Ayrılma konusunda hemfikiriz

Annesinin gitmemesinde diretiyor eşide oda hata yapıyolar, anne bu ortamda nasıl kalıyor bunuda anlamış değilim
4 yillik ogretmen bir bayan bu kadar annecilik aslinda komik. Acımı ben olsam tek yasarim annemi de üzmem cok saçma koskoca kadın evde annem gitmesin annem kalsin adam kendi annesini getirse sorun olurdu.Konu sahibi kusura bakma ama pat diye bitmez evlilik boyle akt yapı bozukmus temelde malzeme eksikmis ve sanırım kocanız kadar siz de 3 kişi agzina bakmissiniz zaten 2 ogretmen anne babalarini almis getirmis oyle karar vermis bosanmaya önce saglikli birey olun.Sorun iki tarafta eşit ben olsam.asla ailemi ailesiyle bulusturmazdim.

yani sanki yazan kisi sanki 16 yasinda biri, annemde annem diye diretiyor konu sahibi hala. diyorum ya anaci erkegin, anaci kadin versiyonu.

O zaman 3 ay demeyip o evden gitmeb gerekir annenle kalmanız yine yanlış ya gerçekten kötü olarak demiyorum ama hepinüz tuhaf hareket ediyorsunuz, sen zatem bitirmek istemiyorsun ki ben mesajlarından anlıyorum

yani sanki yazan kisi sanki 16 yasinda biri, annemde annem diye diretiyor konu sahibi hala. diyorum ya anaci erkegin, anaci kadin versiyonu.
Anne hep iliskiye dahilmis ki hala içinde gitmiyor kızım kal dese ben giderim başının çaresine baksın koca insanlar bunlar.Konu trajikomik ne diyeyim.Belki anne gitse adam gelecekti karısını ozleyecekti belki de ..

Arkadaşlar uzaktan davulun sesi hoş gelir misali başınıza böyle bir şey gelmediği için siz beni anlamıyorsunuz emin olun ben bu hikayeyi ezberledim biz her tartıştığımızda (ki tartışma konuları öyle basit öyle eften püften şeyler olmasına rağmen uzatan hep o olurdu her daim ben suçlu ben hatalı olurdum ne de olsa onunla evlendiğim için dua etmem gereken biriyim) eşim hayatına otelde kalır gibi kalıp devam ederdi yine aynı şeyi istiyor.. ben buna katlanamıyorum yapayalnız hissetmemek için annemi yanımda kalmaya ben zorladım inanın ben sevmesem ne yaparsa yapsın yapsın topu topu 3ay daha idare edicem der hayatıma dönerdim yapamıyorum zoruma gidiyor benle arasındaki mevzuyu zerre umursamadan yaşaması kimi zaman gece yarısına kadar eğlenmesi gezmesi aramızdaki problemi asla çözmeyi aklına getirmeyecek kadar önemsiz görmesi.. yani siz ister çocukluk deyin ister annecilik benim tek başıma mücadele etmeye gücüm kalmadığı için bu hale getirdim.. içim de çok rahat vicdanım da öylesine ferah ki.. çektiğim acı sevgimden ve haksızlığa uğramaktan öyle yorgunum ki merak etmeyin bu şekilde yaşamak pek uzun sürmeyecek anlaşmalı boşanmayı konuşucam ben kararımı verdim arkadaşlar..

Evlilikten umudu yok ki kadının bu durumda annesinin yanında olması çok iyi olmuş bence.. acı çekerken tek başına görünmek adama daha da haz verirdi niye ona bu zevki tattırsın ki belli ki bitmiş bu evlilik kurtulması için hiç bir çıkar yol yok ayrıca adam konuşmak istese dışarıyada çağırabilir sorunlar sadece o filmlerdeki gibi dehşetli bir kavga ve şehvetli bir sevişmeyle çözülmüyor
Doğum gününüz kutlu olsun bu arada inşaallah bu kutladığınız en kötü doğum günü olarak kalır hayatınızda kimbilir belkide önümüzdeki yıl yeni yaşınızı hayatınızı düzene koymuş mutlu bir şekilde karşılarsınız

Beni anlayan birinin çıkmasına çok sevindim çok teşekkür ederim pişman olacağım hiçbir şey yok, aklımı kurcalayan bişey var mi diye düşünüyorum bolca ama yok bu öyle bir rahatlık ki kuş gibi hafiflik... ha benim de elbette hatalarım oldu ama onunkilerin yanında hele de şu söylediklerinin yanında lafı dahi olmaz.. tabi ki üzülüyorum 3yıllık bir emek inanın dile kolay...

