Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ece merak ettim var mı bi ses ondan?umursamıyo gibi duruyoruz ama bakalım nereye kadar...:)

Umursar gibi davranınca değişik birşey olsa keşke :) herşey onların dengesine kalıyor..genelde de dengesizler..

haklısın canım hepsi dengesiz bunların...seni biranda dünyanın en kötü insanı yapabiliyolar ve nankörler aynı zamanda...ama eden bulur buna inanıyorum hep birgün aynı duruma o da düşer vicdan dilenir vicdansızlardan...

kızlar benim bir sevgilim vardı bir seneye yakın çıktık ve hep onu dinledim birçok şeyden vazgeçtim onun için,uslu bir kız oldum,

onunla çıkarken benim bir erkek arkadaşım vardı,benimle çok samimi konuşuyordu erkek arkadaşım rahatsız olmuştu çıldırmıştı o çocuğu bulup mahvedicem falan diyordu,

bende o benim sadece arkadaşım aramızda birşey olmadı asla da olmaz,bir daha görüşmiycem dedim,sonra çocukla bütün bağlarımızı kopardım,sevgilime artık ne ben ona ne o bana ulaşabilir dedim,

neyse birgün gitmesini kesinlikle istemediğim bir yere,istemediğim kişilerle gitti bitirdim,bir süre ne aradı ne sordu nicklerinden anladığım kadaryla gayet mutlu rahattı,

aradan 2 ay falan geçti ben şimdiki sevgilimle çıkmaya başladım ve tesadüfe bakın şimdiki sevgilimle eskiden bana asıldığını düşündüğü arkadaşım ADAŞ...

o da o çocukla çıktığımı sandı,ona kazık attığımı düşünmüş çok gıcık olmuş,sonra bana ulaşıp barışmak istedi bensiz yapamıyormuş fasa fiso...

burdan anladımk eğer onun istediği gibi biri olursan değerin bilinmez,kazık atan üzen taraf olursan el üstünde tutulursun (tabi adam gibi adamlar için geçerli değil bu)

arkadaşlar dün çok garip bişey oldu..msn deydim birden o yazmaya başladı nasılsın diye öle konuşmaya başladık.ben çok soğuk davrandım.bir aydır 1ey in dediği gibi ortadan kayboldum.yok farzettim onu.birden konuşurken bana hala kızgınmısın dedi.yüzyüze görüşelim dedi..hala şoktayım..sanırım yokluğumu daha yeni anladı.

bnmkide qeri döndü ama neye yarar.. cok aqladım coookk son 2 ay artık takmadm ve o yokmş gibi dvrandım dün dönüşünü yaptı herşey cok daha farklı olcay diğerek .. dönse nolcakki artık ben bi başkasınınken mafoldumben

SELAM!Arkadaşlar 1 yılı geçen ciddi düşündüğüm arkadaşım vardı.3-4ay sonra seni çok seviyorum ama hoşçakal diyerek bitirdi.Ben hayatımda ilk defa sevmek ve sevilmenin nedemek olsuğunu hissetmiştim.onu unutamadım.Gururumu yenerek mesaj attım.Ve onunda beni unutmadığını anladım.Tekrar görüşmeye başladık.Fakat bir süre sonra eskisi gibi değildi.8ay oldu bu süre zarfında ayda 1 kez bile ancak görüşmüşüzdük.Bir sorunmu var dediğimde yok diyor görüştüğümüzde hiçbirşey olmamış gibi davranıyordu.Ben aradığımda mesajlarıma cevap veriyor günlerce aramıyordu.Böyle olunca ben de bir süre sonra geri adım attım.Bende aramıyordum.Nekadar sevsemde ..!Yine 1 ay sonra bir gün aradı bende biraz soğuk davrandım ama senle konuşmak istediklerim var görüşelim dediğimde bir ara görüşürüz dedi.Bende bozuldum.iyi bir ara görüşürüz dedim.mesajlarıma konturum yok yoğunum diyor cevap vermiyordu.Her neolursa olsun ben görüştüğümüzde böyle bir ark.istemediğimi döyleyip dostça bitirelim diycektim.ama aramadı...!Sevgililer günündebir mesaj bile atmadı...!Ben de atmadım...!Bitebilir ...!Kararına saygı duyarım..!Ama bu şekilde davranması beni çok incitti!Yani ben isterdim ki!bana açıkça söyleyebilirdi.Veya o söylemeseydi ben konuştuğumuz da açıkça konuşup arkadaşlığımızı bitircektim...!Bu süre zarfında hiç tartışmadık bir sorun yok diye düşünürken oysa yanıldığımı anladım.Şu an bir süre bekleyip ona mail yazarak içimden geçenleri söylemeyi istiyorum.Bu şekilde bitirmesinin beni çok kırdığını ve ona veda etmek istiyorum.Ama yazıp yazmamak konusunda karar veremiyorum????????Arkadaşlar anladım ki!giden gitmiştir!Keşke hiç aramasydım...!Ama belkide ozaman hep içimde acaba..!diye düşüncektim.Ama enazından elimden geleni yaptım.Ama o bana kararını bile söylemeye layık bile görmedi beni...!Oysa ilk ayrıldığımızda neçok üzülmüştüm.Yanıldığımı anladım.Hiç kimse için değmezmiş...!Hayırlısı böyle imiş...!Artık bitti benim için...!Ama mail atıp düşüncelerimi yazıp veda etmek konusunda karar veremiyorum...!Teşekkürler...!

