Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

kızlar nasılsınız bakalım? herkes uyuyodur büyük ihtimal ben ayaktayım hala..
inanılmaz yorgunum ama yatağa gitmiyor bedenim..hala özlüyorum..ama ayaktayız bi şekilde işte.
canım erkek arkadaşından mesaj gelmiş ve baya üzülmüşsün..keşke mesajlara kapatsaydın..ne kadar kırmış seni..canı mı sıkıldı ne..

bugün bir hafta olmuş.hiç elim onu aramak için telefona gitmedi.canım istemedi.çabuk mu kabullendim acaba?

Son düzenleme:
Bebam sagol canim :) bunu biliyorum.

Latina msj beklemiyordum acikcasi genelde mail atar.. banada supriz oldu.
Evet cok kirdi.. ozellikle yaklasimi!

Sanirim kaybetme korkusuna girmis.. paylasimlari oyöndende. Bunu msjinda belirtseydide bari bi ise yarardi!

ne kadar oldu aramadığı tatlım? hayatında yeni birisi varmı?bence tam olarak unutmadan yeni birini sokma hayatına.hayal kırıklığı olur ama eğer tam olarak unutup biriyle bi ilişkiye başlarsan inan bana eskisinden daha güzel bir ilşki oluyor,eskiyi hiç aramıyor,tatlı bi anı olarak kalıveriyor

hannah'cığım senin mesaj gene gelmedi :s mesajlaşmamızda bir sorun var sanırım..
aramadı kuzum 3 ay oldu sen düşün..bu inadıda geçti..herhalde aramaz artık..özlüyorum genede ..ama yapacak bişeyim yok ..ararmı diyosun ?

günaydın kızlar,
dün bana telefon geldi.
hiç beklemiyordum, alıştırmaya çalışıyordum kendimi.
sesimi duymak istemiş,
konuştuk biraz, ben de özlemiştim sesini duymak iyi geldi.
değişen birşey olmadı, zaten birşeyleri değiştirmek için konuşmadık,
iki arkadaş gibi, ama kapatırken seni çok seviyorum dedi.
ben de ağladım..
mutluluktan mı ağladım halimize mi bilmiyorum.

Birisini seviyor ama kimi? Üstüme de alınmak istemiyorum.

Alınmıcam da zaten. Banane ki hem. Ne hali varsa görsün

hayır kızlar hiç haber almadım..facebokuda yok zaten .3 ay kimse kimseye ulaşamadı :S

evet canım 3 ayıda geçti 5 gün :s

olsun, bu süre senin kendini toparlamana çok yardımcı olmuştur.
bundan sonra daha da güzel olacak.
bence ondan haber bekleme, hani düşünme onu.
sen kendi hayatını yaşa, o dönerse eğer o zaman düşünürsün ne yapacağını.
artık ona vakit ayırmana hele ki kendini üzmene hiiç gerek yok. :13:

hayır kızlar hiç haber almadım..facebokuda yok zaten .3 ay kimse kimseye ulaşamadı :S

Birde şeyi merak ediyorum, sen demiştin ya mesaj kısmını engelledim diye.

Acaba hiç mesaj attı mı ki? :26: Hani aramaya cesaret edemeyip mesaj atmış olabilir diye düşündüm, öyle geldi aklıma :44:

mesaj atmış olabilir cnm ama bi naber yazıp bişeyler başlatmasını istemiyorum..arasın konuşsun..sanırım
aramak isteseydi arardı..belki bir ihtimal mesaj atmıştır..nedense o kısmı merak etmiyorum..
adam olan arar bi sesini fln özler..şu nbr diye mesaj atan eski sevgililerden nefret ediyorum..ama özledim bu bi gerçek.

Haklısın.. nbr, napıon tarzı mesajlar çok sinir bozucu.

Benide ayrılık sürecinde başka nolardan aramalar gelmişti hep derste olduğum için açamamıştım geride dönüş yapmamıştım çok düşünmüştüm o muydu acaba diye ama ulaşmak isteyen her türlü ulaşırdı, biz boşuna yıpratıyoruz kendimizi. :106:

Benide geçen ay bi numara bi kaç kere aramıştı ama onun olduğunu sanmıyorum..o gizli nodan arardı..yada kendi telefonundan başka numaradan arayacağını zannetmiyorum..demekki merak yok özleme yok ..yada onlarda biz gibi gururdan bi yelek giydiler..
hepsi muamma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…