- Konu Sahibi Princess
-
- #2.221
Kimseden ses yok mu kızlar?
Ben bayramda her zamani gibi arayacağım ailesini.En azından kendimi hatırlatmış olurum.
Ne yapmaya çalışıyorsa artık.Bu erkeklere akıl sır ermiyor ama hiç iyi düşünemiyorum bu tür oyunlara gerek duyuyorsa..İnşallah sürünürler de kapımızda yalvarırlar hem sevip hem bu kadar kızmak böyle bir şey olsa gerek.
Ben hem sevip hem kızmanın nasıl birşey olduğunu çooook iyi biliyorum. Kızlar şu son birkaç ayda o kadar çok şey yaşadım ki, bir hayat boyu yetecek tecrübem oldu. Size tek bir anahtar vereceğim: Kötü davranın. O sizin kalbinizi kırdıysa siz de onu kırın. Arayıp sormayın.
Bunları yaptığınızda nasıl süründüklerini, nasıl yalvarıp af dilediklerini çok yakından gördüm. Gururunuzu koruyun, üzüntüden ölseniz bile belli etmeyin. Sonunda kazanıyorsunuz. Ama o zaman da sizin içinizde birşeyler ölüyor, o zaman belki de siz istemeyeceksiniz artık. Ama işin sırrı ne derseniz yazdım ve tecrübeyle şahidim. En inatçı, en sorumsuz erkeği bile yola getirecek zeka var biz kadınlarda, buna inanın ve kendinize güvenin.[
matahari bu defa da kötü davranıyorsun diye terk etmeye kalkmasın,arama sorma demişsin ben denedim bunu ama bu defada sen hiç ilgilenmiyorsun ilgisizsin demeye başladı.ne yapsam olmuyor.arayınca çok arıyorsun aramayınca da ilgisiz oluyorum.buna ne diyeceksin peki????
Ben hem sevip hem kızmanın nasıl birşey olduğunu çooook iyi biliyorum. Kızlar şu son birkaç ayda o kadar çok şey yaşadım ki, bir hayat boyu yetecek tecrübem oldu. Size tek bir anahtar vereceğim: Kötü davranın. O sizin kalbinizi kırdıysa siz de onu kırın. Arayıp sormayın.
Bunları yaptığınızda nasıl süründüklerini, nasıl yalvarıp af dilediklerini çok yakından gördüm. Gururunuzu koruyun, üzüntüden ölseniz bile belli etmeyin. Sonunda kazanıyorsunuz. Ama o zaman da sizin içinizde birşeyler ölüyor, o zaman belki de siz istemeyeceksiniz artık. Ama işin sırrı ne derseniz yazdım ve tecrübeyle şahidim. En inatçı, en sorumsuz erkeği bile yola getirecek zeka var biz kadınlarda, buna inanın ve kendinize güvenin.
Bunları yaptığınızda nasıl süründüklerini, nasıl yalvarıp af dilediklerini çok yakından gördüm. Gururunuzu koruyun, üzüntüden ölseniz bile belli etmeyin. Sonunda kazanıyorsunuz. Ama o zaman da sizin içinizde birşeyler ölüyor, o zaman belki de siz istemeyeceksiniz artık. Ama işin sırrı ne derseniz yazdım ve tecrübeyle şahidim. En inatçı, en sorumsuz erkeği bile yola getirecek zeka var biz kadınlarda, buna inanın ve kendinize güvenin.[
matahari bu defa da kötü davranıyorsun diye terk etmeye kalkmasın,arama sorma demişsin ben denedim bunu ama bu defada sen hiç ilgilenmiyorsun ilgisizsin demeye başladı.ne yapsam olmuyor.arayınca çok arıyorsun aramayınca da ilgisiz oluyorum.buna ne diyeceksin peki????
Canım, benim de eşimde benzer bir durum oldu, başka bir konuda uzun uzun yazdım ama özetleyeyim; evden durduk yere çekip gitti, bana beni sevmediğini sıkıldığını asla geri dönmeyeceğini bile söyledi düşün artık. Zaten beni çok kırmıştı ben de hiç üstüne düşmedim, sonra kendiliğinden geri dönmek istedi ama fazla bir değişiklik yoktu bana karşı davranışları hala düzelmemişti. Bu arada aynen senin dediğin gibi beni ayrı kaldığımız dönemde aramadığım sormadığım ilgilenmediğim için suçlamaya başladı. Önceden çok üstüne düşmüştüm şimdi de ilgisiz oldum çıktım. Saçmasapan şeyler yaptı, ama ben pes etmedim iyice ters davrandım ve şu an herşeyi düzeltmek için çabalıyor. Bana yaşattığı herşeyin acısını çıkarıyorum ondan ve içimde kalan beni üzdüğü her şeyi tek tek telafi etmeye başladı. Üstelik benim eşim incelikten anlamayan, tek bir iltifat etmeyen, odun gibi bir insan ayıptır söylemesi. Ben ona defalarca ağladım, yalvardım, sevdiğimi söyledim ve bana kötü davrandı. Şimdi sevmiyorum diyorum, seni affetmem diyorum ve kendini affettirmek için çabalıyor. Tabi ki, herkes aynı değil ben kendi yaşadıklarımı anlattım. Seni ilgisiz diye suçlasa bile sen pes etmezsen gururundan taviz vermezsen istediğin gibi oluyor zaten herşey
Evet sadece saygıdan aramayı düşündüm, beklentim yok.Yıllarca görüştük konuştuk, şuan direk silip atar bayramlarını bile kutlamazsam ayıp olur gibi geldi.Sadece kendimi fikrimi söylemek istiyorum canım, bence ailesini aramamalısın. Sen sadece saygından aramak istiyorsun belki ama cidden gerek yok, yanlış anlaşılmalara da yol açabilir.
