Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

Bu süreci çok iyi biliyorum,ama insan nelere alışmıyor ki? Zaman her şeyin ilacı..
Bu güzel yaşlarınıkendini heba ederek geçirmen oldukça saçma olur. Ben 2 aylık ayrılık dönemimizde kendimi perişan ettim,ona yanıyorum. O 2 ayı daha bilinçli bir şekilde geçirebilirdim. Ama biliyorum ki duygular daha fazla ön planda oluyor,mantıktan öte.. Seven insan her türlü gelip buluyor insanı. Taktiği falan da yok bunun,ister sessiz kal ister kalma ister mesaj at ister atma.. İçinde sana karşı özel duygular varsa zaten her türlü,ne şekilde olursa olsun vazgeçmiyor,dönüyor.. Bu geceden itibaren düşünmeyi,kendini yıpratmayı bırak bence. Rahatla biraz.
Hem dua etmen çok yararına olur,Inşirah Suresi'de rahatlamanı sağlar.. Ben hep onu okudum,kalbim huzurla doldu şükürler olsun..

canım ben 3 ay içinde bir kere bile kendimi üzmedim..
kendime odaklı yaşadım..
sadece son zamanlarda ne olduda böle oldum onu düşünüyorum..
iyiki hiç düşünmedim ve ağlamadım, üzüleceğim bir durum olmadı
şimdi nolduda ben onu düşünüyorum ..saçma sapan şeyler işte kendime şaşıyorum.

Bence bu sadakat ile ilgili biraz da..

Mesela biz ayrılıktan sonra onlar ne kadar suçlu olsalar da hepsini es geçip güzel günleri düşünüyoruz.

Başka bir erkek bizimle iletişime geçtiği zaman ters davranıyoruz, onunla kıyaslıyoruz, hayatımızda istemiyoruz.

Çünkü hala ona karşı sadık kalma fikri var oluyor aklımızda. Sanki ona ihanet edecekmişiz hissi oluşuyor saçma bir şekilde..

Onlarsa bizden bin kat daha rahatlar. Biz dayanamayıp mesaj atsak bile 'benimde aklımdaydın ama mesaj atamadım' diyebilecek kadar rahatlar hemde.

Onlar başka arayışlara girerken, biz güzel olanları düşünüp kendimizi üzüyoruz.

Başkalarıyla konuşurken onlar, biz gözyaşlarımızı yastıklara gömüyoruz belki de..

Benim düşüncem bu şekilde..

Onu bekleyen birisi olduğunu bildiği halde hala adım atmıyorsa yukarıdaki yazdıklarımdan bir tanesinin ihtimali yüksek gibi.

Yine iyi niyetimizden kaybediyoruz yani.. :100:

tatlım olabilir böyle geri dönme anları,
belki birşeyden etkilendin,
belki ufak bi anı hatırladın yine girdi aklına.
önemli olan bununla nasıl baş ettiğin.
ne güzel üç ay boyunca kendine dönmüşsün.
yine öyle yapmaya çalış bence.
bırak telefonunu bilgisayarını artık nerden ses bekliyorsan,
arkadaşlarınla filan buluş,
insan tek başına kalınca da arıyor yanında olmasını özlüyor.

kızlar ben bu 3 ay boyunca mesajları bile engelledim..mesajla falan ulaşmaya kalktıysa avucunu yalar..adam gibi tel açsın dimi..
mesajla ulaşmaya çalışan erkekler bi nbr yazıp aklımızı çeliolar.bu yüzden mesaja hayır :)

Canlarrr ( evet mesaj atmis beklemiyordum bide mesaj adam ol.adam gibi ara!!

Nasilsin diye sormus.. yazdigi karti ben vermisdim ona.. karti iptal edip etmedigime bakmak icin takmis kardi guya!!!! "Istersen iptal et.. kendine iyi bak" yazmis!

Arkadasin birinin dedigi gibi!!!
Sadece kafa karisdirmak bu baska bir ise yaramiyor!

Onun bu sacma oyunlarina katilmicam adamsa adam gibi arar yada gecer karsima adam gibi konusur yeter beeeee 32. Yasindayim! Oyun zamanimi gecdim artik!

Laylayboom... ben cvp vermedim!
Nesine cevap vericem?! Neki bu simdi 3 hafta once bana gecimsiz birisin mutlu olamayiz dedi! Ona okadar yakindim... gelmedi! Gorusmek istemedi! Buda bana sadece ayrilma isteginde gayet kararli oldugunu gosteriyor suan bu msj ne anlami var? Hic bir anlami yok.. nasil oldugumunhatta iyi olmami istiyorsa yazmasin bana! Adam olsun insan gibi davransin gecsin karsima derdini soylesin!

ne kadar ayıp ama yaa
böyle mi vedalaşıyorsun be adam.
istersen iptal et, kendine iyi bak ne?
tatlım hiç canını sıkma ne olur.
o bildiğin ortamı yoklamış,
sen buna dahil olma. bu olay yaşanmadı farzet.
biliyorum hani çok zor, ama yeniden aklına girmesine izin vermemeye çalış.

Ben ne yazdığını bilmiyordum o yüzden sordum cevap verdin mi diye.

Zaten yazdıklarından belli, yaşıyor musun diye kontrole gelmiş..

