Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

Canım gurur gerçekten bir yere kadar. Bende ilk başta gurur yaptım ama sonra zamana bırakmanın herşeyi daha kötü edeceğini düşünerek adım attım ama karşındakinde bitiyor olay. Gerçekten değmediğini anlıyorsun işte o zaman. Ve üzülmeyi bırakıyorsun. Ben baya aşama kaydettim. Kısa bir zamanda iki acıyı yendim. Artık çokta umursamamayı öğrendim. En iyisi bu. Beni düşünmeyen, özlemeyen biri için daha ne kadar gözyaşı dökebilirdim ki..

İlk adımı atamam..onun atması lazımdı..ama eskisi gibi takmıyorum o bir gerçek.. dediğin gibi unutmak artık daha kolay.
ne hali varsa görsün demicem..belkide şuan başka biriyle mutludur. ne denirki..

İlk adımı atamam..onun atması lazımdı..ama eskisi gibi takmıyorum o bir gerçek.. dediğin gibi unutmak artık daha kolay.
ne hali varsa görsün demicem..belkide şuan başka biriyle mutludur. ne denirki..

En iyisi boşvermek. Başka yapacak bişiyimiz yok ki bu durumda. Zamana bırakmak lazım yine ve yine.

Nasılsınız kızlar.. Umarım daha iyisinizdir..

ben iyiyim canım, haftasonu görüştüğümüzü anneme anlatmamıştım bugün anlattım işte.
onunla konuştuk baya rahatlattı beni, seviyorum annemi
sen nasılsın? nasıl gidiyo sevdiceğinle hayat

ben iyiyim canım, haftasonu görüştüğümüzü anneme anlatmamıştım bugün anlattım işte.
onunla konuştuk baya rahatlattı beni, seviyorum annemi
sen nasılsın? nasıl gidiyo sevdiceğinle hayat

Anneler sevilmez mi hiç.. Annenin tepkisi ne bu duruma peki,onu merak ediyorum ben? :)
Bende iyiyim canım.. Maşşallah çok iyi gidiyor,bugün kapıya indirdi beni çiğköfte almış bana canım çekiyordu uzun zamandır
En kısa zamanda söz-nişan düşünüyoruz. Yaş ilerliyor malum

ayyy çok sevindim canım
annem ayrılmanızın sebebi sevginin bitmesi filan değil, o yüzden üzülme kızım. belki hayatında çok daha başka biri olacak belki yine o girecek yeniden bilemeyiz ama şu an kendini düşün sadece zamanla oturur kafanda herşey dedi. çok güzel bi ilişki yaşadınız, hayatında aşkı da tattın bu yüzden sevinmelisin dedi bi de. özetle güzel şeyler söyledi istersen yanına geleyim filan dedi ama istemedim.

mesaj neden gelmiyor yha bende gönderildi diyor bence senin mesaj kutunda sorun var. en iyisi ben burdan yazıyım sana lensle ilgili konuyu. erkek arkadaşın meselesine gelince çok üzülüyorum. ama arıycağınıda biliyorum ama bu saatten sonra arasada fayda yok. arıycağını biliyorum diyrum çünkü hem çevremde hemde burda gördük.aylar sonra arayıp unutmak üzere olan kızında kafasını karıştırıyolar.sakın barışma ve artık arar diye ümit etme sen ümit ettikçe unutman daha zor olucak. başkasıyla çok daha mutlu olabilirsin.öyle birine şans verme .çok iyi bir jestle karşına çıkmazsa oda bahaneyi ben ayrılmıştım gurur yaptı filan diyebilirsen. yoksa 3 ay çok fazla .eşime sordum bi erkek olarak fikrini almak istedim. üstüne su içsin dedi aramaz o erkek. benimde dediğim gibi arasa bile asla kabul etme 3 ay aklı nerdeydi hiç korkmadımı başkasına gidersin diye.belkide biriyle tanıştı sonra onda aradığını bulamadı sana döndü.buda hoş birşey değil.

lens konusuna gelince gözlerin zaten yeşil gerek yok. siyah lensi bende denedim ama çok kötü duruyor haberin olsun.çok fazla yapay . illa alıcam dersen solotica al ondan daha doğalına rastlamadım. burada vetman adında bir üyemiz temin ediyor. ben artık lens takmıyorum gözlüğe geçtim. korktum çünkü lensle ilgili çıkan haberden sonra.

bebeğim çok teşekkür ederim..fikirlerin ve lens konusu ile ilgili..aramıcağına kanaat getrdim maalesef bende ..

bebeğim çok teşekkür ederim..fikirlerin ve lens konusu ile ilgili..aramıcağına kanaat getrdim maalesef bende ..

sonuç ne olursa olsun sakın üzülme. zaten zor olan kısmı atlattın sen,bundan sonrası çok daha kolay ve güzel olucak

Neguzel haberler bunlar..canim tebrik ediyorum:) ayrilik surecini olumlu yone cevirenlerdensiniz senin adina cok sevindim

Ben buara duygu seli yasiyorum.. iyi degilim uzakdan uzakdan gondermeler yapiyor buda bana hic iyi gelmed
Gecen msj atti.. sacma sapan.. anca kafami karistirip uzuyor

Degmesin artik yüregime...

Derin bir iç çekti kadın, serin bir yaz akşamında, camın kenarından uzaklara bakarken.
Hiç dönmeyecek birini bekliyordu. Aynı anda başka bir şehirde, beklendiğini unutmuş bir adam, sonsuz gibi duran karanlık denizi seyrediyordu...

KIZLAR NASILSINIZ BUGÜN BAKALIM ..
herkes unutmaya karar verdiği için kimse yazmıyor herhalde..düşünün onlar bizim için kıllarını kıpırdatmazken
biz onlara konu açıyoruz..bunu duysalar totoları tavan yapar herhalde

laylaybom nasılsın canım? Konuşamadık son günlerde.. :44:

İyiyim tatlım, günler sonra bugün karşılaştık. Aslında onu çok büyütmüşüm içimde. Görmemezlikten geldim. Ama hala içimde soru işaretleri var. Dövücem kendimi sonunda, akıllanmıyorum hiç :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…