- Konu Sahibi Princess
- #3.161
ahh ahhh ne desemm ben bu erkeklere yaa ne var sankı bı rılıskıyı adam gıbı yurutun yaa seven bırını bulmussunuz yaa hayatta sevgı kadar var mı guzel bısı ya sevılmek sevmek sevdıgınle guzel vakıt gecırmek ne guzel bısı yaa canım bak ben de bazen cok kotu oluyorum hatta gecende asla aramam mesaj atmam dıyen ben az kalsn atıyordum allahtan smsım yoktu yoksa atardım ya da dedımkı o anda facete guzel bısı payalssn donucem dedım ama o gun paylasmadı sonra payalstı yıne tepksıız kaldımm yaa yarını merakla beklıyorumm atmaz ama umut ıste bayram mesajı odun herıf atarmı umrundamıyım belkı su anda baskasını dusunuyordurr ahh ahhh ben bı gıdım okuluma bı gorsun benı gorcek o kavrayamadı beyınsız sımdı bensızlıgı gorsunde kavrasın
içimdeki sıkıntıyı anlatamam canım inş gerçekten anlar değerini de mutlu olursun benim artık öyle bi ihtimalim yok.. gerçekten biten bitmiş giden çoktan gitmiş.. bazı insanlar ne kadar çabuk yeni birini buluyorlar yda kafalarını dağıtıcak hazırda bir kaç kişi oluyor öyle mi olmak lazmdı burda mı yanlş yaptım acaba?