Ayrılma konusunda hemfikiriz

Haklısınız gerçekten sevdiğim için zoruma gidiyor yapamıyorum izleyip gözlemliyorum onun umrunda değil hafta sonu olunca çöküp gezmeye gidiyor gece yarısı geliyor gerçekten çok zor ama vicdanım onunkinden çok daha rahat

Yaaa üzülmeyin o sizi haketmemis. Bi yuva dağıldığı için çok çok derinden üzgünüm . Başlarda bu kadar sorun yaşıyorsanız ilerde neler olacaktı kim bilir. Bu adam sizi kaybetmekten korkmuyor anladığım kadarıyla. Lütfen üzülmeyin eminim ki sizin yüreğiniz çok güzel. En azından maddi olarak bağlı değilsiniz ona . Mesleğiniz var ve çocuğunuzun olmaması daha çabuk toparlanmaniza olanak sağlayacak.

Evet en büyük tesellim şuan çocuğumuzun olmaması Allah biliyormuş da vermemiş vesile olmamış

Ooof offf be ne kadar kötü bir durum bende 3 yıllık evliyim ve artık dayanamadım şiddetten küfürden pislikten dün geldim bana evine 2 gündür eşimle ayriyim ı kadar zor ki Rabbim yardım etsin benim düşüncem kesinlikle onun bir görüştüğü biri vardır diye hemen aklıma geldi ve şüphelendim sizin gibi böyle anlayışlı bir bayanı neden saçma sapan ve geçmişteki şeyler için ani ve kesin bir kararla yollarını ayırsın ki ve bu kadar gaddarca bir adam bir kadına nasıl git der zaten bunu anlayamıyorum hele ki öğretmen olan medeni bir insan cahil olsa tamam diycem

Evet en büyük tesellim şuan çocuğumuzun olmaması Allah biliyormuş da vermemiş vesile olmamış
Sabredin ne kadar sevsenizde , hala bişeyleri bitirememisseniz de sabredin. Çünkü karşı taraf ya çok inatçı yada herseyi bitirmis kafasında. Hersey gelir geçer. Umarim siz cok mutlu olursunuz. Kendi ayaklarınız ustunde dimdik durup onun yıkılışını görürsünüz inşallah

Hanımlar sabretmek o kadar zor ki nasıl bana bunları söyler diyorsunuz nasıl yapabilir nasıl önemsemeden davranabilir

Hanımlar sabretmek o kadar zor ki nasıl bana bunları söyler diyorsunuz nasıl yapabilir nasıl önemsemeden davranabilir
3 ay için ev tutmayın tabi ki, anneniz gitsin ,siz de o evde ev arkadaşı gibi yaşamaya devam edin. Bu da aslında evliliğiniz için. Söylediği şeyler ağır fakat 3 ay uzun süre, kafasına dank edebilir bir ara. Belki pişman olur, özür diler.

Deniyorum ama yapamıyorum gerçekten yapamıyorum aynı evde kalamam o şekilde

Annen ne zaman gidecek ? Yani annen bu ortamda nasıl kalıyor aklım almadı annen gitsede bi siz size kalsanız belki zamanla yumuşayacaksınız ama bu şekilde imkansız

bende buna anlam veremiyorum..böyle bi ortamda annesinin derhal gitmesi gerekirdi. insanlar hangi kafada yasiyorlar cözemiyorum.

Suan kaliyorsun ama sonuc olarak degil mi? Tabi ki zor ama o gitmiyorsa sen de 3 ay icin ev mi kiralayacaksin? Suan zor geliyor, alisirsin zamanla. Annen gitsin ilk olarak bence.
Arkadaşlar iyi niyetli ve çözmeye çalışan biri değil benim karşımdaki ne diye ekmeğine yağ süreyim benim zoruma gidiyor aynı evde kalmak

Gerçekten çok üzüldüm yazdıklarınızdan belli çok naif birisiniz ama karşınızdaki öyle değil maalesef.
Sevginiz bitmemiş zaten öyle bir anda bitmesi kolayda değil ama ne olur uyanık olun. Erkekler maalesef böyle durumlarda duygusallığı bırakıp mal sevdasına düşebiliyor. Eşyayı boşverin ne yapacaksınız ama altınlarınızı alın , yanına kar kalmasın ki başkasının canınıda yakamasın o adam

Sen gitmek istesen seni hiç bişe tutamaz o evde zatende, bak dün de dedim yine diyorum anneni gönder baş başa kalın yoksa işler daha kötüye gidecek annenin kendi gitmesi gerekir aklım almıyor
Hayır annen varken sana asla bi adım atmaz zaten bide diyosun ki bize hiç bişe demeden odaya geçiyor, e napcaktı, daha hala annenin yanında yaşıyorsun herşeyi.

Hayır annen varken sana asla bi adım atmaz zaten bide diyosun ki bize hiç bişe demeden odaya geçiyor, e napcaktı, daha hala annenin yanında yaşıyorsun herşeyi.
Gerçekten insan gibi her şeyi toparlayacağımızq inanmıyorum tanıyorum onu yanaşıp konuşmaya çalışacağına bile ihtimal vermiyorum gerçekten hata değil 2yıl olacak evleneli ben bu adamı tanıdım artık.. Kaldı ki annem olsun olmasın bu durum aynı evde yaşayarak unutulup gidecek bir durum olamayacak kadar önemli kırıcı kişiliğime karakterime varana kadar yıkıcı onda azıcık iyi niyet olsa hatasını fark etmese bile Belkis bir dakika okuldan sonra konuşalım falan diyebilirdi ne yapıyoruz diyebilirdi annem burada olması sorun değil.. Hem iyi ki annem yanımda arkadaşlar bugün benim doğum günüm en azından şuanda kendimi bu sevgisizliğin içinde yapayalnız hissetmiyorum değerli olduğumu hissediyorum şükür

Doğumgünün kutlu olsun o zaman arkadaşımsağlıklı, huzurlu, mutlu nice mutlu yılların olsun inşallahj..

Ayrı eve gecsen de aynı okulda goreceksin..Hala bu adamı sevmen de ilginç resmen evden kovuyor seni falan sevilecek yanı yok ..

He sey neden annesinin üzerinde neden izin verdiniz calisan odeyen siz tapu ona..

Annesinin gitmemesinde diretiyor eşide oda hata yapıyolar, anne bu ortamda nasıl kalıyor bunuda anlamış değilim

valla anaci erkek aileci erkek ne kadar iticiyse, kadini da o kadar itici bence.
aklinca güya kizini ezdirmiyor ama bilmiyor ki adam bunu mahkemede kullansa hakli cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…