ayrılma sebebi başka birinden hoşlanması mıydı acaba?

bence unut gitsin ..
ama kafanı çok bulandırıyorsa, al karşına konuş.ne çok yumuşak ol,bu soruyu sorarken ne de sert. gözlerinin içine bak konuşurken.. bence büyük ihtimal hissedersin..

ama sonunda sevgilinin gereksiz kapris yapıyorsun,gözümde basitleştin bu sorunla ..vs deme ihtimali varsa ağzını hiç açma derim ben.

canım benim bence hiç dallabip budaklandirma olayı artık..bunu öğrenmen hem zor hemde öğrendiğinde eline hiç bir şey gecmiycek..
aynı şeyi ben yasamış olsaydım ne yapardım; bende erkek arkadasıma güveniyorum hatta saf denebilecek kadar:) böyle bir olay yasasaydim ve barissaydik aklıma bu düşünce gelse bile ne ona bunu sorardım ne de bunu icimde buyuturdum..çünkü buradaki Temel sorun onun bu iliskiyi alışkanlık diye görmesi..ona bunun bir alışkanlık olmadıgını onu sevdiğimi göstermek için elimden ne geliyorsa yapardım..askımızı tekrar alevlendirirdim :)))))) (çok seksi oldu:))) ) uzun iliskilerde bu olay yaşanıyor maalesef..bazen bende acaba bizimki alışkanlık mı diye düşünüyorum..zaten artık alışkanlık olmaması garip olur,tabiikide alışkanlıkta var..ama sevgi de var..
bence hiç kurcalama,zaten birinden hoşlanmış olması ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum çünkü kısa süreli bir ayrılık yasamissiniz..
sen askınızı alevlendiir :)))))) bu düşünceleri de kafandan at :)))
mutluluklar canım :)))

canım alışkanlık lafını aslında bana söylemişti yani "seninkisi alışkanlık" demişti
onu yüzeyel sevdiğime inanıyordu o zamanlar alışkanlık olduğundan bende ondan devam ettiğimi savunmuştu bi süre
yani bizim ilişkimiz alışkanlıktan devam ediyor gibi bi cümle kullanmadı.
aslında alışkanlık kötü bişey değil ama sevginin önüne geçmemeli.
aşkımız aslında yeterince alevli hatta fazla alevli :)
her daim özlediğimiz için birbirimizi hani sürekli birlikte vakit geçiriyoruz da alıştık artık
sıkıldık ama alışkanlık da oldu gibi bi durum oluşamıyor malasef
evet ben de artık attım kafamdan tamamen toplumdaki erkeklerin yaptığı şeylerin sorumlusu olarak ona yüklenmicem bu hatayı yapmıcam
benim de derslerim çok yoğun zaten bu sıra
aklımı bu abuk subuk düşüncelerim yerine derslerime vericem :)
hem özlemekten saçmalamaya başlamam böleliklee

unuttum sayılır bile canım :)
dün oturdum düşündüm baya
kafamı bulandırcak somut veya soyut bişey bulamadım bu düşüncemi desteklicek
sonunda kavga çıkmaz ama yani hayal kırıklığı olur biraz onda
onu anlayamadığımı düşünür bana ne kadar değer verdiğini görmediğimi düşünür
sonra ona güvenmemem oturur biraz fln
zamanında çok gereksiz şeyler yapmıştım gereksiz kıskançlıklar fln
tekrar o gereksiz şeylere döndüğümü düşünür
aslında buraya yazcak kadar düşündüğümü bilse onla konuşmamı isterdi
ama saçma sapan şeylerden boşu boşuna sorun çıkartmaktansa kk da saçmalamayı tercih ederim zemuszemus

sevgini hissetmiyorum demesi ya da öyle düşünmesi neyi değiştirirki ..adam seni gerçekten seviyorsa senin ona karşı soğukluğunun onun senden ayrılma sebebi olmaması gerekir çünkü sevgi öyle birşeydir ki karşındaki nasıl hissederse hissetsin sen onu seviyorsan seviyorsundur karşındaki sana kötü de davransa seversin yani bu işin mantığı budur .şimdi aynı şeyi o sana demiş olsaydı sen ondan ayrılırmıydın ayrılmazdın daha doğrusu ayrılamazdın çünkü onu seviyorsun ...

tatlım ya, şeytan bazen biz kızların kanına giriyo resmen... seni çok iyi anlıyorum.
ama aranı çok iyiymiş. bence artık geçmişi sorgulama. akışına bırak. bu tarz düşünceler ilişkiniz için yıpratıcı boyutlara ulaşmadan, kafandan çıkar bence.

canım 2-3 aylık bi ilişki değildi bizimki 2 sene bitmek üzere şuan
yani kısa bi sürede böyle bi sebep olsaydı ben de çok şüphelenirdim
ben biraz tabiri caizse öküzlükler yapmışım bunu benden o ayrıldığı için farkettim durumu değil
ama kime danışsam kendi arkadaşlarım dahi hiç olmıcak şeyler söyleyip yaptığımı uyardılar
sadece barışma süresi uzayınca kızmışlardı :)
ben bana benim gibi davransaydı ayrılırdım sanırım çok ilgi isterim ben:)

evet cnm bıraktım bile ya pms triplerine girmiştim sanırım bi ara :)
şimdi iyiyim hatta hiç aklıma bile gelmiyor siteye girmesem unutcam iyice

doc bence sen kendi kafanda kuruyorsun paranoya yapıyorsun
erkek arkadaşın senden ilgi göremediği için senin sevdiğini hissedememiştir bu yüzden de üzülüp ayrılmak istemiştir.. sonuçta da ikiniz de birbirinizin sevgisini gördünüz ve barıştınız değil mi? gerek yok bence böyle paranoyalara.. ilişkinizi akışa bırak sen de derslerine yoğunlaş tusuna çalış bakimm :)

evet canım haklısın barıştık benim tusum yok daha ama staj hocalarım baya kötü deli gibi çalışmam lazım
bugün başladım biraz çalışmaya aşkı memnuya takıldım bitsin devam etcem derse :)

