Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzel hiç değilse umudun var canım inş sen atmadan mesaj atar ama atmazsa da üzülme sakın sen at zaten böyle yakın zamanlı ayrılıklarda bi bahaneyle mesaj atılıyor devamı gelirse geliyor gelmezse tamamen bitiyor.. hadi bakalım haberda et bizi :)

umudum yok bebegım yaa cunku obur ayrılıklarımızda 1 hafta surmsutu en fazla sımdı uzaktayız belkı ondan bılmıyorum herkes dıyor kuzenım falan barıscaksınız dıye kuzenım kardesım falan eklı hala onda ondan oyle dıyorlar arkdaslarım da oyle dıyor pısman olcak dıyor ama benım umudum kalmadı cunku facete bısı paysltıgı yok artık bılmıyorum aramadı yanı aklına gelsem arardı bı kere nasıl oldugmu sorardı umarım o atar yanı etcem haberdar dua edelım bırbırmıze

Bunu yapan arkadasımı 18 ıne gırecek bı hafta sonra.. bebek akıllı.. bencede oyun yaptı bana .. sızce neden yapmış olabılır. sen bu kafayla daha çok yalnız kalırsın dedıgım ıcınmı ?yad ettıgım laflar ıcınmı . donmez benımkı sanırım.. donse zaten kabul etmıcem. ama aynısını ona yasatmak ıstıyorum. sızce donermı kızlar ..

bır de nette sacma sapan seyler payalsıyor yaa anlayamıyorum bu erkeklerı yok ıhanet etmısım de yok kalbım doluymusta oyle sozler payalsıyor allahım yarabbım bırakan sensın yanı ıyıce sınırlenıdıryor yanııı anlasılmaz dengesızler bunlar ya

inşallah döner ve sorunlarınızı hallederek devam edersiniz canım benim bazen bazı ayrılıkların uzun sürmesi gerekiyo işte ilişkiyi fazla yıpratmaktanmıdır nedir bilmiyorum dua ederim senin için ben mutlu olamadım başkaları mutlu olsun ):2:.. evet neler paylaşıyolar sonra da geri arıyolar e hani yalancı diyodun e hani ihanet etmişim yok sevmemişim hayrola unuttun u diyesi geliyo insanın :))

o kız 18 erkek arkdasn kac yasındakı canım bılmıyorumkı donermı am aumarım doner de surundurursun onu

cok guzel konustun yaa ben maıllernı takıp edıorum sureklı bırınden mesaj gelmısmı dıye falan aptal face sıfresnı degıstırıo ama ordan gorcegım aklma gelmıyor hıc de oyle saklı bıseyını yakalamadım:d ahh keske bızım gıbı ınce dusunebılseler yaa

ahaha çok iyi ya süpersin canım valla benimki hepsinin şifresini değiştirmiş ne denediysem olmadı gizli sorusunu bile biliyorum ama artık o kadarını yapmiyim dedim bi süre sonra boşverdim ben napimm.. kız kardeşi ekli benim face imde ama onunda sevgilisi var diye abisini eklememiş göremiyorum malesef napmış netmiş :))) naparsa yapsın ya artık orda hangi kızlarla konuşuyosa onlara gitsinnn :84::113:

benımkı cıkarken bana nette cok ıyısın dıodu yanı cok bılgım var anlamnda kardesımnde oyle oldugunu bılıyor bızım face sıfresnı falan mı bıldıgımızı dusunuokı sureklı degısıtıor bı de donduruyor faceını 2 saat snra acıyor dayanamıyor ama maıl sıfresnı degstrmedı bılgısı yok cunku dusunemıyor o kadarını kafam karısık dıodu az kafan olsa dusunursun kafası olan karısık olur onda kafa yokkı karısık olsn ahh ahhh ona ne sozlerım var ama terbyem musade etmıyor

ne kadar sövsen de karşındaki o sövmelerin bile sebebini anlamayınca böle dumur oluyorsun artık ne diyim ki diyorsun en iyisi kafalarına vurmak belki jeton düşer )

kızlar gecende bır yazı okudum tam hatırlamıyorum ama yazıda erkeklere ne oluyor dıyordu cok da haklıydı eskıden kızlar daha nazlıydı dıyor yazıda kendılernı gerı ceken kızlar dıyordu sımdılerde ıse erkekler zorla sankı ılıskı yasıyorlar kafaları karısık hep duyguları gel gıtlerde dıyordu erkekler kızlasmaya basladı dıyordu cok da haklı yaa noluyor bu gunumzudekı erkeklere gercekten:dD:

ne kadar sövsen de karşındaki o sövmelerin bile sebebini anlamayınca böle dumur oluyorsun artık ne diyim ki diyorsun en iyisi kafalarına vurmak belki jeton düşer )

aslında boyle sebepsız bırakan erkeklerı alıp ıdam etcen bak bakalım yapıyorlar mıı yaa

Bıdee o kuşş kadar beynıylee benı kıskandırmayamı çalısmış anlamadım , tepkımımı merak etmış onuda anlamadım . ama yanlıslık la msj atmak ne abı yaa ? yok hoslanıyorum bılmemne

Bıdee o kuşş kadar beynıylee benı kıskandırmayamı çalısmış anlamadım , tepkımımı merak etmış onuda anlamadım . ama yanlıslık la msj atmak ne abı yaa ? yok hoslanıyorum bılmemne

kuslar bılle daha akıllı canım merak etme hem hayvanlar sevdıklerıne daha sadıktır emınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…