- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
- Konu Sahibi Princess
-
- #2.181
Ya adam demiş yenge miydi sabah giren beni niye tanımadın diye. Evet galiba oydu demiş benimkide. Ama içim çok acıyor şimdi. Dün gece bir sürü kırgınlık şarkısı paylaşmış. Bana kırgın oldunu felan belirtmiş yüzlü yüzlü. İçimden bende bi şarkı paylaşıyım benim daha çok kırgın olduğumu anlasın dye geçiriyorum ama doğru olur mu sizce kızlar? Yoksa görünmemeye devam mı edeyim?
Hayır barışmadık. O benden bi adım bekliyo o kadar müziklere karşılık ama karşılık vermiyorum. Şimdi face de bende face deyim ama beni görmüyo yani dün yakalanmamışım. Arkadalıyla benim hakkımda konuşmuşlar az önce hepsini okudum :)
Bizim kendi aramızda taktığımız söz yüzükleri hala parmağındaymış benimle sözlü olduğunu söylemiş asker arkadaşına. Baldızım olsa sana ayarlarım demiş asker arkadaşına canım :) Biliyorum barışırız mutlaka ama şüphelendiğim şeylerden beni bi tam emin etse
Ayy farkediliyor mu peki o facedeyken sen girince?
ne konuşmuşlar peki ..
Kötü yakalanmışsın :))
Canım yaa sağol :) Ya sence ses çıkarmadan devam mı ediyim böyle?
Canım yaa sağol :) Ya sence ses çıkarmadan devam mı ediyim böyle?
belki işi erken bitmiştir. ya da telden girmiş olmasınAma benim içimde onla ilgili şüpheler bitmek yerine iyice çoğalıyo kızlar. Mesela dün tam işten dönüş saatinde netteydi. Demekki işe gitmedi ve bütün gün başka bişeyle ilgilendi. Bunu bile kendime sorun ediyorum düşünün
Ama benim içimde onla ilgili şüpheler bitmek yerine iyice çoğalıyo kızlar. Mesela dün tam işten dönüş saatinde netteydi. Demekki işe gitmedi ve bütün gün başka bişeyle ilgilendi. Bunu bile kendime sorun ediyorum düşünün
belki işi erken bitmiştir. ya da telden girmiş olmasın
Şu an için barışacağınız kesin gibi duruyor bakınca ..
Ama doğrusu ileriye bakınca hoş bir tablo göremiyorum.
O güvensizlik insanı o kadar yıpratır ki ..
Her an ne yapıyor nerede biriyle konuştu mu görüştü mü?
Biliyorsun aslında seni sevdiğini ..
Ama yetmiyor çünkü insanın başkasını kendisi gibi bildiğini düşünerek bu soruları sen de çok büyük problemler yaratmış ..
Şimdilik zamana bırakmaktan başka şansın yok gibi görüyorum ..
Ama huzurlu olabileceğini zannetmiyorum onunla beraberken ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?