'bana evindeki misafirin kim olduğunu söylemek istemiyorum' bu hangi diyalog ustune soylendi, orasi anlasilmiyor
Aradım, telefonumu açmadı. Temizlik yapıyorum dedi. Geri dönmedi. Neden geri dönmüyorsun dedim. Duşa girdim dedi. Sonra aradı dedi ki misafirim var neden arayıp duruyorsun. Misafirin olduğunu bilsem rahatsız etmezdim misafirin kim dedim. Söylemek istemiyorum dedi
Misafir varken duşa girebiliyorsa daha fazla soru sormaya gerek yoktu bence.Aradım, telefonumu açmadı. Temizlik yapıyorum dedi. Geri dönmedi. Neden geri dönmüyorsun dedim. Duşa girdim dedi. Sonra aradı dedi ki misafirim var neden arayıp duruyorsun. Misafirin olduğunu bilsem rahatsız etmezdim misafirin kim dedim. Söylemek istemiyorum dedi
E tamam da, bu misafir belli degil mi kim oldugu? Tipik aldatan erkek hareketi.Aradım, telefonumu açmadı. Temizlik yapıyorum dedi. Geri dönmedi. Neden geri dönmüyorsun dedim. Duşa girdim dedi. Sonra aradı dedi ki misafirim var neden arayıp duruyorsun. Misafirin olduğunu bilsem rahatsız etmezdim misafirin kim dedim. Söylemek istemiyorum dedi
Ama evdeki misafir erkekmiş öyle yazmış,kadınların ahı tutar inşallah bu kalp kırıklığına sebep olanaTamam iste ayrilma sebebiniz evdeki 'misafiri'. Erkekler maymunlar gibi genelde bir dali tutmadan digerini birakmazlar.
Ya daha iyisini buldu ya da görev yerinde kadın enerjisini taşımak istemedi. Buna ayıracak vakit ve enerjisi yoktu.Aradım, telefonumu açmadı. Temizlik yapıyorum dedi. Geri dönmedi. Neden geri dönmüyorsun dedim. Duşa girdim dedi. Sonra aradı dedi ki misafirim var neden arayıp duruyorsun. Misafirin olduğunu bilsem rahatsız etmezdim misafirin kim dedim. Söylemek istemiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?