İnsanız hangimiz hatasız ki
Onun canı evcilik istiyor anneni gönder duzelirsin diyenlere de şaşıyorum adamın öyle bir çabası yok
Gidip ben ettim sen etme kulum kölen olayım iyi ki seninle evlendim çok şanslıyım bu kadar kadın varken ben kaptım erkeğim sen git dolaş gel ben maaş imi eline sayarım özgürsün gez evi otel gibi kullan ben burda fikri olmadan sana aiitim demeden o bu ilişki için adım atmaz bence
Her seferinde daha beter psikolojik şiddetle gelmis

Anne gelip yuvayı bozmamış ki onun da Annesi gelsin iki anne de kalsın evde belkıs hanım zaten diyor annem olsa da olmasa da adam aynı adam annemin varlığı onu değiştirmiyor hem herşeyi aile anne önünde diyen adam kızın annesinin yanında mi dieymiyecek hadi gel bir tartışalım konuyu analiz edelim bir konuşalim ondan mi çekincek okul var okulda da mi annesi var sanki telefon var orda da mi annesi engel yapmayın Allah aşkına ya herkes kafasına göre kurguluyor ama inanın ki belkıs hanım eşiniz aşırı kibirli bir insanmış ciddi anlamda bu çok fark ediliyor
Iliskiyi devam ettirmek istese her türlü söyler ama bence siz içimiz ve vicdanınızvicdanınız rahatlasin yarın obur gün ayırdığınız zaman en azından gönül rahatlıkla hem vicdanen hem ahlaken diyebilmek için eşinize tekrar gidip konuşun yüz yüze ben bize bir şans vermek istiyorum belki herşey daha güzel olur en azından zaten hazirana kadar aynı evdesiniz en azından bunu yap da için rahat olsun diyebilesin ben elimden gelenin fazlasını yaptım diye ayrıca bu seferki vereceği tepkiyi analiz eder amacını daha çok anlayabilirsiniz içiniz de kalbinizde beyninizde hangi sorular varsa cevaplanmasını istediğiniz onları da sorabilirsiniz ...

Merhaba öncelikle geçmiş olsun yorumlarıda okudum ve bende bir yorum yapmak istedim.Gerçek su ki eşinin huyu güzel degil biraz bencil bu net.ama bu tarz insanlarlada başetmenin bir yolu vardır.eşin için herşey bittimi bitmedi mi bunu eşinin içine girmeden bilemeyiz.ama ben evden gitmyorum sen git demesinin altında evde annenle yaşamanda olabilir.ailen hiç gelmeseydi ve eşin eve anneni getirseydi ne hissederdin? Yani sana gerek yok senin aldıgın eşyalarlada annemle evi mesken tuttuk sende bas git demiş gibi olmuşsunuz.sen yalnızlık çekmek istemiyorum demişsin ama onu yapayalnız bırakmıssın.oda dogal olarak kendince ve muhtemelen ailesnn verdigi gazla aykırılık yapmaya çalışıyor.ben bazı arkadaslarım dedigi gibi yerinde olsam arkadaslarımla gezerdim acını dısarda onlarla yaşardım.hiç mi yakın arkadasın yok derdini anlatabilecegin aglayıp rahatlayabilecegin? Bak mal mülk takı beklesen dısarı cıkma derdim cnkü bunları delil olarak sunabiliyorlar.eve gelmiyor kimle gezdgni bilmiyorm vs vs diye.ama bu derdinde yok.üç ay boyunca kendi ayaklarının üzerinde durup acıbı gerekiyosa iki yabancı gibi o evde dibine kadar yaşamanı dilerim.zamanla zaten soguyup tiksinirsin bile.ama annene bu yaşta bu gergin ortamda onuda saglıgından etmeye hakkın yok yazıktır.annen dönsün eve sende oda otel gibi kullanın.bende 2.ayda bu süreçi yasadm sehirden yana skntım yoktu ama ona evden gitt dedigimde sen gideceksn ben bu yastan snra annemle yaşayamam diyodu.anneside yalnız yasıyor oysa ve kavga sebebmzde annesine olan baglılıgıydı.eşim annesine baglılıgı yüzünden boşanmayı kabul ediyor.hemde bosansamda annemle aynı evde yaşamam diyor.bazı erkekler gurur yapar ama bu hareketi ya annesine karşı bi koruma kalkanı ya da geri barısma yöntemi bunu bilemiyorm ama ben suan 10 aylık evlym.belki sende düzeleceksin bilemiyorm.hakkında hayırlısı olsun.dediklerimi bir düşün..

