Haklısınız ucuz kurtulduk diyebilirler ama benim paraya ihtiyacım yok kendi iç huzurum daha değerli ondan böyle birşey talep edersem vicdan yapabilirim ben ailesinin durumunu biliyorum gerçi o bana ne kadar anlayış gösterdi ki ama olsun ilerde dönüp baktığımda bunu da o hırsla nasıl kendime yakıştırdım da aldım diyeceğime keşke alsaydım demek daha yeğ geliyor banaBana da annenle beraber kalmanız saçma geldi. Bazı arkadaşlar gibi gitse belki barışırsınız diye düşünmüyorum, aksine böyle yaparak kişiliğine sen zarar veriyorsun gibi geliyor bana. Sanki kendi kararlarını alamayan biri gibi görünüyorsun karsı taraftan
şimdi şöyle ki, kimse kendi evinin eşyalarının içinde kayın ailesi yerleşsin kendi gitsin istemez. Esin haklı demiyorum ama annen orda diye sırf inadından bile evde kalıcam diyebilir bana göre.
tabiki kadın olarak erkeğin biraz alttan almasını, büyüklük göstermesini istiyoruz. Ama her halinden o kadar belli ki ayrılmak istemediğin. Karsı taraf da bunu çok güzel analiz etmiş bence.
Ben evde kal sabret demeyeceğim. Ama boşanmak için tatili beklemeniz, onun evden gitmesini beklemeniz. Üstelik eve gelince selam verip odasına geçmesini beklemeniz. O kadar tezat ki. Anlaşmalı boşansanız bi hafta sonra o ev ikinizin de değil. Ama siz tutturmuşsunuz 3 ay burda kalayım diye. Bu demektir ki 3 ay boşanmayalım. Yerinde olsam giderim avukata. Yazarım dilekçemi. İsterim altınlarımı. Sonra alır annemi ufak bir eve çıkarım. 3 ay 5 ay farketmez. Anneni yanında istiyorsan bu şekilde olur. Haa altınları da istemiyorum falan diyorsun da, gerekirse al bir yere bağışla. Çünkü hakkını almayınca karsıdakiler bak ne asil kadınmış deyip utanmıyorlar, oh ucuz kurtulduk diyorlar. Ve bu insanı daha da değersizleştiriyor üzgünüm
Kadının yuvası yıkılıo belkide olayın şokuyla yazıyo noktalama işaretine gelene kadar neler geliyo aklına.Birazcık anlayış lütfen.Zaten burası derdim var köşesi edebiyat köşesi değil.O bana öyle dedi ben ona şöyle dedim kısımlarından beynim yandı.
Bir öğretmen olarak noktalama işareti kullansaydınız keşke .
Son durum nedir yani ? Ayni evde küs olarak mı devam ediyorsunuz ? Anneniz niye beraber ?
Zaten kalmayacaksınız o evde şu anda niye ısrarla kalmak istiyorsunuz ..
Düzelmemiz için bir süre ayrı kalmamız gerek gerçekten ben iyi niyetli yaklaştığına inanmıyorum kabullendirmeye çalışıyor kendini ben bu lafları söyledi bunların da arkasındayım elbette diye davranarak evde de yaşarım keyfim istediğinde girerim istediğinde çıkarım diyor
Anneniz sizinle kaliyor hadi tamam ihtiyaciniz var, ama niye her lafa karisiyor? Cok cok yanlis. Siz ikiniz dialog kurarken o da oradan bir seyler soyluyor. Siz konusmaya baslayinca annenizin yok gibi odaya cekilmesi lazim. Hatta disari cikabilir sizi basbasa birakmak icin.
Siz de esiniz de olgun davrananmamissiniz. Yetiskin oldugunuzun farkinda degilsiniz. Aileler es tartismasina hakem yapilmaz. Siz bir karara varip onlarla paylasirsiniz.
Eger bosanirsaniz altinlarin, aileniz ve akrablariniz tarafindan takilan kismini isteyin. Bunda vicdan yapacak bir sey yok. Asil almazsaniz size o altinlari takanlara karsi vicdan yapin. Kayinbabanin finansoru musunuz?
Ama onca emekle hayalle kurulan yuvayı yıkmak isteyen kendisi. Konu sahibi güle oynaya yıkmıyor ki yuvasını, aksine o üzülüyor, istemiyor boşanmak. Boşanacağız diye tutturan eş.adamin gözünde anneniz gelmis evinize cöreklenmis. inan bana bu durumda asla gitmez. kimse gitmez. adam diyor ki ohhhhh benim yuvam yikilsin onca emekle hayalle kurulan evime gelsin kv yerlessin gitmiyorum bende der gitmez. ilk önce gitmesi gereken annen.
Ama onca emekle hayalle kurulan yuvayı yıkmak isteyen kendisi. Konu sahibi güle oynaya yıkmıyor ki yuvasını, aksine o üzülüyor, istemiyor boşanmak. Boşanacağız diye tutturan eş.
