- Konu Sahibi Princess
-
- #3.041
insallah öyle olur..benimkide aslnda geri dönmicek biri degil..ama hayatinda baskasi oldugu icin emin degilim dönüp dönmeyecegine...seninkiler baska biriyle ciksadami geri döndü ?
bende ne ariyorm ne soruyorum...ama söyle oldu beni birakti sevgim bitti diye..bi bucuk ay hic aramadim sonra bi kiz oldugunu ögrendim aradim bagirdim cagirdim..oda benim biriyle görüstügümü ögrenmis..ayrilirken arkadas kalabiliriz diyen kisi simdi naparsan yap ilgilendirmiyosun diyor...sence bu dönermi? ve face profile kizla resim koymus.. bence geri dönmez gibi geliyor o reismleri herkes görüyor sonucta?
girls_12 canım ıntıkam almak ıstıyorsun ama baskası varsa bence gerı donmez her gıden gerı doncek dıye bısı de yok bence yaa sonucta kafasında sılmısse bıtırmısse gerı donmez ben de benımkı donmesını ısterım ama su da varkı mesela ben 1 yıl once 3 yıl cıktıgım ınsandan ayrıldım herkes benı doncek dıye beklerken donmedım cunku sıldm tamamen yanı
girls_12 canım ıntıkam almak ıstıyorsun ama baskası varsa bence gerı donmez her gıden gerı doncek dıye bısı de yok bence yaa sonucta kafasında sılmısse bıtırmısse gerı donmez ben de benımkı donmesını ısterım ama su da varkı mesela ben 1 yıl once 3 yıl cıktıgım ınsandan ayrıldım herkes benı doncek dıye beklerken donmedım cunku sıldm tamamen yanı
asla ama asla mesaj falan yok tatlım sakın :) o sana nasıl geri dönecek sen görürsün. beni terkettiğinin ertesi günü facebook da bir fotoğraf koymuş bir kızla..elim ayağım boşalmıştı ve ağlayamamıştım bile. şimdi bana geri döndü 1.5 ay sonra. mesajına cevap vermedim ve bu sefer beni uyuz edecek aklınca yine koymuş o resmi :) işte adamı böyle yola getirirler :) asla ama asla geri dönmeyecek biriydi hiç beklemediğim anda geri döndü. sen umrunda değilmiş gibi davran ağırbaşlı ol unutma ki kaçan kovalanır..ben bu adama çok değer verdim göklere çıkarttım resmen hiç kaçmadım ki kovalasın.sonuç olarak terkedilmiştim yani..
canım bak benimkinin çevresinde kızdan daha bol birşey yoktu,hergün başkasıyla bir insandı. sen yanlışı arayıp bağırıp çağırmakla yapmışsın canım.keşke öyle yapmasaydın. sen bu çocuğu rahat bırak hiç uğraşma ne ara ne sor..o nasıl dönecek göreceksin. benimkide koydu resim kızın tekiyle..sonuç olarak bana geri döndü ve cevap bile alamadı benden kudurdu hehehe :)
canım ayrıldıktan snra yalvardım dınlemedı .bende bedduaları saymıstm . ağır laflar etmstm.. sen bu kafayla çok yalnz kalrsn :Sgıbı boylede donermı :S
canım bak benimkinin çevresinde kızdan daha bol birşey yoktu,hergün başkasıyla bir insandı. sen yanlışı arayıp bağırıp çağırmakla yapmışsın canım.keşke öyle yapmasaydın. sen bu çocuğu rahat bırak hiç uğraşma ne ara ne sor..o nasıl dönecek göreceksin. benimkide koydu resim kızın tekiyle..sonuç olarak bana geri döndü ve cevap bile alamadı benden kudurdu hehehe :)
canım benm arkdasımla aynı durumun o da boyle baskasyl akıskandrmsıtı agır sozler etmıstı donmem demıstı bız hatta aldatıomu dıye dusunmstk ama gerı dondu
offf ayni benimki gibiii :) canim ya ben yanlisi orda yaptim evet..aslinda aklma gelmedi degil..hic bilmiyormus gibi yapicktim ozaman bence resimde koymayabilirdi.. ama ben arayana kadar biliyomus benim baskasiyla görüstügümü ben arayinca söyledi..aramasaydim ögrenmicektim ve belki öyle hic aramicakti beni niye aramadiginida bilmicektim..ve bi yanlis daha yaptim ondan foto koydu zaten..
abisiyle konustuk iste aci cekiyorum ama hayatimdaki son erkek kalsa onla olmam dedim..ona ait ne varsa sildim dedim ne fotosu kaldi ne mektuplari dedim..laptopu bile attim dedim o almisti cünkü.. ben yurtdisindayim o trde..ve ben haftaya trdeyim oda biliyor bunu.. abisine de dedim gelince arkadsimla otele falan gidicez 2-3 gün kafa dinlicem.. bu arkadsi o görüstügüm kisi sanabilir:) ve dedim görüsmedigim tüm arkdaslarimle görüsücem fln dedim..ertesi günü o foto koydu profile.. düsün yani bugüne kadar koymayan adam ben abisiyle konusunca koydu..bence beni cildirtmaya calisiyor.. o kizi sevmedigini düsnüyorum.
