıle okuyordu artık

"Daha önce kısmetduası sitemizde sizlere bilinen çevirgel duası nasıl yapılır yazmıştık şimdide farklı bir döngel duası yazyoruz kıymetli site takipçileri vede ziyaretçiler bu dua ayrıldığınız kişi niyetine tekrardan size dönmesi bağlanması kalbanin size karşı büyük bir aşk ateşiyle yanması için okunuyor değerli dostlar kardeşler okumayı perşembeyi cumaya bağlayan gece yapacaksınız güzel bir abdest alıp 4 defa mübarek Yasin suresini okuyacaksınız ve bitirince yine 4 defa şu duayı okuyoruz

Sübhânel müneffisi an külli medyûnin sübhânel müferrici an külli mahzûnin sübhâne men ceale hazâinihü beynel kâfi ven nûnü sübhâne men izâ erâde şeyen en yekûle lehü kün fe yekûnü yâ müferricü ferric yâ müferricü ferric yâ müferricü ferric annî hemmî ve ğammî feracen âcilen bi rahmetike yâ erhamer râhimîne ve sallallâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim"

Bulduumm

hahah ay ne komık ya cevırgel duası

hahah ay ne komık ya cevırgel duası

kımıne gerkelı kımıne gereksız kımıne komık gelebılıyor işte...
ben sadece bıldıgım bı care vardı kuzenımın denedıgı onu paylaştım...
bende sahsen gereklı gormedım..
gıtmek ısteyen adama yol orda yanı...

aslında trajekomık

ne careler aranıyor görüyorsun deglmı

ama dogru yer gök dua ıle demıs büyüklerımız

ben korkarım ya öyle şeylerden ters bişeyler olur birdee:) ama dua neymiş diye başladım sonuna kadar okudum sonra allahım ya allahtan bugün perşembe yi cumaya bağlamıyor:))

ben korkarım ya öyle şeylerden ters bişeyler olur birdee:) ama dua neymiş diye başladım sonuna kadar okudum sonra allahım ya allahtan bugün perşembe yi cumaya bağlamıyor:))

bu duanın acıklaması olan sıteler var...
dunya duayla kurulmuş...
ben dualardan korkmam..
ama oyle hacı hoca fal işlerinden korkarım..
açıklaması olan sıtelerden duanın fazıletlerıne bakabılırsın..
bence korkulacak bırsey yok..
ama işte denemek ısteyen ıcın soyledım..
ben eşımle evlenmeden once 3 sene cıktım..
hıc ayrılık lafı gecırmedıgımız ıcın denemedım bılmıyorum..
ama kuzenım 100 lerce okumustur yanı

şekerim dua ama tutarsa karşı taraf istemediği halde dönmüş olmuyor mu duanın etkisiyle muska gibi sanki öyle algıladım yani:) bir arkadaşım ünversitedeyken erkek arkadaşıyla ilşkiye girmiş sonra çocuk ayrıldı bundan buda ilginç birşey yapmış dualamı alakalı ne suya birşey katmış içirmiş mi öyle bişeyler diyorlardı sonra çocuk dönmüştü.evlenince çok mutsuz oluyormuşun ters tepiyormuş öyle diyorlar diyenlerin yalıncısıyım..o yüzden ters teper bide o yüzden böyle şeylerden ödüm kopuyor valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…