Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haha guldum benzetmene ıns. hep boyle olursun tabı kendını komık duruma dusuruyor ıste

merhaba kızlar.yeni katıldım aranıza.sevgilimden dün itibarı ile ayrıldık sanırım.olayı şöyle anlatayım.yaklaşık 2 senedir güzel giden bi ilişkimiz vardı. öğrendimki benim küs olduğum bi arkadaşımı aramış.bu arkadaşıma da taa lise döneminde birşeyler hissetmiş olduğunu söylemişti zaten bana.deli etti bu olay beni.aradım böyle böyleymiş diye öğrendiklerimi anlattım.hiç mi sevmedin beni dedim.bana bunu sorma ben hiç mi sevmedim seni dedii..evet haklısın ne desen aramamalıydım yüzüne bakamam çok ayıp ettim sana dedi.ilişkimiz hakkında ne kara verirsen saygı duyarm çünkü hatalıyım dedi. bende kafamı toplayım dedim sende düşün dedim..bunun ardından bi 20 gün aramadı aramadım..sonra bi baktım faceinden silmiş beni..ama kardeşimde ekli onda ne hikmetse onu silmemiş..şok oldum..hemen aradım açmadı..mesaj attım bi ton birşey yazdım..ardından adresini gönder eşyelarını göndereyim dedim..cevap yazdıki ne desen ne söylesen haklısın sana söyleyecek sözüm yok bi şuçlu varsa o da benim diye..nasıl iştir anlmadım..ben ailesi ilede görüşüyordum..annesini arayıp hakkını helal et demeyi düşünüyorum nasıl olur ki..sizce nasıl bir durumdur bu kızlar birşey deyiin(

uzucu bır durum canım ya faceten sılmesı de senı cok sacma kardesını sılmemıs senı sılmıs senı sınır etmek ıstemıs belkı zamanla onu da sıler bılmıyorum senın onu takıp etmenı ıstedıgını de dusunebılırz yanı o kız ıcın 2 yıllık sevdıgı ınsandan vazgecer mı ınsan yaa kolay mı

5 gun sonra 1 buçuk ay oluyo.. hanı nerde donmedı. unuttu benı unuttu.

valla canım ben 3 yıllık cıktıgımdan gecen yaz ayrıldm ben ayrıldm ama sonra baskası oldu onu da cok sevdım bu kez de o benden ayrıldı 3 yıllık cıktıgma donmedım de o da doncek dıye bekledı hala da beklıyor ama bır kez olsun umut vermedım ona bıttı dedım ve bıttı ayrılık surecınde umut onemlı tabı umut verılıyorsa bır ıhtımal ama baskasın olduysa dusuncede hıc olmuyor malesef ben de sevgılımı beklıyorum acıkcası ama kabul etmemk ıcın onu surundurmek ıcın 2 ay olcak nerdeyse ama ne arayan var ne soran bılmıyorum nolcak faceten duvarında laf sokuyor bana bu bıle hala ılgılendıgını gosterırı zaman gosterecek yanı ama oyle aylarca da bırını bekleyemem asla yanı seven ınsan bır gun bıle beklemez gıbı gelıyor bana

Merhaba arkadaslar yeni katıldım aranıza ama uzun zamandır takip ediyordum. bende sevgilimden ayrıldım 3 ay oldu ayrılalı . öle bir günde ayrıldı ki benden benim için bi yıkım oldu tam 5 seneyi doldurduğumuz gün yani çıkmaya baslamamızın yıl dönümünde. ben hergün ayrıldığımızdan itibaren kaç gün geçtiğini sayarken beyfendi 15 gün olmadan bi kız için yanıp tutusmaya baslamıs. kız yüz vermeyince baska bi kız buldu ve onunla 25 gündür çıkıyorlar. arkadasımızın biri bahsetmiş profil resmine sevgilisi ile fotografını koymus diye bende de aynı dert var sürekli sevgilisi ile fotograf çekinip koyuyo. benim onu takip edeceğimi biliyor çünkü canım yansın diye uğrasıyor yanmıyor mu evet çok yanıyo 5 sene boyunca her zorluğa katlandım belki simdi unuttu sevgilisi ile mutlu ama bir gün gelip kalbine bi sızı düşecek bunu çok ii biliyorum. siz siz olun kesinlikle aramayın ben bundan önceki ayrılmamızda bu hatayı yapmıstım keske yapmasa idim hep arayan bu ilişki yürüsün diye uğrasan ben oldum ama değmeyen biri için uğrasmısım. sadece zamana bıraktım zaman ve sabır çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…