- Konu Sahibi bikusolsam
-
Konu benim de çok hoşuma gitti bizim zaten bir terapi gurubumuz var orada konuşup dertleşiyoruz aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarla
Ama bu topikte güzel oldu takipteyim
Bende takipdeyim.. ben daha tazee ve araniza katilmak istiyorum.. sessiz kalmak simdilik iyide nekadar surer. Bundan oncekomde 20gun kalabilmisdim :) ama degisen birsry olmadi... birikim paylamasi yasadim ve sonuc yine ayrilik bikdim.artik
Benideeeeee alin aranizaaaaa
Özeli kalmadi pek :))) burda paylasmisdim olay taze.. son 2-3 ayimiz ayri gecdi... biz iliskimizi uzakdan uzaga yurutmeye calisan hir ciftiz bu sebeble baya bi badireler atlattik.. baristikdan sonra benim ona dusunmeden sordugun bi soru yuzunden.. tartisdik altdanda alsam bizimki iyice cosdu nedim uzerine gitmeyeyim buara is sorunlarida var buna baglantili maddi sorunda takilde bizde limonili olinca adam cinnet gecirdi uzerine gitmiyim dedim
..
Seminer dolayisiyla ona yakina gidecekdim supriz olsun dedim bakdim ses yok.. yazdim geliyorum diye. Gelme dedi bir tepgiii sakin gelme gorusmek istemiykrum bitmeliydi falan filan ben sok! Bakdim gergin. Uzerine hitmedim buda gitmicem.sandi.
Dururmuyum gittim.. ya barisicakdik yada ayrilcakdik.. 2. Gun aradim... kizdi bana niye geldin diye zamana ihtiyacim var neden geldin hayal kirikligina ugramani istemiyorum dedi ve gelmedi
Sakoesince gelir dedim... ama nafile kosa kosa arayip iyimisin deyip varligini bello etdi ama gelmedi.
Hep geli diye bekledim ama nafile.
Dondum dedim bu sefer bennarayayim geldigimi bildireyim adam tel. Cikmadi!
Cok sinir oldum.
Mail yazdim tum olanlar icon matikli bi aciklama bekledigimi sorundan kacarak hic birseyi cozemiyecegimiz seklinde bir maildi.
Dusunup kurmamam gerekdigini zamana ohtiyaci oldugunu yazmis..
Birsey saklamiyorum felan!
Ama delirdim 3aydir gorusmedik yakinindayim ve gelmiyor. Sinirden yazdimda yazdim.. patladi tabi ne gecimsizligim kaldi.. mutlu olamayiz bilmemne bitti diye bu sabah mail atti bana
Bende bekledigi iyiliyi yapmamaya karar verdim ve cvp.yazmadim.
Boyle sacma ve anlamsiz bir bitis ama canim cok sikildi
Uzun oldu kusura bakmayin
ben bugün dayanamayıp sessizliğimi bozdum, ama karşı taraf sessiz kalmak konusunda daha iyi..
inanılmaz canım sıkıldı..
Neden bozdun sessizliğini peki? Hiç tepki vermedi mi? Bende bazen diyorum "arasam mı,mesaj mı atsam acaba" diye sonra vazgeçiyorum cevap vermezse o da susarsa daha kötü olurum sanırım.
kavga ederek ayrılmadık biz hani zamana ihtiyacımız var diye bitirdik.
bugün ygs açıklandı, ünideyiz ama tekrar hazırlanıyordu.
ben de sınavlar açıklanmış sanırım umarım istediğin gibidir yazmayacaktım ama düşünmediğimi sanmanı istemedim dedim. hiç tepki yok yani onu düşünmüşüm birşey söyler insan değil mi beni soğutmaya mı çalışıyor anlamıyorum.
Görmüş müdür acaba mesajını?:44:
Kaçan kovalanır taktiğini mi uyguluyor acaba,ilk aklıma gelen bu oldu.
Çünkü sevdiğini,sevildiğini söylüyorsun.. Kaçan her zaman kovalanırmış şekil A'da görüldüğü üzere.
Seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan yani gerçekten seni seviyorsa neden soğutmaya çalışsın ki? :26:
kavga ederek ayrılmadık biz hani zamana ihtiyacımız var diye bitirdik.
bugün ygs açıklandı, ünideyiz ama tekrar hazırlanıyordu.
ben de sınavlar açıklanmış sanırım umarım istediğin gibidir yazmayacaktım ama düşünmediğimi sanmanı istemedim dedim. hiç tepki yok yani onu düşünmüşüm birşey söyler insan değil mi beni soğutmaya mı çalışıyor anlamıyorum.
görmüştür çünkü benim mesajımdan sonra whatsapp e girmiş.
beni seviyor ama ilişkimizden daha fazla önem verdiği şeyler var bence hayatında, o yüzden ayrı kalmamızın daha iyi olacağını düşünüyor olabilir. ben de emin olamıyorum ne yapmam gerektiğine..
sonuçta ciddi bi ilişkimiz vardı ilerleyebilirdi yani, hayatındaki öncelik bizde olmalıydı bence.
Ahbu erkekler düşünüp mesaj atsan cevap vermezler. Atmasan ilerde bi gün konuşsanız bi aramadın benim için önemli olan şeylerle ilgili bilemeraklanmadın derler. Ama en iyisi kesinliklesessizlik bendebeceremiyorum karşı taraf bu konuda hep daha iyi çıkıyo amabi gerçek var ki sonuna kadar SES-SİZ-LİK !
Kirici ne kelime 1haftadir zir zir bittim.helak oldum... tepgimi kotupantikli aciklama istedim. Acikla.asi yoksada yolun acik olsun yazdim.. ama apdal gibi dayanamayip sesizligimi dun bozdum faceden fotolar koymus gondermeler yapiyor.. bende uazdim iste sonuc bu...
Sessizligi bozmamak en iyisi kendilerini bisey saniyorlar
Görmeme gibi bir ihtimali yok o halde :44:
Aslında şunu bilmeliyiz ki,bir kere bitiyorsa eğer tam olmayan bir şeyler vardır.
Bazı şeyler eksiktir,ve bu eksik tekrar geri gelse bile dolmaz. Bunu çok iyi anladım ben.
Ayrı kaldığınız sürede düşünürsünüz,özlersiniz,kafanızı toplarsınız bu yönden iyi. Ama bir kere bitti mi sanki bir daha olmuyor:26:
Ayrı kalmaya dayanabiliyor musun peki bu kadar sever ve sevilirken?
Haklısın,mesela ne gibi bir öncelik? Senden daha önemli benimsediği şeyler neler? Hayalleri,kariyeri,ailesi... ?
gerçekten de öyle
ben gurur yapan bi insan değilim seviyorsam gururun ne faydası var ben de mutlu değilim sonuçta derim ama sanırım artık öğrenmem gerek sessiz kalmayı. üç gündür iyi gidiyordum sınav tüm işlerimi bozdu :)
Katre; kesinlikle en iyisi sessizlik. Ama nereye kadar,ve sonucu ne olacak bu sessizliğin hiçbir fikrim yok benim.
asıl amacımız bunu çözmekti aslında çok haklısın, oturtamadığımız bi düzen vardı ve üzülüyorduk.
eğer tekrar bir araya gelebilirsek bunları çözerek daha güçlü oluruz dedik.
konu önemsediği şeyler değil ben her koşulda hayatında yanında durmaya razıyım ama dengeyi tutturamadı. beni geri plana itti konu buydu bana daha çok zaman ayırabilirdi ama yapmadı.
açıkçası pek dayanamıyorum, sürekli düşünüp duruyorum barışma hayalleri kuruyorum, ağlıyorum sık sık.
şarkılara hep güzel der geçerdim ama gerçekten sanki benim ağzımdan yazılmış gibi öyle güzel ve bir o kadar da zehirli şarkılar var ki, yeni anlıyorum acı çekmeyince bilinmiyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?