- 20 Şubat 2010
- 33.106
- 6.381
- 773
- Konu Sahibi Princess
-
kızlar sabah gördüm baktı bana hiçbirşey olmamış bir haftadır ayrı değilmişiz gibi gülümsedi bende yazıklar olsun bana bunca yaşanmışlığa rağmen sende iz bırakamamışım diye mesaj attım ardından cevap geldi bende sana sabrı öğretememişim diye iki ay bekle diyor ne bekliyeceğim neden açıklama yapmadı ki hep kaçtı amaaan yoruldum ben çok yoruldum...
Arkadaşlar bizde 14 şubattan beri hiç konuşmuyoruz arkadaşlarım seni hala seviyor ama gurur yapıyor diyorlar.O aramayana kadar bende asla aramıycam... Ne yapmam lazım ??
offf offf 5 senedir ask acisi cekiorum hikayeyi bastan anlatiiim sevdigim cocukla biz birbirimizi sevioduk ben zaten deli gibi seviodum ve hala seviorum:) 3 sene bu boyle surdu ondan sonra ben dayanamayip seni seviorum dedim oda dusunmem lazim dedi 1 ay kadar bi sure dusundu ondan sonrakabul etti 2 gun ciktik bu arada annelerimiz cok iyi arkadas ve benim cocukluk arkadasim ve ben ona dedimki annem ciktigimizi ogrenmis sonra bana dediki biz zaten senle cikmioduk sonra sadece arkadastik tamami gibi seyler dediki iste bende ondan ayrilali 2 sene oldu ve ben hala onu unutamadim sizce onu geri getirmek icin ne yapabilirim bu arada arkadasta degiliz yani hic konusmuyoruz lutfen bi care bulun yoksa askimdan olucem....
kızLarr bz kdr onLr kndilerini harap ediolarmı hayırr eeee? sevmıyorki gitmiş bence susmalı ve olanları görmeliyizz kendimizi küçür düşürmemeliğiz aslaaa
çok özledim onu ne yapıcam ben aramak sesini duymak istiyorum ama yapamam((
gittiyse yolları açık olsun kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?