- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
4 yillik ogretmen bir bayan bu kadar annecilik aslinda komik. Acımı ben olsam tek yasarim annemi de üzmem cok saçma koskoca kadın evde annem gitmesin annem kalsin adam kendi annesini getirse sorun olurdu.Konu sahibi kusura bakma ama pat diye bitmez evlilik boyle akt yapı bozukmus temelde malzeme eksikmis ve sanırım kocanız kadar siz de 3 kişi agzina bakmissiniz zaten 2 ogretmen anne babalarini almis getirmis oyle karar vermis bosanmaya önce saglikli birey olun.Sorun iki tarafta eşit ben olsam.asla ailemi ailesiyle bulusturmazdim.Annesinin gitmemesinde diretiyor eşide oda hata yapıyolar, anne bu ortamda nasıl kalıyor bunuda anlamış değilim
4 yillik ogretmen bir bayan bu kadar annecilik aslinda komik. Acımı ben olsam tek yasarim annemi de üzmem cok saçma koskoca kadın evde annem gitmesin annem kalsin adam kendi annesini getirse sorun olurdu.Konu sahibi kusura bakma ama pat diye bitmez evlilik boyle akt yapı bozukmus temelde malzeme eksikmis ve sanırım kocanız kadar siz de 3 kişi agzina bakmissiniz zaten 2 ogretmen anne babalarini almis getirmis oyle karar vermis bosanmaya önce saglikli birey olun.Sorun iki tarafta eşit ben olsam.asla ailemi ailesiyle bulusturmazdim.
O zaman 3 ay demeyip o evden gitmeb gerekir annenle kalmanız yine yanlış ya gerçekten kötü olarak demiyorum ama hepinüz tuhaf hareket ediyorsunuz, sen zatem bitirmek istemiyorsun ki ben mesajlarından anlıyorumGerçekten insan gibi her şeyi toparlayacağımızq inanmıyorum tanıyorum onu yanaşıp konuşmaya çalışacağına bile ihtimal vermiyorum gerçekten hata değil 2yıl olacak evleneli ben bu adamı tanıdım artık.. Kaldı ki annem olsun olmasın bu durum aynı evde yaşayarak unutulup gidecek bir durum olamayacak kadar önemli kırıcı kişiliğime karakterime varana kadar yıkıcı onda azıcık iyi niyet olsa hatasını fark etmese bile Belkis bir dakika okuldan sonra konuşalım falan diyebilirdi ne yapıyoruz diyebilirdi annem burada olması sorun değil.. Hem iyi ki annem yanımda arkadaşlar bugün benim doğum günüm en azından şuanda kendimi bu sevgisizliğin içinde yapayalnız hissetmiyorum değerli olduğumu hissediyorum şükür
Anne hep iliskiye dahilmis ki hala içinde gitmiyor kızım kal dese ben giderim başının çaresine baksın koca insanlar bunlar.Konu trajikomik ne diyeyim.Belki anne gitse adam gelecekti karısını ozleyecekti belki de ..yani sanki yazan kisi sanki 16 yasinda biri, annemde annem diye diretiyor konu sahibi hala. diyorum ya anaci erkegin, anaci kadin versiyonu.
Beni anlayan birinin çıkmasına çok sevindimEvlilikten umudu yok ki kadının bu durumda annesinin yanında olması çok iyi olmuş bence.. acı çekerken tek başına görünmek adama daha da haz verirdi niye ona bu zevki tattırsın ki belli ki bitmiş bu evlilik kurtulması için hiç bir çıkar yol yok ayrıca adam konuşmak istese dışarıyada çağırabilir sorunlar sadece o filmlerdeki gibi dehşetli bir kavga ve şehvetli bir sevişmeyle çözülmüyor
Doğum gününüz kutlu olsun bu arada inşaallah bu kutladığınız en kötü doğum günü olarak kalır hayatınızda kimbilir belkide önümüzdeki yıl yeni yaşınızı hayatınızı düzene koymuş mutlu bir şekilde karşılarsınız
İnsanız hangimiz hatasız kiBeni anlayan birinin çıkmasına çok sevindimçok teşekkür ederim pişman olacağım hiçbir şey yok, aklımı kurcalayan bişey var mi diye düşünüyorum bolca ama yok bu öyle bir rahatlık ki kuş gibi hafiflik... ha benim de elbette hatalarım oldu ama onunkilerin yanında hele de şu söylediklerinin yanında lafı dahi olmaz.. tabi ki üzülüyorum 3yıllık bir emek inanın dile kolay...
