- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Aynı fikirdeyim...
Bırakın giden gitsin.
Dönerse zaten sevdiğindendir,o zaman daha tatlı olur herşey.
şekerim dua ama tutarsa karşı taraf istemediği halde dönmüş olmuyor mu duanın etkisiyle muska gibi sanki öyle algıladım yani:) bir arkadaşım ünversitedeyken erkek arkadaşıyla ilşkiye girmiş sonra çocuk ayrıldı bundan buda ilginç birşey yapmış dualamı alakalı ne suya birşey katmış içirmiş mi öyle bişeyler diyorlardı sonra çocuk dönmüştü.evlenince çok mutsuz oluyormuşun ters tepiyormuş öyle diyorlar diyenlerin yalıncısıyım..o yüzden ters teper bide o yüzden böyle şeylerden ödüm kopuyor valla
Haklısın canım sevmiyorsa gelmez zaten,bence vazgeçebilmeyi de bilmek gerekiyor o zaman herşey daha kolay oluyor..içinde olsada canın acımıyor..kafada bitiyor herşey ya..gerçekten hiç kötü olmadım hiç ağlamadım vs. ilk ilişkimdeki çocukta neler yapmıştım tahmin dahi edemezsiniz ordan tecrübe oldu bana..bunda birkere facene bile girip bakmadım ya kendimi mi üzeyim diye zamanla dahada kolaylaştı herşey benim için zaten artık içimden de gelmiyor. biryerde okumuştum birşeyi elde etmenin yolu vazgeçmekmiş ,gerçek anlamda o zaman dönüyormuş..aslında ricci denilen kişiylede mailleştim şu ilişki uzmanımı ne varya..aynı mantık ya onu anladım ben..birşey yapmıycaksın işte ve arkadaş kalmayıda kabul etmiyceksin ..arkadaş kalmayı kabul ettiğin an kaybediyormuşsun onu..çünkü seni el altı olarak görüyormuş başka arayışlara giriyormuş bunu tecrübesiz olan arkadaşlar için yazıyorum ben zaten arkadaşı olmayı kabul etmedim:) ama tecrübeli arkadaşlarımız fikirleri olan arkadaşlarımız varsa paylaşalım çünkü bu konu inanın en çok başarısız olan konudur ilişki ardından...yapılmayacak çok fazla hata yapılıyor...
Merhaba kızlar ..terkedilikten sonra yada ayrılıkta erkeği geri döndürebilen var mı varsa bunu nasıl ne yaparak başardınız paylaşalım?
canım bence en doğrusunu yapmışsın arkadaş kalmayı kabul etmemekle, ve ayrılığı kabule etmekle çok önemli ben e-mail attım aldığın kararda haklısın kabul ediyorum ayrılığı demiştim..sonra aramıştı beni seninle görüşmek istemiyorum artık dedim.neden bağları koparıyorsun diye aradı..hatta barışırdık o an istediğini sevdiğini söyledi fakat ben artık onu istemediğimi söyledim..kendimden çok emin konuştum kararlı..ben düşünüp de düzgün döndün döncekse diye yaptım bunu..dönmezsede yapcak birşey yok ben de istemiyorum deyip de kendim arayacak değilim hoş..ama dönersede o da kendini düzeltip de döneceği kesin bence sen olması gerekeni yapmışsın..valla hiç sallama peşinede düşme..ağlıycaksanda üzülceksende bir kendin bil..o asla bilmesin bunu.
Dönmeyecek olan için uğraşmak beyhude bir çaba ama ilerde acaba dememek için son noktaya kadar denedim. Pişman değilim çünkü artık yapacak birşey kalmayınca gayet rahat oldum. Benlik bir durum yok artık. Yoluma devam ediyorum hayırlısıyla. Onu aklımdan çıkardığımda aslında şunu düşündüm Allah bir tek onu yaratmamış ki. Elbette ki o bi duraktı ama asli yerimiz degilmiş.
Pisman olup keske dememek icin hepimizin dustugu bi hata bu sanirim giden erkegi geri getirme cabalari..
Evet ugrasmasak icimizde kalacak, ugrassak sonunda yaptiklarimiza pisman oluyoruz.
Dunyada tek bir kisi yokk. Eger adam birakip gidebiliyorsa demekki iliski ugruna mucadele edilecek kadar guzel de degildi. Aradigimiz ask titanikteki jack rose gibi, romeo ve juliet gibi bir ask. Adam kizdan hicbir zaman vazgecmiyor... Ama oldurmaya calistigimiz sey cok farkli. Gecmiste yasanmis bir iki guzel hatiraya tutunup, gittikce daha da kotulesen iliskiyi tek basimiza kurtarmaya calisiyoruz. Bu cok gereksiz. Biz kadiniz.. Bizim rolumuz bu olmamali.. Gitmeyi secen adam bize sahiplenilme ve ait olma duygusunu tattiramaz. Ama hepimiz hak ediyoruzdur sevildigimizi bilmeyi..
O yuzden giden birakin gitsin. Belki de onlarin iliskideki kontrollerini kiskandik onlar iliskiyi bitirmek isteyince, belki iyi niyetimizin kurbani olduk. Neyse ne.. Bizim rolumuz bi umursamazi yola getirmek degil. Bizden vazgecmeyene guzel bir es olmaktir..
en zor zamanımda ( babamı kaybetmiştim o dönemler ) ağladım yalvar yakar oldum niye sırf geri dönsün diye ?
ben sana babam demiştim aşkım seni nasıl bırakırım sana çok aşığım dedim..
düşünün babam yerine koymuştum.. böyle masum sevgiyi bıraktı işte..
tabi aklıma geliyor nerede bir sevgili görsem üzülüyorum ya da onunla yaptığım şeyler aklıma geliyor..
onunla şu yemeği yedik şöyle yapmıştım da gülmüştü diyorum..
ama o kişinin umurunda değilimm !
bunu kabullendm.. ki onun ilkiydm. ailesiyle de tanıştım .. boş yani..
demek ki sevgisi yetmedi birşeylere çaba gösterecek birisi değildi..
seninle bir saat bile olsa yapamam dedi. çok mu kötü biriyim onu aldattım mı ihanet mi ettim.. sadece beklediğim ilgiydi ve ona düşkünlüğümdü.
yazık diyorum.. bir daha biri bu denli emek verir mi hemde benm gibi acısı büyükken..
bilemiyorum.. ama yoluma bakmayı da öğrendm acı da olsa !!!
üzüldüm cnm zor şeyler yaşamışsın ama üstesinden gelebilmişsin ne güzel.
erkeklere güven olmuyo kesinlikle dün seni çok seviyorum diyen adam bi bakmışsın bugün vazgeçmiş. nası olduğuna anlam veremio insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?