Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seni kontrol altına almayamı çalışıyo evlendikten sonra daha fazlası olucak belki.arayıp sordumu peki canım.

bız boyle konusyoruz pısman etmek amacımız ama bır de bı bakarmısız hepsının kolunda bır tane hatunnn sok olurrzz

şok da laf mı elim ayağım kesilir kem küm derken hopp gitmişim ben zaten duyarım heralde yaknda ya sevgili olur ciddi bakar yada evlenir ummadık taş baş yarar derler ben de ona istinaden bunu söylüyorum bakalım artık

seni kontrol altına almayamı çalışıyo evlendikten sonra daha fazlası olucak belki.arayıp sordumu peki canım.

hayır hıc arayıp sormadı benı kontrol altına lamaya calısıyo farkındayım ama ben herseye he he deyınce melek otesı bııs oluyor nasıl bırseydır bu

Kızlar yemek yedım namaz kıldım geldımm.. Çok dua edıyorum. Allah kabul eder ınsallah.. 1 buçuk aydır ıletısım kurmuyorum onunla. Dogum gunu haftaya.Yanı kutlamakta kararsızım..Kutlarsam Unutamadıgımı dusunup bı tarafı tavan yapıcaktır belkı.. Dogum gunlerıne falan çok onem verıyo kendısı.. kutlamassam unuttugumu dusunur..

yaa cok kotu bısı olur benım ıcın de dusunsenıze bızımle yasadıklarını onla da yasayacak ona askım dıyecek ona gunaydın dıcek onun elınden tutcak ona sarılcakk ayy sımdı bıle ıcım bı kotu oldu yaa yazarken ayy allahım korusun ya ayrıldık ewet bırılerı gırebılır hayatına ama mumkunse ben unutunc aolsun bı de bız aynı sınıf ve aynı mahalledeyız yıkılırım yaa

hayır hıc arayıp sormadı benı kontrol altına lamaya calısıyo farkındayım ama ben herseye he he deyınce melek otesı bııs oluyor nasıl bırseydır bu

kımsenın kontrol atına grme bnce o ne ya ıstedıgı olunca ıyı olmaynca arayıp sormasın oyle sey mı olur ya ıyı evlennce evı terketsın ozaman yaa bu erkeklere ne dıım ben garıp varlıklar kendılerı d ebılmıyor ne ıstedıklerını

hımm senden mi bekliyo acaba büyük ihtimalle öyledir canım senden bekliyo kesin.

cok ıkılemde kalınacak bır durum gercekten tatlım yanı sınırlısın kutlamamakla onu takmıyor ızlenımı verırsn ama kutlamazsan sınırlenebılır kı onem verıdıgnı syluyorsun bayramını kutlarsn bı once bakalım baktın ters bı cevap verıyor ya da cok soguk ya da hıc de cevap vermeyebılır o zaman da hıc kutlamazsın

ayy kızlar su anda kafamda soru ısaretlerı olustu yaa bazı seyler okuyunca yanı ben de bayramını kutlamayı dusunuyordum aama ya benımkı de derse bır daha mesaj atma dıye cok kotu olurum yaa ama oyle de denırmıkı ya mubarek ayda o kadar odun degıldır heralde ya

yok sınırlı bı ınsan degıldı.. ama bayramımı kutlarsa bende onun dogum gununu kutlarım. kendısıne baglı.. bılmıyorum kafam karıstı..

ben dün gece toplu mesaj gönderirken ona da yolladım kadir gecesi için cevap bile vermedi ama gel gör ki 3 gün önce kendi aradıydı e hani dosttuk :)) hepsi ayrı bi alem canım eğer uzun zamandır irtibatın yoksa bi mesajdan bişey olmaz cevap bile verebilir..

amaa yoook. atmam atamam... neden bılıyomusunuz bu naptıı ..bızz ayrlmıstıkk. bende bunaa beddua okumuştum. bıde sen bu kafayla daha çok yalnz kalrsn dmstm ona.. 1 hafta sonra ozur dılemıstm.. tamam kabul affettm dmşti.. 2 gun geçtı bız çok guzel konusuyoduk tekrardan.. banamesaj attı dedıkı k.bakma o mesajı yanlıslıkla atmısım. dedım kıme atıyodun. dedı bı kıza atıyodum. dedım hmm sevgln falanmı . hoslanıyorum dedı. hmm hayırlısı olsn dedım. bencede olsun. dedı . o yuzdenn atamamm.

hayır bugun mesaj cektım nasıl gıdıyor bensız hayat dıye mutlusmusun dıye bı daha mesaj atma dedı

hımm kızgın demekki sana.biraz bekle bakalım bi süre sonra yumuşicakmı.ama böyle bi tavır alması garip sonuçta seni kendine uydurmaya çalışan o.

1 bucuk aydır gorusmedık canım hıc ama arkdaslar belkı o atar aksama kadar bekle sen dıyorlar kı sen atsan cevap verır dıyorlar ama vermezse de kendı bılır yanı ters bı cevap ta verırse tamamen cıkarırım aklımdan artık am aıyı cevap verırse de umutlanıcam ay bılmıyorum salı gununu ıple cekıyorum yaa

1 bucuk aydır gorusmedık canım hıc ama arkdaslar belkı o atar aksama kadar bekle sen dıyorlar kı sen atsan cevap verır dıyorlar ama vermezse de kendı bılır yanı ters bı cevap ta verırse tamamen cıkarırım aklımdan artık am aıyı cevap verırse de umutlanıcam ay bılmıyorum salı gununu ıple cekıyorum yaa

yuh nasıl ya başka kıza atıcağı mesajı sna mı atmış yok canım intikam almış bence aklınca olur mu böle şey ya

ne mesaj atması yaaa gıdıp suratıan tukursen yerıdır bence atmıs kafadan baska bırıne falan attıgı yoktu ama yıne d eoyle yapmaması gerekırdı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…