ayrılma sebebi başka birinden hoşlanması mıydı acaba?

evet tatlım ama sevgilim fazlasıyla iyi ve sempatik bi tipi var :)
yani diyelim konuşmasa bile karşısındaki alınmaz yani kendince muhabbete devam eder kötü bi tavrı olmadığını bildiklerinden alınmazlar set koysa da.
aslında bu hali kişiliği çok hoşuma gidiyor ama dediğin gibi malum kızlar rahat durmuyorlar
canım ya o malum kızlardan kurtulmak mümkün değil gibi o yüzden artık kendi öğrenmeli yani çünkü kimi zaman benim varlığım bile yetmiyor. aslında yani bana kalsa ben bakışımla lafımla canını çıkarırım o kızın ama istiyorum ki kendi yapsın. çünkü bu sefer ben yanında yokken sulanıcak benim de hiç haberim olmıcak hatta prensim daha cazip olucak böylece onlar için.
yani çevremiz çok geniş haliyle arkadaşlar, asistanlar, hemşireler, görevliler, hastalar, hasta yakınları...
günde bin çeşit kişiyle muhattap oluyoruz. biri gitse başka biri çıkıcak illa ki biliyorum..

cok haklısın canım ya cok zor cidden
ama sevgilin bunu halledecektir bence
zati gözü senden baskasını görmüo

cok haklısın canım ya cok zor cidden
ama sevgilin bunu halledecektir bence
zati gözü senden baskasını görmüo

ahh canım ya gerçekten öyle kendimi çok şanslı hissediyorum
en iyisi ona bırakmak olucak akıllı kendini bilen bi erkek
beyaz atlı prensim bütün zorlukları aşıp kaleye ulaşıp prensesini kurtarmayı iyi biliyor :asigim:

bugün dersimin arasında vakit bulup alışverişe gittim
polodan güzel bi kapşonlu beyaz bi üst aldım bitaneme
hem spor hem kaliteli giyinir benim bitanem
çok beğendim L kalmştı M beden kalmamış ama kalıpları dar oluyor zaten bi de erkeklere zıpçık gibi iğrenç oluyo zaten
beğenir inş güzel olur
yarın ehliyet sınavım var daha hiç çalışmadım bi de ders de çalışmam lazım
bi 9a kadar fln ders çalışayım sonra ehliyet için bakarım diyorum ama yorgunluktan yatakta yatıyorum gebeş gibi :)
ahhh ders çalışmaktan nefret ediyorummm

eminim beğenir a.s hem senin gibi bi prensesi beğenmiş de senin zevkini mi beğenmicek, dimi ama yerimseniben
ya ablacım konusu açılmışken sorayım,gerçi bu başlıkla alakası yok ama ben ehliyet almak istiyodum; ama bizim ailede arabaya meraklı olan olmadığı için bizde araba yok.Bana da şimdi ehliyet alma, hem hiç kullanmadığın için zorlanırsın, hem de aldıktan sonra da araba olmadığı için kullanamayacağından unutursun dediler.Ben de aslında üniversitede almak istiyodum,sınıf öğretmenliği çok ağır değil, boş vaktim çok fazla var. Ama kafamı karıştırdılar :çok üzgünüm: n'apmalıyım sence:uhm:

inş beğenir canım ya :)
canım bence ehliyet al. zaten alır almaz çatır çutur kullanılmıyormuş. yani illa ki bi alışma evresi olcak ha şimdi ha sonra
bence al çünkü zorlaşcak galiba sınavlar gittikçe
beni de annem yazdırttı zorla yoksa cerrahi sınavının ortasında ne işim var benim ehliyetle :)
ben de seneye fln araba alcaklar bana yine de o zaman şehir içi kurslarına gitmeyi düşünüyorum
zaten hemen şehir içinde kullanılmıyormuş
sen de al şimdi kullancağın zaman bi kursa gidiverirsin pratik yaptırırlar

ay sağol ablacım, evet dediğin gibi yapabilirim şimdi alıp daha sonra da pratik yapmak için gidebilirim.Bitaneciim de nisanda sınava giricek o da öss yi kazanırsa ailesi onu da kursa yazdırcak, onunla gideyim bari opuyorumnanaktan

sedefcim ne güzel işte birlikte öğrenirsiniz çarpa çarpa:)

bu arada sanırım prensimin beni kaybetme korkusu konusunda haklı çıktın
bugün rüyasında benim onu terkettiğimi görmüş çok kötüydüm fln dedi ayrıntılarını söylemedi yarın öğrenicem :)
ama sanırım ben hollandaya gidicem yazın onla ilgili bişi..

ben de tam tersine çok güzel bi rüya gördüm ama hatırlayamıyorum uyumaktan :)
sınavıma hiççç çalışamıyorum bu arada gerçekten kalıcam galiba

aa enişteme söliim kulağını çeksin senin :mymeka: çalış ablacım kalma sakın a.s
bu arada bence erkeklerin kaybetme korkusunu birazcık yaşamaları güzel bişey :1closedeyes: çünkü sonra çok rahat hareket edebiliyolar, ''aa nasılsa ayrılmaz benden'' diye düşünüp fazla özgür davranıyolar. yasakkelime azcık korksunlar ki bizi kaybetmemek için çaba göstersinler, süprizler yapsınlar, biz de şımaralım kaydirigubbakcemile3

haklısın küçüğüm bence de hissetmeliler.
ama ben dengesini bulamıyorum
hatta hiç bi zaman nası olsa beni bırakmaz diyen bi erkek arkadaşım olmadı.
yani benden çok kolay vazgeçebilir diye düşündüğünden o ayrılık dönemine girmiştik biz ya zaten
denemek için bi nevi
bilinçaltında hala böyle demek ki benim tam olarak onu sevdiğimi düşünmüyor galiba.
ama neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ya
yazdıklarımı okuyan da beni orda burda sürten sevdiğini söylemeyen dengesiz biri sanıcak..
biraz göze batıyorum görsel olarak çevrede en son buna bağlıyorum artık
burnu büyüklük gibi oldu ama tanıyorsunuz beni ne de olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…