- Konu Sahibi Princess
-
- #3.101
her basak erkegı oyle olmazkı canım yaa:kısılık meselesı balık erkegı ne hıssederkı
klasik klişe lafları sıralıyorum kızlar şimdi hepimiz duymuşuzdur hayatımızın bir döneminde :)
sana bağlanmaktan korkuyorum
kimseye güvenemiyorum beni anla lütfen
bana biraz zaman ver
kafam çok karışık
ben seni çok üzerim
benle mutlu olmazsın
ben sana bağlanamam
ben kimseye bağlanamam
bir ilişkiye hazır değilim hazır hissetmiyorum
allahım yaaaa hepsi aynııııııııı
bugüne kadar 2 balık erkeği tanıdım allahımmmm akıllara zarar uzak dur derim ben :) koç ve balık erkekleri en çok kazık yediğim,terkedildiğim :)
benım eskı cıktıgım 2 yıldır beraber oldugum ınsan o kada rbaglıydıkı yaa hayatta oyle bır ınsan gormedım öl desem ölurdu o derece baglıydı yanı ama bu erkek arkdasım nasılsa boyle cıktıcok sasırdım yanı hıc de oyle tanımazdım kalp ıste yaa sana baglanana baglanamıyor gıdıyor acı cektırene delı gıbı asık edıyor
aaaa cok onemlısını unutmussun ben sana layık degılım daha ıyılerıne layıksın sen
zaten biz kadınlara çekici gelen de zor olan...hep bu yüzden üzülüyoruz aslında.
kardesım de balık onu oyle yetıstrmeyecegım benn:d valla hepsı aynı burc murc bahanee hepsının koku kazıtılmalı
ayy donecegı gunu ıple çekıyorumbenle hacı macılı konusuyodu. ıyı gece hacııı gıbısınden. dur donsun ben ona yaapcaıgımı bılırım
ayyyy evet haklısın canım ama daha onu hiç duymadım ben bana diyen olmadı hiççünkü hep burnu kaf dağında kendini beğenmişler bulur beni beni yüceltecek böyle laflar kullanmazlar
valla ya o ayrıldıgım kısı 1 yıl oldu bıtelı ama hala pesımdeıdr nasıl sevıo hala bense baskalarının arkasından doner mı donmez mı dusunuyorum kalbımı sokup atasım varr yaa
resmen bir gecede aşktan ölürken işi feministliğe vurduk en sonunda vallaaaaa
iyi yapıyosun canım nasıl onlar bizim kıymetimizi bilmiyosa sende bilme
bılmemey calıssam da su yurek dınlemıyorr yaa ben dersımde gordum de aslında asık olmamızı hormonlar saglıyorr o hormonu aldırsak mesela vazopressın hormonu baglanmayı saglıyor erkeklerde yok galıbaad. bızde de bolca varrr .d
ama gururluydu benımkı .. o kadar laftan sonra donmez gıbı geldı. hıç laylaylom bı tıp degıldır.. bılmıyorum :/ zor.. unutmustur benı dıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?