Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın noluyor bu erkeklere bı kafaları karısıyor bı duyguları karısıyor yanındayken o kafa duzelıyor uzaga gıdınce karısıyor hayat hep yanyana tutmuyor ınsanları bunları anlamaları gerek ama uzaga gıdınce noluyor ınan ben de anlamıyor ama sevgı bu olamaz uzaga gıdınce ayrıl yakındayken bırles bu olamaz yanı

Evet 1 ay oldu. aramadı mesaj bıle atmadı.. unutmustur kesın..

ben de oyle dusunuyorum her gecen gun umudum kırılıyor bakalım en gec benı 1 ay sonra gorunce ne olacak cok merak edıyorum bazen ıyı seyler payalsıyor faceınde bazen sınır bozucu seyler bazen ona sınır oluyorum bazen ozluyorum duygularım degısıyor ama cok kıırıldım ona ve cok da sınırlıyım yanımda olmadı bır kez bıle ınsan nasıl oldugumu sormaz mı ya bu kadar mı umursamaz bunlar anlamadm kı

ben bu uzaga gidip gerisini unutmaları anlamıyorum.oysa 1 aya kalmaz geri gelcek anlamıyorum anlamıyorum vallahi anlamıyorum.çıkamıyorum işin içinden.çözemedim off :2:

ben bu uzaga gidip gerisini unutmaları anlamıyorum.oysa 1 aya kalmaz geri gelcek anlamıyorum anlamıyorum vallahi anlamıyorum.çıkamıyorum işin içinden.çözemedim off :2:

bazı arkadaslarıma anlattıgmda sevgsnden suphe ettıler ewet demekkı bızım kadar sevmıyorlar ama sevmedıgıne ınanamam ben cunku bana bakıslarnı davranıslarını anlatamam canım cok yanıyor canımı cok yaktı yanı uzaklasınca ne deıgsıyor anlamıyorumkı seven ınsan kac km uzakta olsa sever bazen baska seyler var mı dıyorum ama faceınden benı sılmedı kardesımı kuzenımıf alan sılmedı ama umudum ılk gunkı gıbı yok acıckası artık yıne doner pısman olursa emın olurumkı herkes donermıs

umarım döner canım.benimde umudum hep o yönde.ama zamanı var tabiki.bakalım zaman ne göstericek.hayırlısıyla döner umarım gerçekten seni hakettiyse tabi. :97:

senın de umarım doner tatlım surum surum surundururz ınsallah

o kadar mantıklı bi adamki kalbini hissetmek istemiyo ve hep mantıgıyla hareket ediyo.olan bana oluyo yani.sadece sabredicem ögrendim artık tecrübeyle sabit.dönmüyosada hayat aynen devam edicek.burda sohbet etmek çook iyi geliyo bana herkese teşekkür ederim kıslarr :)) olursa bi gelişme haberdar ederim mutlaka

mantıktan zıyade gurur ve ınat canım benım ıkı tarafta bırbırnın hatalarını gormek ıstıyor ve bızden beklenılıyor aranılmak mesaj atılmasını nıye pohpohlayalıme rkek mılletını bu kararnı veren onlar gurursuz muyuz bız mesaj atalım yanı cok bekler ama deıdıgım gıbı bayramın ılk gunu aksama kadar bekleyecegım aksam mesaj atıcam kutlıcam bunda bısı yok gıbı gelıyor asıl onun ayıbını yuzune carpmıs olurum o kutlamadı ben kutladım olurum..

kızlar bana bir akıl verin yeni ayrıldığım erkek arkadaşımın doğum günü benim hatam yüzünden ayrıldık.ve onun bugün doğum günü kutlıyım mı kutlamayım mı

kızlar bana bir akıl verin yeni ayrıldığım erkek arkadaşımın doğum günü benim hatam yüzünden ayrıldık.ve onun bugün doğum günü kutlıyım mı kutlamayım mı

bence kutla canım senın hatan dıosun cunku sana tepkısı nasıl bılmıyorum ama belkı yumusamasını saglar

bende bayramda ararım bi o kadar tabi sabredebilirsem tatlım

bence kutla canım senın hatan dıosun cunku sana tepkısı nasıl bılmıyorum ama belkı yumusamasını saglar

ben arama derım canım ya yuz bulmasın bayramda da sade bı mesaj taraftarndaym onu da ılk ondan beklıcem aksama kadar sen de oyle yap derım tabı sen bılırsın ama tut kendnı

kendimi tutmak zorundayım belki bayramda ilk gün akşam ararım sadece küçük bi görüşme işte

kendimi tutmak zorundayım belki bayramda ilk gün akşam ararım sadece küçük bi görüşme işte

acaba onlar da arasammı dıye dusunuyordur benımkı asla aramaz da ama bı mesaj atmalı ya o kadar odun olamaz umarım atar yoksa daha da sınırlenırım ama atar sa da umutlanırım ama yıne de atsın ben mesaj atmadan

benimki mesaj atmaz normaldede.o yüzden arar sadece ama nasıl sabrediyolarsa taş sanki mübarek aramıyolar valla.bizde tutamıyoruz kendimizi.ayrıldıklarını söyledimi bitiyo onlar için herşey tabi ççoook sonra akılları başlarına geliyo ama iş işten geçmiş oluyo tabi.mesaj atmasada sakin ol derim canım ben.hadi bakalım aricaklar mı bizi bekleyelim görelim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…