Anne gelip yuvayı bozmamış ki onun da Annesi gelsin iki anne de kalsın evde belkıs hanım zaten diyor annem olsa da olmasa da adam aynı adam annemin varlığı onu değiştirmiyor hem herşeyi aile anne önünde diyen adam kızın annesinin yanında mi dieymiyecek hadi gel bir tartışalım konuyu analiz edelim bir konuşalim ondan mi çekincek okul var okulda da mi annesi var sanki telefon var orda da mi annesi engel yapmayın Allah aşkına ya herkes kafasına göre kurguluyor ama inanın ki belkıs hanım eşiniz aşırı kibirli bir insanmış ciddi anlamda bu çok fark ediliyorBeni anlayan birinin çıkmasına çok sevindimçok teşekkür ederim pişman olacağım hiçbir şey yok, aklımı kurcalayan bişey var mi diye düşünüyorum bolca ama yok bu öyle bir rahatlık ki kuş gibi hafiflik... ha benim de elbette hatalarım oldu ama onunkilerin yanında hele de şu söylediklerinin yanında lafı dahi olmaz.. tabi ki üzülüyorum 3yıllık bir emek inanın dile kolay...
Narsist özellikleri taşıyor mu eş kişisi?Yapacağı bir şey varsa annem varken de yapabilir bana söylediklerini okudunuz mu benim psikolojik olarak ne kadar yıprandığım ortada değil mi?
İstemiyorum seni deyipte aynı evde kalmaya çalısmabı saçma geldi dipnot; çıkmam sanada çık demem demesi iyimserlik gibi gelri belki zamanla düzelir gibi düsünmüstür bi süre ev arkadası olun belki düzelirsiniz
Siz şuan olayın farkında değil siniz adam mal eşya ev derdine düşmüş ondan sana git diyor Herşeyi planlamış en az zararla boşanmaya çalışıyorBiraz önce evden çıktı gitmeden önce anahtarı çekin dışarda olucam akşam gelicem burada kalıcam burası benim evim gibi laflar söyledi peki dedim ayrılma konusunda hemfikir miyiz evet ben aynı evi bu şekilde paylaşamam ne düşünüyorsun dedim ben iki ay için düzenimi bozamam gitmek isteyene kapı orda dedi ben de boşanmayı isteyen sensin yahu sen istemiyorsun beni gitmesi gereken de sensin her şeyi geçtim ben burdan valizimi alıp gitmem ev tutmam hiç mi utandırmayacak seni bir erkek olarak dedim hayır diyor bu sırada annem tartışmayın böyle ne yapmaya çalışıyorsunuz dedi ben de bi dakika anne sorayım ev arkadaşı mi olmak istiyorsun dedim eşime dönerek evet ben şuan ne maddi ne manevi hazır değilim bu duruma bu yaştan sonra da baba evine dönecek değilim dedi ben de asla ben bunu kabul edemem ben ev arkadaşı olmak için evlenmedim sen gitmiyorsan peki ben giderim dedim kapı orda Belkis başta sen dua etmeliydin benim gibi bi adamla evli olduğuna dedi annem de ne oldu ki dedi bütün Karadeniz’in peşinde koştuğu kadınlar benim peşimden koşuyordu ayrıca ben çok iyi bir insandım beni bu hale sen getirdin dedi ...
Şu durumda arkadaşlar bu kadar lafı kesinlikle kabul edemem ben bir kadın olarak bu lafları nasıl kaldırırım adam kendini benden üstün görüyor ne yaptıysa haklıdır şükür ki benle evlendi deyip susmamı bekliyor geçen yıl evimde başkalarıyla yaşamak istemememi benim hayatımda bir seçim yapmış olmam olarak görmüyor da kötülük kötü fikirli olmam olarak yorumluyor pes diyorum pes!!
Çok sinirliyim bunca şeyi yazarken noktalama işareti kullanmamışsınız bişey anlaşılmıyor diyen varsa lütfen yorum yapmasın.
