ya basta cok buyuk konustum sanırım asla atmam falan hala da atmıcam dıyorum sonucta vazgecen ben degılım ama 3 gundur facete de bısı yaptıgı yok asırı meraklanıyorum acaba baskasınımı buldu dıyorum benı unuttumu dıyorum gorunce degısır mı duyguları dıyorum asırı da ozledım ya acıkcası ama tutcam kendımı onun sesını duymayı mesajlasmayı gorusmeyı falan asırı ozledım o hıc mı ozlemedı dıyorum nasıl dayanıyor dıyorum 2 ay olcak nerdeyse ama hala cıkamadım ısın ıcınden hala hayatımdaymısım gıbı gelıyor acıckası
ya basta cok buyuk konustum sanırım asla atmam falan hala da atmıcam dıyorum sonucta vazgecen ben degılım ama 3 gundur facete de bısı yaptıgı yok asırı meraklanıyorum acaba baskasınımı buldu dıyorum benı unuttumu dıyorum gorunce degısır mı duyguları dıyorum asırı da ozledım ya acıkcası ama tutcam kendımı onun sesını duymayı mesajlasmayı gorusmeyı falan asırı ozledım o hıc mı ozlemedı dıyorum nasıl dayanıyor dıyorum 2 ay olcak nerdeyse ama hala cıkamadım ısın ıcınden hala hayatımdaymısım gıbı gelıyor acıckası
bende atmamakta kararlıyım. ama sence bayramda yada dogum gununde atsammı ? dogum gunubayramdan 2 gun sonra
Yapma sakın arama ne olur. Sana abla tavsiyesi sen sevdiğini bilsin diye aramak isticeksin ama onun egosunu şişirmekten başka bir şeye yaramayacak bu. Senin düşündüğün kadar düşünseydi zaten arardı. Oldu barıştınız bunu rahatı için kullanacak seni süründürmek içinde her şeyi yapacaktır. Seviyor beni vaz geçmedi benden deyip sevdiceğine sarılan kadir kıymet bileni az. Yapma sakın kendine olan saygını bitirir bu durum. Zamanla tükenen yine sen olursun..
cok haklısınz ama bundan oncekı ayrılklarmzda hep o gerı donmsutu kı barıstgmzda hıc sen aramadın demıstı ben de kararı veren sendın ben nıye arım aramam demıstım sımdıde facete sureklı sankı ben ıhanet etmısım gıbı oyle sozler payalsıyor adım gıbı emınım benden beklıyor kı ben mesaj atıp barıssak bıle saglıklı bı ılıskı beklemez bızı alısır nasılsa dayanamıyor dıye aramıcam ama bayramda mesaj atmak aklmda yanı bılmıyorum yıne de
ya bence bayramda at ama bayramda aldıgın tepkıye gore dogumgunu kutla derım ben
senden bekliyodur ama yazma bişey bırak o arasın seni.resmen sabrımızı sınıyolar.bayramda yazarsın cevabına göre şekillenir kafanda olacaklar.benimkiyle konuştum bende yine ayy çıkamadım bu işin içinden geçtim sevgiliyi arkadaş modunda takılıyo zannımca.beklicem bende daha 1,5 ay kadar var gelmesine.telefonda bişeyleri dile getirmektende hiç hoşlanmıyorum.o yüzden sabredicem.
Bence ıkısındede hıç bısey yapmıyım . aklı basına gelır belkı ?
yazmıcam zaten ah beklemek ne zor ya zaman ılerledıkce ınsan unuttucagına daha da cok anılar gelıyor sankı aklına ya onlar da hıc mı oyle hıssetmıyor acaba ya ne odunlar ya arkdasta kalma canım sakın bu ayrılan ıcın kolay olabılır ama sevenler ıcın arkads olunmaz gıbıme gelıyor nasıl olcaksınkı o senle arkdas gıbı takıldıkca senın yasadıkların aklına gelcek hep senın aklına daha da zorlancak surec
offf valla sıkıldım bu belirsiz bekleyişten.ne olacaksa olsun artık.:93:
aynen yaa ama az kaldı maksımum 1 ay kaldı 2 ay gectı 1 ay da gecer cabuk 1 ay sonra benı gorunce neler olcak bakalım
Ben umutlarımı yıtırdım.. kadır gecesı bıle aramadı sormadı.
dönecekler ama döndüklerinde umarım herşey daha güzel olur
Ben umutlarımı yıtırdım.. kadır gecesı bıle aramadı sormadı.
onlar bizden daha sabırlılar galiba yada öyle davranıyolar.biz çok düşünüp çok bekledigimiz için sabredemiyoruz birazda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?