ece merak ettim var mı bi ses ondan?umursamıyo gibi duruyoruz ama bakalım nereye kadar...:)
arkadaşlar dün çok garip bişey oldu..msn deydim birden o yazmaya başladı nasılsın diye öle konuşmaya başladık.ben çok soğuk davrandım.bir aydır 1ey in dediği gibi ortadan kayboldum.yok farzettim onu.birden konuşurken bana hala kızgınmısın dedi.yüzyüze görüşelim dedi..hala şoktayım..sanırım yokluğumu daha yeni anladı.
arkadaşlar dün çok garip bişey oldu..msn deydim birden o yazmaya başladı nasılsın diye öle konuşmaya başladık.ben çok soğuk davrandım.bir aydır 1ey in dediği gibi ortadan kayboldum.yok farzettim onu.birden konuşurken bana hala kızgınmısın dedi.yüzyüze görüşelim dedi..hala şoktayım..sanırım yokluğumu daha yeni anladı.
kızlar dün facebook'u bir açtım ayrıldığım erkek arakadaşımında daha önceden facesi vardı benimle birlikteyken de açıktı daha sonra sıkıldım diye kapamıştı,neyse dün bi baktım facesini tekrardan açmış duvar bölümünü kaldırmış falan acaba tekrardan sıkıldı da mı açtı yoksa beni merak mı etmiştir sizlere yazmak istedim,öle facebook'da vaktini geçiren biri değil girip de bakmaz bile neler düşünüyosun fikriniz var mı????
arkadaş listemde hala ve herkese duvarını kaldırmış tek bana değil
o zaman gerçekten seni merak etmiş olabilir canım, sonuçta sosyalleşmeyecekse neden tekrar facebookunu aktive etsin ki, duvarı herkes için kaldırmazdı herhalde, yoksa ne anlamı var facebookun:hulya:
ama sen yine de buna çok anlam yükleyip üzülme, senin sandığın tarzda bi merakta olabilir öylesine bi meraktabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?