valla bi insanin kafasinda 40 tilki dolasir be tatlim. yani bunu ogrenmen imkansiz hatta. ogrensen sana ne faydasi olcak peki?
baskasinda hoslanmis olsa bu yuzden ayrilmis ve yapamayip yeniden sana donmus olsa ne degiscek?
gercekten sevgini hissetmedigi icin ayrilsa ve yapamayip sana donmus olsa ne degiscek?
bazen gercekler insani cok uzer, bana kalirsa elde etmek istedigin bilginin sana ne getirecegini dusun derim.
sahsi yorumum: bence kimse de olmamistir. birisi olmus olsaydi sana donmezdi yeniden..
pamuk prensesimmm,bak ben de ayynenn arkadaşım gibi düşünüorum tatlımm..
bazı şeyleri öğrenmek insanı herzaman mutlu etmeyebilir..üstelik sadece kuruntulardan ibaretse merak edilen,hiç ellenmese daha hayırlıdır bile..
bu riske girmene de değmez edineceğin bilgi,çünkü ilişkinizi bi adım öne taşıyacak değil ya,senden kopamadığı için sana dönmüş olması.. zaten bilinen bu dimi.(ki bence doğru olanı da bu).
ama olur da seni kemiren o soru işretinin yanıtı, olmasını istemediğimiz sebepse,bu senin çok güzel olan ilişkini,belki de geri dönüşümsüz olarak olumsuz etkilicektir..(insanoğlu kusursuz değildir,hatalar da insanlar içindir.. merak edilmiş ve vazgeçilmiş de olabilir başka kişi)
değer mi..
seninle ve seviyo ve seninnle.. başkasıyla değil ki...
bazen ajanlık yapmak insanı mutsuz eder,bazen daha aptal olmak mutlu eder..bazen elindeki kadar bilgi,senin için en iyisidir,fazlası değil vs vs..
sen anlıyosun beni:)
meg tatlım yaa sen en başa baktın sanırım sadece :)
o piskopatlığımdan kurtuldum sonunda yani en azından asılsız şeylerden kurtuldum
ama şu son mesajlarıma bakarsan bi tane uyuz kız başımı ağrıtıyorr
2 gündür içime atmaya çalışıyorum ama unutamıyorum
sanırım konuşsam en iyisi olcak sen ne dersin?
izmirlimm:)
okumuştum son mesajları da ben..
ona rağmen öyle diyorum sana..
yani diyorum ki,bi tane mıçı kırık kız için,ağzının tadını bozma:)))
adamın bişey yapmıyo ki zaten,başı önünde bi çocuk o.. aklına getirme boşuna,başka gözle bakmasın etrafına..
asil ruhlu bir prens,asil ruhlu prensesiyle beraber:) gerisi hava civaaaa
rahat ol,salla gitsin,gözlemede kal sadecea.s
canım rahat olamıyorum ama ya
yani artık dikkat ediyorum eskiden erkekler kızlara yavşardı
şimdi kızlar erkeklere yavşıyor
başka bi kız da, nişanlı bi erkeğin saçlarını fln karıştırdı bugün ikisi de sevgilimin arkadaşı
çocuk bişey diyemedi kızardı kaldı
yani artık ben hemcinslerimden korkuyorum izmirlim ya
istiyorum ki kendini korusun böyle yavşak kızlara set çekebilmesini öğrensin
aman bu kız nası olsa zararsız diye düşünmesin
yoksa onun bi karşılık vermiceğine eminim ama karşısındakinin davranışlarına da ket koysun yani
izmirlim yaa senin kocişe böyle yapsa bi kız delirmez misin ama Çok üzgünüm çoook
deliririm tabii..
ona çaktırmadan çaktırmadan,sanki bi çocuğa öğretiyomuşum sabrıyla,etraftan örnekler vererek bunun çok sinir bozucu bişey olduğunu,yakışıksız hareketler olduğunu,birazcık yüz buldukları takdirde daha da ileri gidebileceklerini anlattım uzunca bi zaman..
sora o kendiliğinden,dikkat etmeye başladı bu durumlara..
biraz yaş da ilerleyince,daha kararlı ve katı olabiliyolar.. ilerleyen zamanlarda,onlar istemedikçe yanaşamaz olucak kimseler.. iş ki,onlar istemesin..:Saruboceq:
canım ben de aynı şekilde etraftan örnekler fln vererek aynı şekilde davrandım
o da bana hak verdi dışardan birileri olunca daha rahat tepki verebiliyor
ama normal bi arkadaşına kötü olmamak için ters bi tepki vermiyor işte benim anladığım kadarıyla
evet kendini çekiyor ters bişi yapan o değil ama yine de daha fazlası lazım
tabi ki önemli olan onların istememesi ama ben kırıldım yani bu duruma
daha fazla içimde tutmak istemiyorum
yarın konuşucam ben bu kadar kafamda tuta tuta ona karşı soğuyorum çünkü bu sefer de
kin haline dönüşmeye başlıyor içimde bugün her yaptığı battı mesela halbuki normal haliydi ama
o sinirim geçmediği sürece en ufak şeyler bile batmaya başladı
kızlar ya beni bi çoğunuz biliyordur erkek arkadaşımla yılbaşından önce ayrılmıştık
benim onu sevdiğimi hissedemediğini söylüyordu alışkanlık mı olduk fln diyordu
şimdi başka bi konudan içime kurt düştü resmen
biliyorum hiç öyle bi düşüncem yoktu en başında hala da yok
gerçek anlamda biri olduğunu da düşünmüyorum
ama ufak da olsa acaba birinden hoşlanmış da o sebepten bizim aramızdaki ilişkiden şüphe edip ayrılmış olabilir mi?
hani başkasından hoşlanabiliyorsam bi sorun var diyerekten yoksa o kızla birlikte olmak için değil
barıştık şimdi ama içime kurt düştü şimdi bunu sormadan öğrenmeden rahat edemicem
nası sorabilirim nası öğrenebilirim ki.. bu aralar sırf telefonda görüşüyoruz
çok kısıtlı zamanda görüşüyoruz ayak üstü de böyle muhabbetlere nası giricem bilmiyorum
ayrıca şuan çok iyiyiz hani eğer böyle bişey yoksa gerçekte boşu boşuna bozmak istemiyorum aramızı
çünkü bana güvenmiyorsuna çıkıcak sonuç ki ona aslında güveniyorum
ama acaba bana bazı şeyleri eksik mi söyledi demeden de duramıyorum şuan
1 ay olucak nerdeyse gerçekleri öğrenebilir miyim bilmiyorum
ayrıca gerçekten birinden hoşlandıysa içten içe de olsa ne yaparım bilemiyorum
öyle bişey yoksa da herşeyi mahvetmek istemiyorum sırf kıskançlığım yüzünden
sizce öyle bişey var mıdır? yardım edin bana kafam tilkilerle dolduklava:
erkek arkadaşıma sormadan bi beyin fırtınasıyla var mı yok mu çözmek istiyorum yardımınızla a.s.
istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?