Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bır kısı ıcın tum erkekler ıcın aynı seylerı hıssedıyoruz hepsının aynı olcagı yonunde kotu bı rbakıs acısı ama napalım yanı surda okuyorum da hepsı aynı gıbı yaaa

sen nye hala konsuuosnkı anlamadım canım senı de dost kalmak ıstıyor dıye dusunmesın snra?

benim onu ne kadar çook sevdigimi çook iyi biliyo fazlasıyla farkında bunun.konuşmamak en iyisi anlasın kıymetimi dimi.konuştukça benide kendi gibi düşünmesin.

bır kısı ıcın tum erkekler ıcın aynı seylerı hıssedıyoruz hepsının aynı olcagı yonunde kotu bı rbakıs acısı ama napalım yanı surda okuyorum da hepsı aynı gıbı yaaa

size gerçekten hem sinir olucağınız hem de gülüceğiniz bir şey anlatayım biz en son ayrılırken benim sorduğum sorular vardı hiç birine cevap vermedi arkadaş saolsun tabi ben mesaj ve arama yapmuruna tutuyorum çünkü haksızlığa asla tahammül edemem o ne sorduysa ben hepsine cevap verdiysem ben de soruğumda cevap verilsin isterim neyse en sonunda bu kendince iki kelime etti bütn cevapları kapsayan ve bana telefonu kapatırken olmuyo eda uzak duralım beni birdha arama dedi. Şimdi bundan sonra naparsınız hiç aramazsınız ondan da aramasını beklemezsiniz değil mi 2 aydan sonra geçen gece 3 te aradı uyku sersemiyim şoka girmişim açtım telefonu noldu dedim bna ne dese beğenirsiniz? bir arkadaşın olarak aramak istedim gece 3 te mi aklına geldim manyak mısın sen biraz uyku sersemi konuştum snr ertesi gün uyandım acaba rüya mı diye düşünüyorum tabi baktım telefona yok aramış gerçek olay.. ilkten bi mutlu oldum sonra düşünmeye başlayınca ne yüzle aradı bu beni dedim ya ben onu aradığm zamanlarda telefonu açmazdı bi mesaj yazdım gönderdim içindeki çelişkiler farkında mısın biz dost olarak mı ayrıldık nedir bu diye bna cevap (bi de bu vardır yazarsın yazarsın tek cümle cevap gelir) dost olarak aramıştım ama aramamam gerekiyomuş sonra bi iki meaj dha attım hiççç cevap yok.. güler misinz ağlar mısınız adam olta attı dicem ama öyle biri de değildir şaka gibi bişey işte

ayy aynısı bi önceki ilişkimde benimde başıma gelmişti ayrılmışız 8 ay sonra gecenin köründe mesaj yazmıştı görüşebilirmiyiz diye.bende bi problemmi var ne görüşcez yazdım.sonra tabi sesi solugu kesildi bidaha tık yok :))

ne kadar zaman geçerse geçsin bi yerde irtibata geçiyolar mutlaka :))

ne kadar zaman geçerse geçsin bi yerde irtibata geçiyolar mutlaka :))

artık irtibata geçmez sanırım yani insan görüşmek istiyosa yada sesini duymak istiyosa bile böle öküzce mi olur bu iş ya biraz dha yumuşak yda açıklayıcı bi şekilde olamaz mı yani yok yok :))

benim onu ne kadar çook sevdigimi çook iyi biliyo fazlasıyla farkında bunun.konuşmamak en iyisi anlasın kıymetimi dimi.konuştukça benide kendi gibi düşünmesin.

ewet canım ya ben oyle seyı yanlıs anlarım yanıı hem cıkmcıaz hem de arayaınca konsucaz bısı olmamıs gıbı sankı oyalıyo gıbı hem cıkmayalm hem de elımın altnda dursun bence konusma yanı

dengesızler yaaa arayan nye 3 te arasın allahım ya

artık irtibata geçmez sanırım yani insan görüşmek istiyosa yada sesini duymak istiyosa bile böle öküzce mi olur bu iş ya biraz dha yumuşak yda açıklayıcı bi şekilde olamaz mı yani yok yok :))

aylar sonra ırtıbata gecen adamı napım ben yanı baska seyler aklıma gelır arayıstadır bulamadı derım seven ından aylarca dayanamaz hem

öküzlük ruhlarında var bence biraz.kibarlıga gelemiyolar.

aylar sonra ırtıbata gecen adamı napım ben yanı baska seyler aklıma gelır arayıstadır bulamadı derım seven ından aylarca dayanamaz hem

tek güvendiğim şey birini bulamadım eskisine döniyim dicek biri olmaması kendi kıs kardeşi de var üzerine titrer aynı şey onun da başına gelir diye korkar yapmaz o yüzden ama normal değil tabi işte ne diyim ki yani..

yok yok irtibatta kalmamalıyım onunla yoksa bende öyle düşünmeye başlıcam o derece valla.bayramda yogun olurum arasada açmam.bundan sonra böyle.

yaa benm erkek arkdasımn kac tane ablası var hı coyle duusnme guven olmaz bunlara

bız boyle konusyoruz pısman etmek amacımız ama bır de bı bakarmısız hepsının kolunda bır tane hatunnn sok olurrzz

kızlar banada taktık verın benımkı tutturdu annen nasıl babanın sozunden cıkmıyosa babanın heybetınden korkuyosa sende oyle olacaksın dıyor bende senın problemlerınmı var dedım. neden bu kadar ıtımat gormek ıstıyorsun bastırılmıs duygularınmı var dedım. o da bana ' bana ıtımat goostereceksın dedı bende sende bana gostereceksın dıyorum oda bana cok beklersın dedı.begenmıyorsan aha kapı orda dedı bende bı dk bıle duramazdım lanetler yagdırmaya basladım sakın bı daha karsıma cıkma dıye ıyı yapmısmıyım ya ne yapayım sımdı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…