ama anlayamiyorum benden intikam almaya calisiyr sanki onu terkeden benim..beni terkettigindede bitirmistim baskasina ilgi duymustum bu mu benim yanlisim.. cünkü beynimden silmistim ama kizla fotoyu görünce beni aldattigini düsnüp cildirim aradim dayanamadim:S:S belki bekleseydim ben trye gelince görüsmek isticekti benimle bende yüzüne vurucaktim ama dayanamadim iste cok agladim ertesi günüde aradim:S
ayrilirken bana arkads kalalim diyen trye gelince görüsürüz istersen diyen adam baska biriyle görüstügümü ögrenince naparsan yap ilgilendirmiyorsun dedi.. ama dünden beri yine ben aci cekiyorm..nasil gecicek bu aci bilmiyorum..geri dönsün(
agır lafları ben ettım. o kıskandırdı benı . nasıl donduu ?=arkadasın msj attımı bu sureçte ne kadar sonra dondu ve yalvardımı
arkdasımn sevglsıı agır laflar etmıstı ıste o da bırıne atcagı mesajı ona atmıstı dogumgunu planıyla ılglı hem deama tabı yemedık bız arkdasım mesaj atcaktı ama ben tuttum sakın atma dedm cocuk bunu hemen sıldı herseynden falan yanı ben doner ama daha gec doner demsıtım onlar her gun goruolardı bırbırlernı 1 hafta surmsutu galıba donmesı ama gordu hep cocuk kıızı cok pısman oldu
benımkı hıç gormuyo benı ıste. uzaktayız bırbırımızden..
o resmi koyduğu kızı asla ama asla sevmiyor bundan adım gibi eminim artık bu işlerin kitabını yazacak kadar tecrübe ettim maalesef bunları. sen zamana bırak herşeyi ve sakın depresyon falan takılma hiç önüne bak yani hayatında artık.. sen ağırbaşlı olursan arayıp sormazsan hiç döneceği olmasa bile (ki mutlaka dönecek) aklına geldiğin anda bir mesaj atar en azından o şekilde dönüşü olur. diyorum ya bu adam asla dönmez denilen kaç kişi döndü bana,beni hayatlarından çıkarttıkları gibi ben de onları çıkarttım umrumda değilmiş gibi davrandım.. bir kadının ahını almak çok kötü bir şeydir..bu erkekler neden böyle anlamıyorum..
canimpeki iliskinizin ciddiyeti nasildi ? ve nekadar süre beraberdiniz? seni aldattimi yoksa sendensonrami baska bi kizla görüstü ? seni terkettikten nekadar süre sonra geri döndü ?
ıste hep gormemek yaaa aslında gorseler benımkı de benı gormuyor yaz tatılınd eoldugumuz ıcın sımdı okul zamanı olsa coktan kapımdaydı yaaa bundan oncekıelrde oyle oldu cunku ah gorseler bıı
benımkı hıç goremıcek.. bende onu.. bulusmadan goremezdıkte
bence de sevmiyor..askerdi benimki.. askerligin bitmesine 40 gün kalmisti düsün benden ayrildi..halbuki neler diyordu. biz evlenicektik seneye ailelerimiz bile tanisiyor düsün...sevgim bitti dedi..bence o kizla yatip kalkip beni geri aricakti biliyorum..ama simdi ben herseyi ögrendim oda benim baskasindan hoslandigimi ögrendi ama olmadi falan dedim salak gibi...kendisi cok kiskanctir benim baskasiyla konustgumu duyduktan sonra bana naparsan yap, ilgilendirmiyrosun dedi.. hemde söyle birsey var..benim düsmanim saydigim bi kiz gitmis söylemis ona.. ve kizla knustuktan sonraya denk geliyor resimleri kiz email adresine göndermis..hemde benim sifresini bildigim adrese.. bilerek mi yaptim onu bilmiom.. emin degilim dogrusu..bukadar cesaret edermi insan hemde kizla evde cekilmisler resmi(( o kizla yatiyor adim gibi eminim ihtiyaclarini gidericek diye benden ayrildi.. cünkü beni asla aldatmicagini ve annesinin babasinin üzerine yemin ediyordu.. vicdani rahat olsun diye benden ayrildi...o kizla yatip kalkip sonra bana geri dönicekti...cünkü benim gelicegimi biliyor haftaya...bakalim nolcak..trde beni arayip sormazsa anlarimki o kizla ciddi (
ama suda var yaklasik 2 aydir beraberler en az .. ama bana senden sonra oldu diyor bu aciklamayi neden yapiyor bilmiyorum...ben abisiyle konustuktan sonra fotoyu koydu insallah geri döner..ama hic bisey eskisi gibi olamaz eger o kiz olmasaydi olabilirdi belkiii oda cok yalvarirsa ama simdi hersey bitti..seneye evlenicekken ne hala geldik inanamiyorum
canım ınternet yoluyla falan bı sekılde sınrı etmeyı denedınmı hıc ya o da etklı oluyor aslındaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?