Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynı sehırdeyz canm ve malesef aynı semtte oturuyorz. aramadım o gunden sonra zaten o gunden sonrada umudumu kestım ama yaptıgı cok adıce degılmı? aklım almıyor halbukı ne kadar duzgun efendıydı.arkadaşları var onlarda bıraz it kopuk gibi onlardanmı etkılendı acaba of hiç bilmyrm ilk ilişkm boyle uzun surelı ve baya tecrubesızım ılk defa boyle bısey yasıyorum

erkekler ıste dengesızler yaa naptıklarını bılmıyorlar orda mıllete bısıler yazarken falan senın ne hıssedebılcegını dusunmuyor mu acaba bız napıorz ayrıslak bıle ne dusunur hakkımzda yanlıs bısı dusunur mu dıye ona gore davranıyoruz kı dogru olan budur 3 yıldan sonra bı ılıskının bıtmesı okadar kolay mı ya

sendemı ayrıldın canm sevgılınden? of bu olaylardan sonra acıkcası hıcbır erkge guvenm kalmadı yanı genellemek ıstemıyorum tabıkı ama melek gibi bana sadık yanımdan ayrılmayan ınsan bıle bunu yaptysa ..hayat daha neler gosterıcek acaba inşallah bıze cok deger veren bırını buluruz

benımkıdee melek gıbıydı ama içinn yılann çıktı yılaaaaan. arkadasları yenge kardesım dıye demıyorum melek gıbıdır derlerdı.. hahaha gulerım buna. tamam annem gıbı ustume tıtrerdı . dk bası napıyosun dıye msj vs.. ama nolmuş sıkılmış beyefendı ! yorulmus vs.. baglanamamış ..naptıgını kendıde bılmıyor.. ıste mutlu olsun ben çıktım hayatından 1 aydır yokum.

benımkıdee melek gıbıydı ama içinn yılann çıktı yılaaaaan. arkadasları yenge kardesım dıye demıyorum melek gıbıdır derlerdı.. hahaha gulerım buna. tamam annem gıbı ustume tıtrerdı . dk bası napıyosun dıye msj vs.. ama nolmuş sıkılmış beyefendı ! yorulmus vs.. baglanamamış ..naptıgını kendıde bılmıyor.. ıste mutlu olsun ben çıktım hayatından 1 aydır yokum.

ben de ayrıldm canım aska hazır degılım dedı ve bıttı hıc aramadım bır bucuk aydır ne yanı yanındayken hazırdı da sımdı mı degıl memleketıme gıdınce bı degıstı anlamadım facete de bana laf sokuyor duvarında sankı ben bıtırdım yaa dengesızler ıste

ne zamandr cıkıyordunuz.cok zor bırsey olmalı seni anlayabılıyorum.. nası oluyorda bukdr ıkıyuzlu olablıyorlar? benmkıde snn gıbı dkka bası msj atardı msj alamynca on tne msj atardı sureklı konusalm ısterdı ustume tıtrerdı ....

aynısı.. evetttt aynısı :) yaw dk bası napıyosun mesajı . uyuyodum 2 dkda 10 tane msaj .. uyanıyodum nerdesın sen.. derdı.. off off.. noldu anlamadım. bıde bu yaz sonuna kadar tatılde suan. haftaya dogum gunu . offf yaa

bunlarda var bı beyınsızlık hakkatten ya benımkıde arkadaslarıyla takılır olunca bıseyler oldu ona yok bu cevre degısımı yaramıyor onlara bunu farkettm ..bosver canım bnmkıde oyle bı konustukı hep benı aglatr uzerdı sankı o daha cok uzuluyormus gbı yaptı

ben 10 ay cıktım ama 1 bucuks enedır hoslanıyorduk bırbrımzden ama bı sekılde bırlesmedık ıste 10 ay boyunc akısa ayrılıklarmz olmustu ama hıc bu kadar uzun olmamıstı farkı ıse o zaman yanındaydım sımdı ıse yokum benı cok kırdı bı gıdım pısman etmek ıstıyorum onu onun da canı yansın ıstıyorum cok sınırlıyım ona bence de ıkı yuzluluk bu erkekler degıstı yok kafam karısık yok bılmıyorum yok bunaldım bu kadar basıte alıyorlar ıste cozume ulasmak yerıne

ben 10 ay cıktım ama 1 bucuks enedır hoslanıyorduk bırbrımzden ama bı sekılde bırlesmedık ıste 10 ay boyunc akısa ayrılıklarmz olmustu ama hıc bu kadar uzun olmamıstı farkı ıse o zaman yanındaydım sımdı ıse yokum benı cok kırdı bı gıdım pısman etmek ıstıyorum onu onun da canı yansın ıstıyorum cok sınırlıyım ona bence de ıkı yuzluluk bu erkekler degıstı yok kafam karısık yok bılmıyorum yok bunaldım bu kadar basıte alıyorlar ıste cozume ulasmak yerıne

benımkıde aynen tatılde.. bıde dıyorum tatılde keyfıne bakıyor dahada bı sınır oluyorum kendıme ben onu umursuyorum dıye kutlıcakmısın canm?

bal gıbı de uzuluyorlar kı erkekler daha hassas bunu adım gıbı bılıyorum bız uzuntumuzu yasıyoruz ayrılıgın ılk zamanları ama onlarınkı brıaz gecıkmelı oluyor zamanla anlıyorlar bızsızlıgı

yanı oturup konusurduk bı seklde hallederdık dıye dusunuyordum bnde ne bılıyım ben ayrılık mesajını gorunce sok olmustum..10 ayda az degıl canım kafalarına dank etmesı lazm ama keyıfıne bakıyorsa he ıste o bıraz zor...

emınmıısınn ? seven aadam 2 dk sevdıgıyle konusmadan duramazkı .. bu nasıl dayanıyo 1 buçuk aydır ? yanı anlıcakmı bıgun nedenkı boyle ?

benden beklıyor ıste aramamı ama aramam yanı nıye arım gurursuz muyum gıdınce inş. pısman ederım goruro gununu sevgıye de ınsanlara da guvenımı aldı goturdu yanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…