Güncel durum 5.sayfada
Arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde de konu açmıştım eşimle bana söyledikleri üzerine tekrar konuştuk iki gün evvel hatta iş ailelerimize de sıçradı.. Hep birlikte oturuldu konuşuldu, aileler varken de hararetli bi şekilde tartıştık ve benim ailem bana söylediği sözlerden ötürü beni, onun ailesi ona bunları neden söylettiğimi sorgulayarak onu haklı buldu.. öyle bir duruma geldik ki aramızda özel gizli saklı hiçbir şey kalmadı herşeyi anlattı(k) ben de öfkeme engel olamadım şimdi düşündükçe asla kendime yakıştıramıyorum öyle seviyesizce konuşmuş olmayı, çirkinleşmeyi.. velhasıl kelam eşim sözlerinin arkasında duruyor ben de düşündüm uzunca ve ilişkimizde bir toparlanma yaşayacağımızı öngöremedim hele de ailelerin önünde o seviyeye geldikten sonra.. Aramızda hiç dialog yoktu iki gündür annesinde kalıyordu bugün eve geldi (ikimiz de aynı okulda öğretmeniz) öğlen eve geldiğinde aramızda şöyle bir konuşma geçti:
Kapı çaldı açtım her zamanki tartışmalarımızı yapmışız gibi suratı asıkca içeri girdi konuşmadan geçti mutfağa su içti geri döndü odaya gitti bu sırada ben de ne o surat asmaya mi geldin konuşalım biraz dedim oturdu karşıma normal tartışmalar gibi surat aşık günlerce sessiz kalmak için mi geldin ayrılıyoruz oturup konuşmamız gerekmez mi aynı fikirdeyiz değil mi dedim gayet sakince ve başladım konuşmaya inan dedim böyle bir seviyeye geleceğimizi hayal dahi etmezdim ama oldu özellikle ailemin yanında söylediklerin beni istememen boşanmak istemen bunlardan sonra geri dönüşü imkansız diyemem ama imkansıza yakın dedim yok yok imkansız dedi tamam dedim zaten ayrılmayı isteyen içime sinmiyorsun diyen sendin ben açıkçası davayı açarsın açmışsındır diye düşünüyordum dedim bana sana o gün de dedim git aç davanı dedi isteyen sensin senin açman gerekmez mi dedim sonuç olarak önemli değil ben de açarım ama ben aynı evde kalmaya devam etmek istemiyorum bu şekilde dedim yani burda bir evim yok çekip gideyim ama senin var ailenin yanında kal bir süre dedim (hatta en azından birbirimize biraz zaman vermek için bile git biraz ailende kal diyecektim demedim) hayır dedi ben evimde kalıcam burası benim evim sen git dedi şaşırdım bu konuda da mi çirkinleşicez dedim yani gerek yok dedim en azından üç dört ay okul tatile girene kadar burası benim memleketim de değil haziranda tayin isteyeceğim zaten ben mi çıkayım evden dedim hem mahkemeye başvursam bile bana da sana da bazı haklar verilecek zaten zerre bir şey istemiyorum dedim (ev de kira bu arada) hayır ben evime gelicem ücretsiz izin al sen git dedi ben de öyle şey mi olur dedim ev tut istediğin eşyayı al çık git dedi bu sırada annem de mutfağa geldi ve dahil oldu Belkis mi ev tutsun yani iki ay için dedi istemeyen sensin dedim polis mi çıkarsın seni evden dedim benim işim var özel ders öğrencilerim var dedi paraya ihtiyacım var dedi ben aynı evde yaşayamayız artık dedim hemfikiriz dimi bunda dedim ben gitmem sana da git demem ben işime gücüme bakarım okuluma giderim gider içeride yatarım istediğimi yaparım gider yatağımda da yatarım sen de kalacaksan git küçük odadaki yatakta yat dedi ben de benim söylemek istediğim ilişkimizin hatrına olsun bana bu kadarcık imtiyaz göstermendi dedim gerçekten ayrılık durumunda zerre kadar bişeyde gözüm yok (düğünden takılan her şey ailesinin borcu için bozduruldu ev kira ortak aldık tüm eşyaları ve hiçbirini istemem yuvam yıkılmış benim o mu gözümde olacak) sen git ev tut demesi çok zoruma gitti böyle sinirlice ben asla gitmiyorum hafta sonu da ister çokta gider başka yerde kalırım ister dönerim benim keyfim bilir deyip çıktı gitti annemle biz şaşırdık eşyadan mi vazgeçemiyor benden vazgeçen adam? şimdi dersi bitti eve geldi tek kelime ne annemle ne benimle konuşmadı mutfağa girdi özel ders öğrencisi geldi ve şuan derste... Arkadaşlar ben öyle şaşkınım ki ne diyeceğimi bilemiyorum karşıma alıp konuşsam mi ben mi çıkayım gerçekten erkek olarak bunu istiyorsun mu desem ne desem ben öyle evi otel gibi kullanmasına tahammül edemem küs kalmaya vs tahammül edebilen biri değilim ve beni istemediğinin de arkasında.. Bana lütfen destek verin..