3 haftada geri geldi ve sen şimdi onu süründürüyorsun en güzelini yapıyorsun=) Hala bizden ses yok şaşırıyorum ya yakındır artık bir ses vermesi, onu bu 3 yılda tanıdığım kadarıyla artık bi ses vermeliydi.. Kalbini kırın demişsinya bizde bir iletişim yok ki 0a 0 durum.Sadece durup bekliyorum.Ben hem sevip hem kızmanın nasıl birşey olduğunu çooook iyi biliyorum. Kızlar şu son birkaç ayda o kadar çok şey yaşadım ki, bir hayat boyu yetecek tecrübem oldu. Size tek bir anahtar vereceğim: Kötü davranın. O sizin kalbinizi kırdıysa siz de onu kırın. Arayıp sormayın.
Bunları yaptığınızda nasıl süründüklerini, nasıl yalvarıp af dilediklerini çok yakından gördüm. Gururunuzu koruyun, üzüntüden ölseniz bile belli etmeyin. Sonunda kazanıyorsunuz. Ama o zaman da sizin içinizde birşeyler ölüyor, o zaman belki de siz istemeyeceksiniz artık. Ama işin sırrı ne derseniz yazdım ve tecrübeyle şahidim. En inatçı, en sorumsuz erkeği bile yola getirecek zeka var biz kadınlarda, buna inanın ve kendinize güvenin.
Evet sadece saygıdan aramayı düşündüm, beklentim yok.Yıllarca görüştük konuştuk, şuan direk silip atar bayramlarını bile kutlamazsam ayıp olur gibi geldi.
Ne açıdan yanlış anlaşılır anlayamadım canım?
3 haftada geri geldi ve sen şimdi onu süründürüyorsun en güzelini yapıyorsun=) Hala bizden ses yok şaşırıyorum ya yakındır artık bir ses vermesi, onu bu 3 yılda tanıdığım kadarıyla artık bi ses vermeliydi.. Kalbini kırın demişsinya bizde bir iletişim yok ki 0a 0 durum.Sadece durup bekliyorum.
Haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim.Direk o duruma girmiş oluyorum aslında içten içe ailesini değil de onu arar gibi.Biz ayrılınca ailesi beni aramıştı baya sıcak konuşmuşlardı destek olmuşlardı biraz da ona güvenerek aramayı düşündüm.Ama şuanki tepkileri ne olur bilemedim şimdi.En iyisi biraz daha düşünmek.Canım seni çok iyi anlıyorum, ben olsam belki ben de arardım ama oturup düşününce aramamak daha doğru gibi geldi bana. Şöyle bir şey var, ayrılıklarda sen daha öncesinden ne kadar iyi görüşsen de ailesiyle diyaloğunuz iyi olsa da, ayrıldınız mı ailesi senin hiç suçun olmasa bile sana tavır alıyor veya tavır almasa da sana karşı eskisi gibi olmuyor, soğuk davranıyorlar. Ben bunu çok gördüm ve şok olmuştum resmen başıma geldiğinde. Genellikle de böyle oluyor ama istisnaları da vardır elbette.
Yanlış anlamadan da şunu kastettim; sen hiçbir beklentin olmadan gerçekten saygından arıyorsun. Sonuçta bu bir bayram ve büyükler aranır, ya da önceden iyi bir diyaloğun varsa bayramlarını tebrik etmek güzel bir şeydir. Ama bence ararsan onlar beklentin olduğunu düşünebilir, laf almak için aradığını zannedebilirler. Erkek arkadaşın da "bak beni arıyor aslında, bayram bahane" diye havalara girebilir. Umarım yanlış düşünüyorumdur, sonuçta ben erkek arkadaşının ailesini tanımıyorum. Tanıdığın kadarıyla aramak sana doğru gelirse tabi ki ara.
Bu arada büyük ihtimalle erkek arkadaşın seni bayram için arayabilir ya da mesaj atabilir diye düşünüyorum ben.
Bende de bazen öyle oluyor.Hala söylerim bana karşı asla bir yanlışını görmedim, bu kadar düzgün giden bir ilişkiye bunu yaptığı için ona hep kızıyorum.Sevmek ile nefret etmek arasından ince bir çizgi var bu yüzden ikisinin ortasındayız sanırım.Nötr olana kadar onlara karşı hala birşeyler olacak içimizde.Kızlar sinirden patlıyorum vallahi. İçimi hala soğutamadım. Ve sanırım öcümü alana kadarda soğutamıcam. Artık onu düşündükce, o aklıma geldikce kalbim ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?