Teşekkür ederim ,çok incesiniz .Kadının yuvası yıkılıo belkide olayın şokuyla yazıyo noktalama işaretine gelene kadar neler geliyo aklına.Birazcık anlayış lütfen.Zaten burası derdim var köşesi edebiyat köşesi değil.
Adam da o kadar olgunlasmamis ki, donup siz karismayin lutfen biz konusuyoruz diyemiyor.bende bunu anlamiyorum bidi bidi her lafin icinde anne de var. güya kizimi sana ezdirmem modunda ama bazen de büyük tartismalar olmasi gerekiyor ki bir sonuca varilsin. her lafta anne, kizi cvp vermeden o basliyo konusmaya. adam gitmez. allah askina empati yapalim. bizler bu durumda olsak kv gelse evimize gitmese hangimiz bavulumuzu alirda gideriz? gidesim varsa da gitmem ben sahsen.
Adam da o kadar olgunlasmamis ki, donup siz karismayin lutfen biz konusuyoruz diyemiyor.
Probleme annemin burda olması sorunmuş hatta nedenmiş gibi bakan üyelere sesleniyorum arkadaşlar annemi ben çağırdım ben istedim gelmesini beni yapayalnız bırakan eş kişisiyle umursamadan aynı evde kalmayı yapamadığım için yanımda beni seven birine ihtiyaç duyduğum için çağırdım bu olaylar tek seferlik olsaydı belki haklı olabilirdiniz neredeyse iki yıldır aynı süreçleri yaşayan ben olduğum için ezberledim yalnız mutsuz yapamıyorum.. Güçlü kadın olmak filan evet güzel taktik ama için kan ağlarken yapamıyorsun hele de çevrenden arkaşlarından uzakta bir kasabada yaşıyorsan bunu da takmayım deyip güçlü olayım deyip hayatına devam edemiyorsun benim burdaki hayatım iş ev ve derin olmayan arkadaşlıklar ve onlarla yaptığım ayda bir iki faaliyetten ibaret.. Sahiden şurda tek problem benim seviyor olmam kabul edemedim söylediklerini öyle ki az ilişki yaşadığım için beni suçlaması aklımda kalmış ki burda ilişkiyi güzelleştirmek için neler yapabiliriz benim tecrübem yok da diye başlık açıp sevgi pıtırcıklığı bile yapmışım.. psikolojik olarak ne kadar yıprandığımı bilmiyorum gören var mı
Sizler öyle koskocaamaaaan kadınlarsınız ki hiç birilerine ihtiyaç duymamışsınızdır buna eminim her zorluğu yalnız göğüsleyebiliyorsunuzdur takdir ediyorum ben de her zorlukta birilerine sığınmışımdır (bu genellemeyi de hayatımı çok iyi bildiğiniz için yapmakta haklısınız!) bu şekilde yorum yapanlara anlam veremiyorum gerçekten haklı olmadığınız gibi suçlayıcı ve küçümseyicisiniz lütfen biraz empati yeteneği kazanmaya çalışın.benim görebildigim kos kocaman bi kadin var, hep birilerine ihtiyac duyan hic kendi olamayan. illa yanimda ya esim ya annem ya arkadaslarim ama illa birileri olmali diyen, özünü bulamamis biri. kocanizada acimadim degil yani.
Zaten zor durumlarda güçlü durulur yoksa hayat güzelken gerek olmuyor normal olarak. Annenizle yaşamak konusunu eşinize sordunuz mu? Siz kardeşi ile yaşamak konusuna hayır demişsiniz peki eşinizin annenizle yaşamak için söz hakkı oldu mu?Probleme annemin burda olması sorunmuş hatta nedenmiş gibi bakan üyelere sesleniyorum arkadaşlar annemi ben çağırdım ben istedim gelmesini beni yapayalnız bırakan eş kişisiyle umursamadan aynı evde kalmayı yapamadığım için yanımda beni seven birine ihtiyaç duyduğum için çağırdım bu olaylar tek seferlik olsaydı belki haklı olabilirdiniz neredeyse iki yıldır aynı süreçleri yaşayan ben olduğum için ezberledim yalnız mutsuz yapamıyorum.. Güçlü kadın olmak filan evet güzel taktik ama için kan ağlarken yapamıyorsun hele de çevrenden arkaşlarından uzakta bir kasabada yaşıyorsan bunu da takmayım deyip güçlü olayım deyip hayatına devam edemiyorsun benim burdaki hayatım iş ev ve derin olmayan arkadaşlıklar ve onlarla yaptığım ayda bir iki faaliyetten ibaret.. Sahiden şurda tek problem benim seviyor olmam kabul edemedim söylediklerini öyle ki az ilişki yaşadığım için beni suçlaması aklımda kalmış ki burda ilişkiyi güzelleştirmek için neler yapabiliriz benim tecrübem yok da diye başlık açıp sevgi pıtırcıklığı bile yapmışım.. psikolojik olarak ne kadar yıprandığımı bilmiyorum gören var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?