[/QUOTE
Evliligimin ilk yillari cok firtinali gecti aynen aile onunde her sey dokuldu sacildi.Onun evden gitmemesi sana dava ac demesi sucu sama yikmasi bence bosanmak istememesinden kaynakli.Her seye ragmen bir yerlerde varsin.Annen yaninizda kalmazsa ve niyetin gercekten bosanmak degilse ben gidemem sen git de (gitmeyecektir)biraz boyle devam edin belki bir caresi bulunur yakinlasma olur sakinlesirsiniz ve bu evlilik kurtulur
Öyle manipüle ediyor ki neden sonuç ilişkilerini her şeyin suçlusu benim ona göre, ayrıca benim özgüvenimi zedeleyici konuşup kendini ise mükemmelliğe yüceltiyor narsistik davranışları varNarsist özellikleri taşıyor mu eş kişisi?
Burası öyle gezeyim tozayım yapabileceğim bir yer değil malesef ve evet buradaki çevremin hepsi evlendikten sonra oluştu öyle yakın bir arkadaşımı takayım koluma onunla zaman geçireyim yapamıyorum yapı olarak da evimdeki sorunumu herkese anlatabilen biri olmadım hiç.. burdaki arkadaşların anlamadığı benim annem en başından beri olaya dahil olmadı en yakın arkadaşlarımla bile telefonda çok yüzeysel konuştuğum şeylerdi ki annem nereden bilsinMerhaba öncelikle geçmiş olsun yorumlarıda okudum ve bende bir yorum yapmak istedim.Gerçek su ki eşinin huyu güzel degil biraz bencil bu net.ama bu tarz insanlarlada başetmenin bir yolu vardır.eşin için herşey bittimi bitmedi mi bunu eşinin içine girmeden bilemeyiz.ama ben evden gitmyorum sen git demesinin altında evde annenle yaşamanda olabilir.ailen hiç gelmeseydi ve eşin eve anneni getirseydi ne hissederdin? Yani sana gerek yok senin aldıgın eşyalarlada annemle evi mesken tuttuk sende bas git demiş gibi olmuşsunuz.sen yalnızlık çekmek istemiyorum demişsin ama onu yapayalnız bırakmıssın.oda dogal olarak kendince ve muhtemelen ailesnn verdigi gazla aykırılık yapmaya çalışıyor.ben bazı arkadaslarım dedigi gibi yerinde olsam arkadaslarımla gezerdim acını dısarda onlarla yaşardım.hiç mi yakın arkadasın yok derdini anlatabilecegin aglayıp rahatlayabilecegin? Bak mal mülk takı beklesen dısarı cıkma derdim cnkü bunları delil olarak sunabiliyorlar.eve gelmiyor kimle gezdgni bilmiyorm vs vs diye.ama bu derdinde yok.üç ay boyunca kendi ayaklarının üzerinde durup acıbı gerekiyosa iki yabancı gibi o evde dibine kadar yaşamanı dilerim.zamanla zaten soguyup tiksinirsin bile.ama annene bu yaşta bu gergin ortamda onuda saglıgından etmeye hakkın yok yazıktır.annen dönsün eve sende oda otel gibi kullanın.bende 2.ayda bu süreçi yasadm sehirden yana skntım yoktu ama ona evden gitt dedigimde sen gideceksn ben bu yastan snra annemle yaşayamam diyodu.anneside yalnız yasıyor oysa ve kavga sebebmzde annesine olan baglılıgıydı.eşim annesine baglılıgı yüzünden boşanmayı kabul ediyor.hemde bosansamda annemle aynı evde yaşamam diyor.bazı erkekler gurur yapar ama bu hareketi ya annesine karşı bi koruma kalkanı ya da geri barısma yöntemi bunu bilemiyorm ama ben suan 10 aylık evlym.belki sende düzeleceksin bilemiyorm.hakkında hayırlısı olsun.dediklerimi bir düşün..
Düzelmemiz için bir süre ayrı kalmamız gerek gerçekten ben iyi niyetli yaklaştığına inanmıyorum kabullendirmeye çalışıyor kendini ben bu lafları söyledi bunların da arkasındayım elbette diye davranarak evde de yaşarım keyfim istediğinde girerim istediğinde çıkarım diyorİstemiyorum seni deyipte aynı evde kalmaya çalısmabı saçma geldi dipnot; çıkmam sanada çık demem demesi iyimserlik gibi gelri belki zamanla düzelir gibi düsünmüstür bi süre ev arkadası olun belki düzelirsiniz
Olabilir şüpheleniyorum anlaşmalı boşanmayı konuşucamSiz şuan olayın farkında değil siniz adam mal eşya ev derdine düşmüş ondan sana git diyor Herşeyi planlamış en az zararla boşanmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?