İstemiyorum seni deyipte aynı evde kalmaya çalısmabı saçma geldi dipnot; çıkmam sanada çık demem demesi iyimserlik gibi gelri belki zamanla düzelir gibi düsünmüstür bi süre ev arkadası olun belki düzelirsiniz

o anne o evdeyken düzelecegi varsada düzelmez.

Siz şuan olayın farkında değil siniz adam mal eşya ev derdine düşmüş ondan sana git diyor Herşeyi planlamış en az zararla boşanmaya çalışıyor

Bana da annenle beraber kalmanız saçma geldi. Bazı arkadaşlar gibi gitse belki barışırsınız diye düşünmüyorum, aksine böyle yaparak kişiliğine sen zarar veriyorsun gibi geliyor bana. Sanki kendi kararlarını alamayan biri gibi görünüyorsun karsı taraftan

şimdi şöyle ki, kimse kendi evinin eşyalarının içinde kayın ailesi yerleşsin kendi gitsin istemez. Esin haklı demiyorum ama annen orda diye sırf inadından bile evde kalıcam diyebilir bana göre.
tabiki kadın olarak erkeğin biraz alttan almasını, büyüklük göstermesini istiyoruz. Ama her halinden o kadar belli ki ayrılmak istemediğin. Karsı taraf da bunu çok güzel analiz etmiş bence.

Ben evde kal sabret demeyeceğim. Ama boşanmak için tatili beklemeniz, onun evden gitmesini beklemeniz. Üstelik eve gelince selam verip odasına geçmesini beklemeniz. O kadar tezat ki. Anlaşmalı boşansanız bi hafta sonra o ev ikinizin de değil. Ama siz tutturmuşsunuz 3 ay burda kalayım diye. Bu demektir ki 3 ay boşanmayalım. Yerinde olsam giderim avukata. Yazarım dilekçemi. İsterim altınlarımı. Sonra alır annemi ufak bir eve çıkarım. 3 ay 5 ay farketmez. Anneni yanında istiyorsan bu şekilde olur. Haa altınları da istemiyorum falan diyorsun da, gerekirse al bir yere bağışla. Çünkü hakkını almayınca karsıdakiler bak ne asil kadınmış deyip utanmıyorlar, oh ucuz kurtulduk diyorlar. Ve bu insanı daha da değersizleştiriyor üzgünüm

Narsist özellikleri taşıyor mu eş kişisi?
Öyle manipüle ediyor ki neden sonuç ilişkilerini her şeyin suçlusu benim ona göre, ayrıca benim özgüvenimi zedeleyici konuşup kendini ise mükemmelliğe yüceltiyor narsistik davranışları var

Burası öyle gezeyim tozayım yapabileceğim bir yer değil malesef ve evet buradaki çevremin hepsi evlendikten sonra oluştu öyle yakın bir arkadaşımı takayım koluma onunla zaman geçireyim yapamıyorum yapı olarak da evimdeki sorunumu herkese anlatabilen biri olmadım hiç.. burdaki arkadaşların anlamadığı benim annem en başından beri olaya dahil olmadı en yakın arkadaşlarımla bile telefonda çok yüzeysel konuştuğum şeylerdi ki annem nereden bilsin

Düzelmemiz için bir süre ayrı kalmamız gerek gerçekten ben iyi niyetli yaklaştığına inanmıyorum kabullendirmeye çalışıyor kendini ben bu lafları söyledi bunların da arkasındayım elbette diye davranarak evde de yaşarım keyfim istediğinde girerim istediğinde çıkarım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…