Hiç sıkma canını böyle biri için, o sana geçimsiz demiş ama kendinin hala olgunlaştığını söyleyemeyiz baksana.. :26:

Beba; malesef herkes sizin gibi iyi dileklerde bulunup ayrılmıyorlar tatlım

Sen şanslısın bu durumda, ama işte karşımızdakilerin tavırları çok etkili bu durumda.

Biz onları çok benimsediğimiz için onlar yabancı gibi davranınca hatta düşman gibi, o yüzden bu kadar yıkılıyoruz zaten.

Sagolun bebam ve laylayboomm

Yazcak bisey yokki sacma! Ofkeyle neler soyledi en sonda bi mail atmisdi.. onun sevgisoyle benimki boy olcusemezmis diye bitti dedi..
Cvp vermedim sacmaydi cunki onun bittilerinden ben bittim artik.

Yazcakda bisey bulamiyorum isteyimde yok bunu msj aldigimda dah iyi anladim ofkemi tatif edemem

Ayni dediginiz gibi ortam yokluyor !
Kukla var vurda.. hissis ruhsuz!! Gel deyince gelicek.. git deyince gidecek!

Gitsin kendine yeni kukla bulsun! Yolu acik olsun.

Ben ömrumu paylasicak hayat arkadasi istiyorum yaninda huzur buldugum.. olgunluguna hayran kaldigim... onu oyle giri sanmisdim YANILDIMMMMM!

Canim kusura bakma tebgim sana degil.. biliyorum.. bilmedigin icin sordugunu.

Sert cikmam sana degil ozur dilerim

Biliyorum canım.. şu an çok öfkelisin ona anlayabiliyorum hissettiklerini..

eğer rahatlayacaksan ona bi cevap at.

"Haklısın, bencede olamazdı bu ilişki. İyi ki son verdin, benim için en hayırlısı buymuş daha yeni anlıyorum.." de.

Bak bu benim hayalim. eğer benim okuzde mesaj atarsa aynen böyle yazıcam ona.
Çünkü onlar hala ağlayıp sızlayıp bitmesin dememizi bekliyorlar, böyle bi tablo hayal ediyorlar. En iyi cevap bu olur.

Veya cevap vermicem diyorsan onuda sen bilirsin. Benim bi önceki ilişkimde ben onu herşeyden sildikten 1 ay sonra mesaj atmıştı cevap vermemiştim artık herşey için geçti çünkü. Pişman da değilim cevap vermediğim için. Önce buna karar ver sonra harekete geç

Son düzenleme:

haklısın tatlım, aslında ben şanslı bile sayılırım.
sizin için de en büyük dileğim bunu kırılmadan bitirebilmeniz.
ama maalesef o adamlar madem bitiyor verebildiğim zararı vereyim peşinde galiba.
bu belki de olarında kabullenemediğini, yediremediklerini gösteriyor.
öfkeliler ve çıkarmaya çalışıyorlar.
izin vermeyin kızlar.
sizi kırmalarına, üzmelerine izin vermeyin.

ben eminim ki çıkacak öyle birisi karşına,
bırak o ne hali varsa görsün.
bir kere senin sevgin benim sevgim diye birşey yok.
herkes kendince sever.
o bunu anlayamayacak kadar çocuksa zaten senin işin olmaz.
dediğin gibi oyun oynamıyorsun sen canım.
hiç kendini üzme,
belki de bu kızgınlık senin kendini silkeleyip toparlamanı tetikler.
daha kolay kabullenip atlatabilirsin,
onu aklından çıkarabilirsin.

Cok haklisiniz kizlar tesekkur ediyorum desdejleriniz icin :)

Ben ona en son mailimde davanisi icin bi aciklama yapmasini soylemisdim uzun uzun yazdim..mantikli bi aciklama yapmassa benim icin affi olmadigini soyledim! Bunun oyun olmadigini davranisini aciklamadigi takdirde yolun acik olsun dedim.

Gizledigi bisey olmadigini zaman ihtiyaci oldugu soyledi! Ve maglum diyerlerinde bwlirtdigim gibi beni sucladi..
Bende sessiz kaldim.. 1-2 hafta sonra facedeki fotosuna yaptigin yorumla bana ofkesini kusdu.. sinirli diye sakin davramdim ama nafile.. ertesi gunde benden ayrildi!

Bende cevap vermedim!

Anlamiyor ben ona soyliyecegim herseyi soyledim! Aciklama bekledim.. ama yok simdide bitte diyorsa yazmasin!

Adam olsa arardi duzgun konusurdu!

Aciklamasini yapardi boyle iyimisin.. yok karti iptal et istersenlerle önume yem atiyor!!!!

Kizlar buna benzer seyleri ilk defa yasamiyoruz.. ama git gide dozu artiyor bu sefer yazmak istemiyorum bi anlami yok cozumde degil yazmakla rahatlamicamda biliyorum.

Cok sagolun :) iyiki varsiniz

Buraya yazip icimi dokmek rahatlatiyor ona yazip herseyi tekrar bastan yasamak istemiyorum.

her zaman yanındayız canım
boşver laf, anlayana söylenir.
şimdi zaman onu bırakıp kendine dönme zamanı.
artık yorulmak, kırılmak yok.
en kısa zamanda yeniden keyfinin yerine geleceğine eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…