- Konu Sahibi bikusolsam
-
alışmaya dayanmam gerekiyordu, son bir haftada duygularım gene depreşti..
her an bir boşlukta düşünmeye başlıyorum..
dönmesinden ümidimi kestim, özlemek beni delirtiyor :s
karşılaşma umudum yok..aynı şehirlerde olsak bile görmemesi daha iyi gibi..
sessiz kalmayı ben tercih etmedim..ama olması gereken buydu..
facebokunu açıp bakmışlığım bile yok..aslında ne uzun yollar katetmişim ama hepsi yerle bir oldu.
bide görsem el ayak gider herhalde..
canım bu planları 3 aydır güzel bir şekilde yapmıştım..
ama unutmam ve soğumam gerekirken şimdi ne oldu acaba ?
aklıma bile gelmezdi...nedense son zamanlarda telefonu elimden düşürmez oldum, her an arayacakmış gibi
sürekli telefona bakıyorum..aklıma girdi gene..pis virüs :s
nefesim kesiliyor ...
Oooffffffff iyi degilim!!!
nefesim kesiliyor ...
Oooffffffff iyi degilim!!!
kızlar ben bu 3 ay boyunca mesajları bile engelledim..mesajla falan ulaşmaya kalktıysa avucunu yalar..adam gibi tel açsın dimi..
mesajla ulaşmaya çalışan erkekler bi nbr yazıp aklımızı çeliolar.bu yüzden mesaja hayır :)
Hahah alemsin canim ya, evet yiyosa arasin di mi
Canlarrr( evet mesaj atmis beklemiyordum bide mesaj adam ol.adam gibi ara!!
Nasilsin diye sormus.. yazdigi karti ben vermisdim ona.. karti iptal edip etmedigime bakmak icin takmis kardi guya!!!! "Istersen iptal et.. kendine iyi bak" yazmis!
Arkadasin birinin dedigi gibi!!!
Sadece kafa karisdirmak bu baska bir ise yaramiyor!
Onun bu sacma oyunlarina katilmicam adamsa adam gibi arar yada gecer karsima adam gibi konusur yeter beeeee 32. Yasindayim! Oyun zamanimi gecdim artik!
Laylayboom... ben cvp vermedim!
Nesine cevap vericem?! Neki bu simdi 3 hafta once bana gecimsiz birisin mutlu olamayiz dedi! Ona okadar yakindim... gelmedi! Gorusmek istemedi! Buda bana sadece ayrilma isteginde gayet kararli oldugunu gosteriyor suan bu msj ne anlami var? Hic bir anlami yok.. nasil oldugumunhatta iyi olmami istiyorsa yazmasin bana! Adam olsun insan gibi davransin gecsin karsima derdini soylesin!
Canim kusura bakma tebgim sana degil.. biliyorum.. bilmedigin icin sordugunu.
Sert cikmam sana degil ozur dilerim
Ben ne yazdığını bilmiyordum o yüzden sordum cevap verdin mi diye.
Zaten yazdıklarından belli, yaşıyor musun diye kontrole gelmiş..
Hiç sıkma canını böyle biri için, o sana geçimsiz demiş ama kendinin hala olgunlaştığını söyleyemeyiz baksana.. :26:
Beba; malesef herkes sizin gibi iyi dileklerde bulunup ayrılmıyorlar tatlım
Sen şanslısın bu durumda, ama işte karşımızdakilerin tavırları çok etkili bu durumda.
Biz onları çok benimsediğimiz için onlar yabancı gibi davranınca hatta düşman gibi, o yüzden bu kadar yıkılıyoruz zaten.
Sagolun bebam ve laylayboomm
Yazcak bisey yokki sacma! Ofkeyle neler soyledi en sonda bi mail atmisdi.. onun sevgisoyle benimki boy olcusemezmis diye bitti dedi..
Cvp vermedim sacmaydi cunki onun bittilerinden ben bittim artik.
Yazcakda bisey bulamiyorum isteyimde yok bunu msj aldigimda dah iyi anladim ofkemi tatif edemem
Ayni dediginiz gibi ortam yokluyor !
Kukla var vurda.. hissis ruhsuz!! Gel deyince gelicek.. git deyince gidecek!
Gitsin kendine yeni kukla bulsun! Yolu acik olsun.
Ben ömrumu paylasicak hayat arkadasi istiyorum yaninda huzur buldugum.. olgunluguna hayran kaldigim... onu oyle giri sanmisdim YANILDIMMMMM!
Cok haklisiniz kizlar tesekkur ediyorum desdejleriniz icin :)
Ben ona en son mailimde davanisi icin bi aciklama yapmasini soylemisdim uzun uzun yazdim..mantikli bi aciklama yapmassa benim icin affi olmadigini soyledim! Bunun oyun olmadigini davranisini aciklamadigi takdirde yolun acik olsun dedim.
Gizledigi bisey olmadigini zaman ihtiyaci oldugu soyledi! Ve maglum diyerlerinde bwlirtdigim gibi beni sucladi..
Bende sessiz kaldim.. 1-2 hafta sonra facedeki fotosuna yaptigin yorumla bana ofkesini kusdu.. sinirli diye sakin davramdim ama nafile.. ertesi gunde benden ayrildi!
Bende cevap vermedim!
Anlamiyor ben ona soyliyecegim herseyi soyledim! Aciklama bekledim.. ama yok simdide bitte diyorsa yazmasin!
Adam olsa arardi duzgun konusurdu!
Aciklamasini yapardi boyle iyimisin.. yok karti iptal et istersenlerle önume yem atiyor!!!!
Kizlar buna benzer seyleri ilk defa yasamiyoruz.. ama git gide dozu artiyor bu sefer yazmak istemiyorum bi anlami yok cozumde degil yazmakla rahatlamicamda biliyorum.
Cok sagolun :) iyiki varsiniz
Buraya yazip icimi dokmek rahatlatiyor ona yazip herseyi tekrar bastan yasamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?