canım benim bence hiç dallabip budaklandirma olayı artık..bunu öğrenmen hem zor hemde öğrendiğinde eline hiç bir şey gecmiycek..
aynı şeyi ben yasamış olsaydım ne yapardım; bende erkek arkadasıma güveniyorum hatta saf denebilecek kadar:) böyle bir olay yasasaydim ve barissaydik aklıma bu düşünce gelse bile ne ona bunu sorardım ne de bunu icimde buyuturdum..çünkü buradaki Temel sorun onun bu iliskiyi alışkanlık diye görmesi..ona bunun bir alışkanlık olmadıgını onu sevdiğimi göstermek için elimden ne geliyorsa yapardım..askımızı tekrar alevlendirirdim :)))))) (çok seksi oldu:))) ) uzun iliskilerde bu olay yaşanıyor maalesef..bazen bende acaba bizimki alışkanlık mı diye düşünüyorum..zaten artık alışkanlık olmaması garip olur,tabiikide alışkanlıkta var..ama sevgi de var..
bence hiç kurcalama,zaten birinden hoşlanmış olması ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum çünkü kısa süreli bir ayrılık yasamissiniz..
sen askınızı alevlendiir :)))))) bu düşünceleri de kafandan at :))
mutluluklar canım :)))
bence unut gitsin ..
ama kafanı çok bulandırıyorsa, al karşına konuş.ne çok yumuşak ol,bu soruyu sorarken ne de sert. gözlerinin içine bak konuşurken.. bence büyük ihtimal hissedersin..
ama sonunda sevgilinin gereksiz kapris yapıyorsun,gözümde basitleştin bu sorunla ..vs deme ihtimali varsa ağzını hiç açma derim ben.
sevgini hissetmiyorum demesi ya da öyle düşünmesi neyi değiştirirki ..adam seni gerçekten seviyorsa senin ona karşı soğukluğunun onun senden ayrılma sebebi olmaması gerekir çünkü sevgi öyle birşeydir ki karşındaki nasıl hissederse hissetsin sen onu seviyorsan seviyorsundur karşındaki sana kötü de davransa seversin yani bu işin mantığı budur .şimdi aynı şeyi o sana demiş olsaydı sen ondan ayrılırmıydın ayrılmazdın daha doğrusu ayrılamazdın çünkü onu seviyorsun ...
tatlım ya, şeytan bazen biz kızların kanına giriyo resmen... seni çok iyi anlıyorum.
ama aranı çok iyiymiş. bence artık geçmişi sorgulama. akışına bırak. bu tarz düşünceler ilişkiniz için yıpratıcı boyutlara ulaşmadan, kafandan çıkar bence.
doc bence sen kendi kafanda kuruyorsun paranoya yapıyorsun
erkek arkadaşın senden ilgi göremediği için senin sevdiğini hissedememiştir bu yüzden de üzülüp ayrılmak istemiştir.. sonuçta da ikiniz de birbirinizin sevgisini gördünüz ve barıştınız değil mi? gerek yok bence böyle paranoyalara.. ilişkinizi akışa bırak sen de derslerine yoğunlaş tusuna çalış bakimm :)
evet canım haklısın barıştık benim tusum yok ama staj hocalarım baya kötü deli gibi çalışmam lazım
bugün başladım biraz çalışmaya aşkı memnuya takıldım bitsin devam etcem derse :)
ahh prensesimm senin bu kıskançlıkların var yaaaklava:
hani sen bize söz vermiştin bir daha böyle şeylere kafanı yormıcaktın sevgilinle mutlu olmanın tadını çıkaracaktın, şimdi her şey yolundayken kafana gene takcak bişey bulmuşsun al sana :mymeka:
ahh be canımm şaka bi yana sakın haa sorma derim çünkü gerçekten o güzel masalınıza gölge düşebilir. Sen şimdi öyle bir şey dediğin an güvensizlik sorunu oluştuğunu sanacak aslında ona güveniyosun seni anlıyorum ama o öyle düşünecek ve güvensizlik çok kötü bir şey bu da onun kafasını kurcalıyacak. Seni sevmese prensin sana döner miydi hiç? Sen hiç kafanı yorma bunlara, sadece anı yaşa, mutluluğunuzun tadını çıkar opuyorumnanaktan
başka birisinden hoşlanması olabilir ama; olmayabilir de.Bunu düşünmek seni çok üzer.Konuşursan alacağın hayır cevabı yada evet cevabı gene de seni tatmin etmeyecek.Bence şu anı yaşa.Seni sevmese dönmezdi.Bu kadar basit.Madem sorun yok böyle şeylerle kafanı bulandırma.
olsun olsun sen şimdiden çalışmaya başla olmadı stajlarına çalış hiç çekilmez bütler mütler :) sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?