- Konu Sahibi Princess
-
- #2.821
sevgilisi varken bende biraz zor anlarlar bizsizligi( yani bende öyle görünüyor... herkes görüyor resim bile koymus profil resmine facede..bu adam geri dönmez,, dönmicek oyüzdende böyle rahat.. o kizla ciddi düsünüyor simdi anliyorum... gecici diye düsünüyordum ama degilmis... yoksa faceye koymazdi (
sana cok sınırlı anladıgım kadarıyla ama ne kadar sınırlı olursa olsun zamanla geccek ondakı sınır daha duygusal yaklasmaya calısıcak sınırden soylenen sozler oldugunu anlayacaktır canım
ben de okulların acılmasını beklıyorum avcı gıbıaynı sınıftayız bır de aynı mahallede hep gorucez yanıı ama suratına bıle bakmayacagım surundurcem onu bayramda kutlıcam ama onu beklıcem kutlamasını bır de kutlamassa mors olurum heralde
ama sevse zaten bırakmazdı bende beddua etmezdımkı canım benım .. evet çok sınırlıydı.. ay ççok kotuydu ıste 1 buçuk ay oldu son konusmamız o.. ben beddua ettıgıme pısmanım..ama çok ıstıyorum donmesını. gurur yaparsa donmez
ay canım aynı snıftamısınız bıraz zor olablr senın ıcın bn aynı yerde oturmaya bıle tahammul edemıyorum
gurur ve ınat ıste ılıskılerı cıkmaza surukleyen ya
eger o resmı ısteyerek koysaydı senı beklemezdı senın demenı yanı bak tepkı vermen hosuna gıdıyor kıskanıldıgını hıssedıyor cunku oyle anlıyor tepkı verme bence sınır olsun
Donermı sızce..
allah kolaylık versın canım mutlu gorun bıse olmamıs gbı davran da catlasın sahsen ben oyle yapıyorum gecenlerde uzaktan gordum ıftara gıdyordum bıde suslenmşm topuklular ayagmda cevırdım kafamı fılm artısı gıbı gayet bıse olmamıs gıbı davrandm ama o gordumu bılmem
onu zaman gosterırı canım ama sen tut kendnı ve mesaj falan da atma ozurdıledgnı belırtmıssın zaten
anlamadim tam ne demek istedigini canim.. o resmi isteyerek koymus sayilmazmi ciddi olduklarini gösteriyor? herkes görücek sonucta? ve ayip oldugunu düsünmezmi sirf bana inat böyle bisey yaparmi ki ?
hem nerden bilicem benim bisey dememi bekledigini ?
birde su var.. en son mesajimda ben bu cok beddua ettim vede yazdim utaniyosun dimi faceye koy iliskini paylas demistim.. oyüzden mi yapiyor acaba?
ya bilmiyorum bn bosuna gelin güvey oluyorum gibi geliyor(( cildiricam ya.. biri saka desin bana..psikolojim bozuldu.. stresliyim yine sabah ter icinde kalkicam..ve hala yatamadim uykusuz kalicam.. konumu tam biliyomusun canim sen benim (( bilerek yapioyr olabilir cünkü benim biriyle görüstügümü ögrenince benimle görüsmek istemedigini söyledi naparsan yap dedi falan..yoksa ilk ayrilirken arkadas kalabiliriz, silmene gerek yok beni flan demisti.. eger silmseydim onu bence o resimleri paylasmazdi saklardi... ama simdi hersey bitti diye rahat rahat yapiyor (
anlamadim tam ne demek istedigini canim.. o resmi isteyerek koymus sayilmazmi ciddi olduklarini gösteriyor? herkes görücek sonucta? ve ayip oldugunu düsünmezmi sirf bana inat böyle bisey yaparmi ki ?
hem nerden bilicem benim bisey dememi bekledigini ?
birde su var.. en son mesajimda ben bu cok beddua ettim vede yazdim utaniyosun dimi faceye koy iliskini paylas demistim.. oyüzden mi yapiyor acaba?
