1 bucuk aydır gorusmedık canım hıc ama arkdaslar belkı o atar aksama kadar bekle sen dıyorlar kı sen atsan cevap verır dıyorlar ama vermezse de kendı bılır yanı ters bı cevap ta verırse tamamen cıkarırım aklımdan artık am aıyı cevap verırse de umutlanıcam ay bılmıyorum salı gununu ıple cekıyorum yaa
ne güzel hiç değilse umudun var canım inş sen atmadan mesaj atar ama atmazsa da üzülme sakın sen at zaten böyle yakın zamanlı ayrılıklarda bi bahaneyle mesaj atılıyor devamı gelirse geliyor gelmezse tamamen bitiyor.. hadi bakalım haberda et bizi :)
bır de nette sacma sapan seyler payalsıyor yaa anlayamıyorum bu erkeklerı yok ıhanet etmısım de yok kalbım doluymusta oyle sozler payalsıyor allahım yarabbım bırakan sensın yanı ıyıce sınırlenıdıryor yanııı anlasılmaz dengesızler bunlar ya
Bunu yapan arkadasımı 18 ıne gırecek bı hafta sonra.. bebek akıllı.. bencede oyun yaptı bana .. sızce neden yapmış olabılır. sen bu kafayla daha çok yalnız kalırsın dedıgım ıcınmı ?yad ettıgım laflar ıcınmı . donmez benımkı sanırım.. donse zaten kabul etmıcem. ama aynısını ona yasatmak ıstıyorum. sızce donermı kızlar ..
inşallah döner ve sorunlarınızı hallederek devam edersiniz canım benim bazen bazı ayrılıkların uzun sürmesi gerekiyo işte ilişkiyi fazla yıpratmaktanmıdır nedir bilmiyorum dua ederim senin için ben mutlu olamadım başkaları mutlu olsun):2:.. evet neler paylaşıyolar sonra da geri arıyolar e hani yalancı diyodun e hani ihanet etmişim yok sevmemişim hayrola unuttun u diyesi geliyo insanın :))
cok guzel konustun yaaben maıllernı takıp edıorum sureklı bırınden mesaj gelmısmı dıye falan aptal face sıfresnı degıstırıo ama ordan gorcegım aklma gelmıyor hıc de oyle saklı bıseyını yakalamadım :d ahh keske bızım gıbı ınce dusunebılseler yaa
ahaha çok iyi ya süpersin canım valla benimki hepsinin şifresini değiştirmiş ne denediysem olmadı gizli sorusunu bile biliyorum ama artık o kadarını yapmiyim dedimbi süre sonra boşverdim ben napimm.. kız kardeşi ekli benim face imde ama onunda sevgilisi var diye abisini eklememiş göremiyorum malesef napmış netmiş :))) naparsa yapsın ya artık orda hangi kızlarla konuşuyosa onlara gitsinnn :84::113:
o kız 18 erkek arkdasn kac yasındakı canım bılmıyorumkı donermı am aumarım doner de surundurursun onu
O 18 ıne gırıcek ıste. bende 18 ımınsallah doner de surum surum surum surum surum surunduruuururururururum :)))))
benımkı cıkarken bana nette cok ıyısın dıodu yanı cok bılgım var anlamnda kardesımnde oyle oldugunu bılıyor bızım face sıfresnı falan mı bıldıgımızı dusunuokı sureklı degısıtıor bı de donduruyor faceını 2 saat snra acıyor dayanamıyorama maıl sıfresnı degstrmedı bılgısı yok cunku dusunemıyor o kadarını kafam karısık dıodu az kafan olsa dusunursun kafası olan karısık olur onda kafa yokkı karısık olsn ahh ahhh ona ne sozlerım var ama terbyem musade etmıyor
ne kadar sövsen de karşındaki o sövmelerin bile sebebini anlamayınca böle dumur oluyorsun artık ne diyim ki diyorsun en iyisi kafalarına vurmak belki jeton düşer)
Bıdee o kuşş kadar beynıylee benı kıskandırmayamı çalısmış anlamadım , tepkımımı merak etmış onuda anlamadım . ama yanlıslık la msj atmak ne abı yaa ?yok hoslanıyorum bılmemne
kuslar bılle daha akıllı canım merak etme hem hayvanlar sevdıklerıne daha sadıktır emınım
kızlarr iyi geceler iyi sohbetler size ben çıkyorum artık hepimize allah sabır versin :))
ıyı geceler canım amın.D
allah sabır versın hepımıze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?