mailini alçakça bir tebessümle okuyup sonrada silecek ve arkadaşlarıyla muhabbetine devam edecektir sakın yapma güçlü ol egosunu yükseltme küçültme kendini biliyorum söylemek istediklerin var ama değmez inan

onu gerçekten orada bırakmak istedim ve geri döndü
ama benim için çoktan bitmişti
çok tecrübem yok ama sanırım erkekler kalbinizin soğuduğunu çok iyi anlıyor

Bazen sadece beklemek gerekir kıpırtısız...Her şey olacağına varır.

bana da bişiler yazmışsın cnm yok daha herhengi bir ses benimkisi ile ilgi sadece bugün facesi açtım bi baktım faseni açmış o da benimle birlikteyken açıktı daha sonra sıkıldım diye kapamıştı şimdi tekrardan açmış ya sıkıldığı için açtı yeniden belki de beni merak etmiştir bilmiyorum.
senin durumla ilgili de aslında olumlu bir gelişme ama yinede buluşursan çok normal konuş onunla gayet rahat bence o zaman daha iyi olur gibime geliyo,bakalım bneim durumum ne olacak 1 ay oldu

kızlar dün facebook'u bir açtım ayrıldığım erkek arakadaşımında daha önceden facesi vardı benimle birlikteyken de açıktı daha sonra sıkıldım diye kapamıştı,neyse dün bi baktım facesini tekrardan açmış duvar bölümünü kaldırmış falan acaba tekrardan sıkıldı da mı açtı yoksa beni merak mı etmiştir sizlere yazmak istedim,öle facebook'da vaktini geçiren biri değil girip de bakmaz bile neler düşünüyosun fikriniz var mı????

Hadi hayırlısı :)) Hakkında neyse hayırlısı o olsun güzelim..

bu çocuğun normalde facesele felan işi olmaz benimleykende bakmıyordu fazla bende çok şaşırdım açınca :S

arkadaş listende değilse seni neden merak etsin ki, eğer listendeyse ve duvarı kaldırmışsa, kendi hesabından sana kısıtlama getirmiş demektir, eğer böyleyse bunu mahsus yapmış olabilir
:hulya:

arkadaş listemde hala ve herkese duvarını kaldırmış tek bana değil

o zaman gerçekten seni merak etmiş olabilir canım, sonuçta sosyalleşmeyecekse neden tekrar facebookunu aktive etsin ki, duvarı herkes için kaldırmazdı herhalde, yoksa ne anlamı var facebookun:hulya:
ama sen yine de buna çok anlam yükleyip üzülme, senin sandığın tarzda bi merakta olabilir öylesine bi meraktabilmiyorumkismile

haklısın canım bi anlam yüklememek lazım gerçekten,şoookkk oldum ama bir anda görünce sıkıldım diye kapatmıştı şimdiyine açmış :)))) çok garip izlesin izlesin dursun benii :roflol:

derya355 lmaz: Ne kadar geri dönsede seni başkası için bırakıp giden adama bidaha yüzverme. Bu sefer barışırsınız aradan biraz geçer hobaa gene başka birinden hoşlanıp pırrr gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…