- Konu Sahibi Princess
-
- #3.061
yaa bır de bazı erkekler hem terkedıyor hem de kıskandırmaya calsııyor cocukluktan bask abısı degıl anlamıyorum yaaa cok komık bence daha da kuculuyorlar gozumuzde
yook.. hıçbısey yapmıyorum.. oyle ozledımkı .. ama gururum çok onemlı benım. kutlayamam dogum gununu.
aynen yaaa katılıyorum daha da küçülüyorlar.. kafayı yemiştim resmen beni terkettiğinde hala seviyordum deli gibi bana geri dönecek mi diye falcıları geziyordum :) artık sevgim tamamen bitti,geri de döndü artık huzurluyum herkes böyle mutlu olsun inşallah :) bugün genel olarak bir fal baktırdım canım sıkılmıştı..bana yeniden döncekmiş hem de tamamen döncekmiş bu sefer..ayın 14 ünde geri döncek demişti daha önce falcı,aynen öyle geri dönmüştü hem de tam 1.5 ay sonra. mesajına cevap vermedim bile yeniden atar mı bilmiyorum ama..bu saatten sonra onu istemiyorum ki zaten :) insan herşeye alışıyor...
kutlama canımm o zaman ya eger karsına kutlamadın gıbı bısıle de gelırse o yanlıslkla attgın kızla kutla dersın
aynen oyle..
Off kafam karıstıı bırı kutlama doner dıyo.. bırı kardesım kutladı barıstılar dıyo... çok karıstı kafam en sonunda o gece efkarlanıp kutlamasam ıyıdır:S
o falcıyla bızı de gorustrsene ınanmam ama ınsan rahatlaıtrı ılk ayrılıgmzda ben de gtmıstım adam doncek demıstı su ayda donerse tamamen senındr demsıtı o ayda dondu ama olmadı tamane benım gıdıp hesap sorucamparamı alıcam:
bence sen o anda ne hıssedıyorsan onu yapcaksın gıbıme gelıyorr su anda kım ne dese boss yanı o anda ne ıstıyorsan onu yapıcaksın kutlamk ıstıyorsun ama bı yanın da kutlamıcam dıyor ama ıcınde kalıcak kutlamasan da
mesaj sayım 100 e henüz ulaşamadığı için özel mesajlara cevap veremiyorum kızlar,geçer geçmez yazarım cevap
zaten bütün falcılar ya terkedilenlerle dolu,ya sevgilisinden ayrılanlarla :) valla bana 2.kez geri döner de ben ona yine cevap vermezsem mükemmel olacak :) aslında bir yanım diyor ki sen bana şunu şunu yaptın senle ne işim olur bundan sonra diye cevap yaz. bir yanım da diyor ki hiç muhattap olma cevap vermemen bile yeter de artar bile..hangisini yapayım bilmiyorum..
mesaj sayım 100 e henüz ulaşamadığı için özel mesajlara cevap veremiyorum kızlar,geçer geçmez yazarım cevap
SORMA NE HALDEYIMMM ! sana soyluyorum. bana akıl ver fıkır ver. kafam 1000000 mılyonkutlasammı ? kutlamasammı ? yahu bırı dıyo kutla bırı dıyo kutlama... sevıyorum ben onu.. donmesını ıstıyorum.. kutlamazsam belkı hıç donmez he ? ne dersın.. kutlarsam ? kutlamazsam ? :S offfffffffff
ozaman cevabini burdan bekliyorum pleaaseee
seviyorsan başka valla canım..seviyorsan kutla bence.geri dönmesini istiyorsan ama intikam için değil..geri dönse onunla yeniden beraber olmak istiyorsan yap bunu. ben sevmiyorsun sandım o yüzden ne ara ne sor dedim,zaten kesin geri dönüşü olur bunun sana eminim ki. ama burnu sürtülsün kıymetini anlasın istiyorsan kesinlikle kutlama derim ben..ama başka bir kızla ilişkisi varmış,neden kutlayacaksın ki? bir de böyle düşün. sen onu seviyorsun ama o şu an birşeyin farkında değil gününü gün ediyor farkında mısın?biraz acımasız olacaksın bu konularda canım aşk insanın gözünü kör etse de..sanırım burcu başak o çocuğun haftaya bugün doğumgünü olduğuna göre. başak erkeği çok inatçıdır,geri dönmesi zaman alır ama eninde sonunda dönüyor yakın bir tanıdığımdan biliyorum :)
ben sana birşey diyeyim mi..bu çocuğun aklında hala sen varsın ki bu kadar seni kıskandırmaya çalıştığı kişiyle beraber şu anda.bunun başka bir açıklaması yok valla.bu arada benim inanılmaz bir umudum var kızlar,dünyada asla dönmeyecek bir erkeği geri döndürdüm ya o yüzden inancım tam hepinizinki geri dönecek depresyon günleri sona erecekkk :)
ınancın cok guzel tatlım ama umutlanıp sonradan da umutların yıkılması var bır de en guzel seyler ıstedıgımız seyler vazgecmısken gelır bzıı bulur gercekten de oyle vazgememız gerek ozaman
benımkı de nette ınsan bırısıyle yaslanmalı bırısı yuzunden degıl demıs duvarında allahım yarabbım yaa benı yaslandırıdı yaa madem oyle dusunuyorsun benımle yaslanmayı tercıh etseydınnkım yaslandı acaba su 2 ayda
ben sana birşey diyeyim mi..bu çocuğun aklında hala sen varsın ki bu kadar seni kıskandırmaya çalıştığı kişiyle beraber şu anda.bunun başka bir açıklaması yok valla.bu arada benim inanılmaz bir umudum var kızlar,dünyada asla dönmeyecek bir erkeği geri döndürdüm ya o yüzden inancım tam hepinizinki geri dönecek depresyon günleri sona erecekkk :)
ben zaten artık ne yapacağımı şaşırdım :) artık hiç bir erkeğe güvenemem ama tecrübe oluyor bunlar da bize hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?