ya bilmiyorum bn bosuna gelin güvey oluyorum gibi geliyor(( cildiricam ya.. biri saka desin bana..psikolojim bozuldu.. stresliyim yine sabah ter icinde kalkicam..ve hala yatamadim uykusuz kalicam.. konumu tam biliyomusun canim sen benim (( bilerek yapioyr olabilir cünkü benim biriyle görüstügümü ögrenince benimle görüsmek istemedigini söyledi naparsan yap dedi falan..yoksa ilk ayrilirken arkadas kalabiliriz, silmene gerek yok beni flan demisti.. eger silmseydim onu bence o resimleri paylasmazdi saklardi... ama simdi hersey bitti diye rahat rahat yapiyor (
çok ozlerse donebılır.. bakar kımse benım gıbı degıl.. sence kutlayımmı dogum gununu bayramını ?
cnm artık maıl atma msj atma senı merak etsın bıraz en son ne zaman attın maılını..bıde yenı kız arkadası varsa bence senı untmak ıcın ckmstr sevdgınden degıl gıbıme geldı ayrılalı ne kadar oluyor
in.gormsuutrewet suslenıp puslenıp oyle gıdıcem zaten arkdaslarım da sen ne zaman ayrılsan guzellesıosun derler mutlu gorunelım kı sasırsınlar cunku erkek mılletıne sevgımızı gosterdıkce sacmalıyorlar onlara asırı baglı oldugumuzu takıntılı oldugumuzu dusunuyorlar. ah bı de facete laf sokmadan tutsam kendımı super olcam ama
in.gormsuutrewet suslenıp puslenıp oyle gıdıcem zaten arkdaslarım da sen ne zaman ayrılsan guzellesıosun derler mutlu gorunelım kı sasırsınlar cunku erkek mılletıne sevgımızı gosterdıkce sacmalıyorlar onlara asırı baglı oldugumuzu takıntılı oldugumuzu dusunuyorlar. ah bı de facete laf sokmadan tutsam kendımı super olcam ama
ay canm gercekten erkek mılletnı byle surundureceksın kı kıymete bınesınben faceımı kapadım zaten eklı degıl bnde baska bır faceten bakıyorum yaptıklarına istemedm faceım açık olsun onun ıcın duruyorum falan sanmasın dıye benımkıde delılık adamın umrunda degılım ama istemedm iste gormesın benı dedım canım snde kendını tut afedersın ama sen yazıyorsun sımdı ustune alınıp poposu kalkıyordur bıraz
en son 13 agustosta konustuk o kizi ögrendigim gün iste.. ve o günü mesaj attim büyük bi mesaj... ve bende ona duydugunun dogru oldugunu baskasindan cok asiri derecede hoslandigimi söylemistim ve ondan sonra oda beni facede engelledi hem o hemde sevgilisi.. cok tuhaf dimi .. kiz neden engelliyor nasil ona bukadar cabuk güvenebiliyor...gercekten cok tuhaf..benimle oyunmu oynuyor sakami yapioyr hala anlayamiyrm..bi insan nasil bukadar degisebilir.. ben bi hafta sora trdeolucam oda biliyr bunu.. ve geldigimde bana evlilik teklifi edicekti..bana süprizmi yapicak acaba diye düsünen bile oldu..
bilmiyorum ama beni unutmak icin oldugunu sanmiyorum ya :SS:S belkide boslugu doldurmak icin onuda bilmiyorum.. benden ayrilmasinin sebebi bence o kiz gibi geliyor.. yoksa birden ayrilmazdi.. ama bana seni aldatmadim ben diyor.. hemde diyor sende hemen bulmussun birini falan ögrendim diyor.. sonrada naparsan yap ilgilendirmiyorsun diyor dinlemiyor bile.. önce telefonu suratima kapatti sonra yine telefona cikti..cok tuhaf dimi ? aayrildiktan bi bucuk ay sora msnde online duruyordu.. bilerek acti belkide.. bi isler ceviriyor bu..beni tamamen silebildigini düsünemiyorum..üzülmicem biseyler var bunda sanki..yoksa bi insan bukadar rahat olamaz insanlara karsi..cünkü öyle biri degil((yoksa ben mi yine kandiriyorum kendimi offfffff...
nye kapattın bence kapatmamalıydın ben de senın gıbı kapatıcaktım ama bna kapatma sakın dedıler asıl kapatırsan onun ıcın kapatmıs olrusun dedıler cunku ben face kapatan bırı degılımdır kendı kendme meraklandırma cabalarına gırmemek ıcın kapatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?