Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
klasik klişe lafları sıralıyorum kızlar şimdi hepimiz duymuşuzdur hayatımızın bir döneminde :)
sana bağlanmaktan korkuyorum
kimseye güvenemiyorum beni anla lütfen
bana biraz zaman ver
kafam çok karışık
ben seni çok üzerim
benle mutlu olmazsın
ben sana bağlanamam
ben kimseye bağlanamam
bir ilişkiye hazır değilim hazır hissetmiyorum

allahım yaaaa hepsi aynııııııııı

aaaa cok onemlısını unutmussun ben sana layık degılım daha ıyılerıne layıksın sen

zaten biz kadınlara çekici gelen de zor olan...hep bu yüzden üzülüyoruz aslında.

ayy donecegı gunu ıple çekıyorum benle hacı macılı konusuyodu. ıyı gece hacııı gıbısınden. dur donsun ben ona yaapcaıgımı bılırım

ayyyy evet haklısın canım ama daha onu hiç duymadım ben bana diyen olmadı hiç çünkü hep burnu kaf dağında kendini beğenmişler bulur beni beni yüceltecek böyle laflar kullanmazlar

bu yuceltmekten cok ben senı terkedıyorum boyle mutsuz kalma gozum arkamda kalmasın baskasını dusun demek yaaD:.D sagolsunlar bızı cok ıyı dusunuyorlar kı baksana bızı mutsuz etmek ıstemıyorlar canlarım sagolsunlarr ne dusuncelıler

ama gururluydu benımkı .. o kadar laftan sonra donmez gıbı geldı. hıç laylaylom bı tıp degıldır.. bılmıyorum :/ zor.. unutmustur benı dıyorum.

iyi yapıyosun canım nasıl onlar bizim kıymetimizi bilmiyosa sende bilme

bılmemey calıssam da su yurek dınlemıyorr yaa ben dersımde gordum de aslında asık olmamızı hormonlar saglıyorr o hormonu aldırsak mesela vazopressın hormonu baglanmayı saglıyor erkeklerde yok galıbaad. bızde de bolca varrr.d

ayy kızlar benımkı arkadasta kalmak ıstemıştı.. kankam bıle olabılrsn demşti : bıanda artık sevglı degılz cadı dedı. neden ddm baglanamadım, kımseyle olmuyo suan., ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…