Son düzenleme:
evet canım haklısın barıştık benim tusum yok ama staj hocalarım baya kötü deli gibi çalışmam lazım
bugün başladım biraz çalışmaya aşkı memnuya takıldım bitsin devam etcem derse :)

olsun olsun sen şimdiden çalışmaya başla olmadı stajlarına çalış hiç çekilmez bütler mütler :) sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

başka birisinden hoşlanması olabilir ama; olmayabilir de.Bunu düşünmek seni çok üzer.Konuşursan alacağın hayır cevabı yada evet cevabı gene de seni tatmin etmeyecek.Bence şu anı yaşa.Seni sevmese dönmezdi.Bu kadar basit.Madem sorun yok böyle şeylerle kafanı bulandırma.

ahh prensesimm senin bu kıskançlıkların var yaaa klava:
hani sen bize söz vermiştin bir daha böyle şeylere kafanı yormıcaktın sevgilinle mutlu olmanın tadını çıkaracaktın, şimdi her şey yolundayken kafana gene takcak bişey bulmuşsun al sana :mymeka:
ahh be canımm şaka bi yana sakın haa sorma derim çünkü gerçekten o güzel masalınıza gölge düşebilir. Sen şimdi öyle bir şey dediğin an güvensizlik sorunu oluştuğunu sanacak aslında ona güveniyosun seni anlıyorum ama o öyle düşünecek ve güvensizlik çok kötü bir şey bu da onun kafasını kurcalıyacak. Seni sevmese prensin sana döner miydi hiç? Sen hiç kafanı yorma bunlara, sadece anı yaşa, mutluluğunuzun tadını çıkar opuyorumnanaktan

evet söz vermiştim dimi :)
ama huylu huyundan vazgeçmemek için uğraşıyor
ama en azından bak eskiden olsa direk trip atar soğuk olurdum
artık kk kızlarının desteği de sağolsun en azından kurtuldum bu aptal düşüncemden :)
canım ya haklısın işte herşey yolunda olunca illa bi terslik olmalı diye deşeliyorum hemen
ama yavaş yavaş kurtuluyorum bu huyumdan şükür yine
işte bi anlık saçmalamalar oluyor arada kaçıyor tatlım ya ama söz o da olmıcak ilerde
yavaş yavaş piskopatlıktan çıkıyorum inş
prensim benim bırakmıcam onuuu aslaaa opuyorumnanaktan

canım evet teorikte olabilir diye düşünüp ben de ondan bu düşüncelere saplandım
ama mantıklı düşününce ne kadar asılsız ve pratikte yanlış bi uygulama olduğunu farkettim
o ayrılık dönemini kafamdan siliyorum artık o zamandan kalma bi sorun olmıcak kafamda artık
bi daha da düşünmicem geçmişi
şuanda bi sorunum olduğu zaman ona bakarım ama geçmişee takılıp da kafamdan senaryo yazmıcam lmaz:
dediğin gibi yapıyorumm cicim şu anı yaşıyorum :)
öpüyoruuumm nanaklardan :)

olsun olsun sen şimdiden çalışmaya başla olmadı stajlarına çalış hiç çekilmez bütler mütler :) sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bugün iyice başladım
yarın iyice delircem çalışmaktan söz sana canımcım yaa :)
o kadar çok çalışcam ki böle saçma sapan düşünmeme vakit bile kalmıcak :roflol:

senin kafana bir şeyler takılınca hemen buraya yaz biz senin kafanı rahatlatırız kaydirigubbakcemile3 böylece ona söyleyip boşu boşuna onun da kafasını kurcalamazsın a.s hep mutlu olmanız dileğiyle opuyorumnanaktan

Doc'cum sana benim konumda yazdığım yazıyı okudun mu diye sormak istiyorum kaydirigubbakcemile3 Kız senden bana geçti şu paronaya. Acaba nie şöle yaptı, acaba başkasımı var, Acaba şimdi bana yalanmı söylüyor. Kendimize gelelim canım yaa. Onlara hiç bişey olmuyo. Her şartta olan bize oluyor.

saolun kızlar paranoyam geçti gerçekten :)
bugün buluştuk çok güzel geçti aşkımı çok özlüyorum ben ondan saçmalıyorum böyle işte
biliyorum huyumu.. iyi ki size yazmışım da kurtulmuşum bu düşüncemden
bugün açmış olsaydım konuyu boşu boşuna gerilcekmişiz onu anladım

yarın inş birlikte çalışıcaz kütüphanede boş yer olursa
o adını yazdırtmış ama ben yedeklerdeyim
sabah arıcam inş yer kalır bütün gün aşkitomla güzel güzel çalışırız :)
dua edin banaa yer olsun öptüm canlarımm :)
şimdi süslendim bigudilendim ojeciklerimi sürdüüüm yatıyoruum boşa gitmez inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…