Ayrılma şeklimiz midemi bulandırıyor

ayse-333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
3
0
1
27
Güzel başlayan, ilgili , birbirimize bakınca bile mutluluk topu olduğumuz bir ilişkimiz vardı, birileri vesilesiyle tanışıp görüntülü konuşarak gördük birbirimizi görüntülü konuşurken bile aşık olduk .sonrasında yüzyüze görüştük sonra o görev yerine gitti , uzak mesafe ilişkisi yaşamaya başladık. bana hiçbir şey yokmuş gibi davranıyordu eskiye nazaran daha az konuşuyorduk ama bu durumu başka şeylere bahane buluyordu , bir hafta öncesinde iş yerime gül göndermişti hatta, bir gün bana evindeki misafirin kim olduğunu söylemek istemiyorum şeklinde bir cevapla geldi (misafirin erkek olduğunu düşünüyorum şöyle ki salak salak erkek sesleri geliyordu arkadan) , ben ayrılayım diye uğraştı. Kendinin ayrılmaya bile cesareti yokmuş , bende seni istemiyorum dedim sonrasında bende istemiyorum dedi ve birbirimize kötü cümleler kurmaya başladık numaramı sildiğini söyledi daha ayrılık konuşması yapılırken, peki neden bana gül gönderdin dedim neden hiçbir şey yok gibi davranıyordun dedim , aslında içten içe düşündüğünü bir süredir bana yakın davranmanın , aramanın hatta mesaj atmanın bile içinden gelmediğini söyledi ve böyle iğrenç bi şekilde ayrıldık. kalbimin çok kırıldığını hissettim , sizce bu ayrılığın asıl sebebi nedir pişmanlık yaşayacak mı ben bunu çok merak ediyorum, onu artık istemiyorum ama bu yaptığı haksızlığı kaldıramıyorum. kandırılmış hissediyorum.

Son düzenleme:
Aradım, telefonumu açmadı. Temizlik yapıyorum dedi. Geri dönmedi. Neden geri dönmüyorsun dedim. Duşa girdim dedi. Sonra aradı dedi ki misafirim var neden arayıp duruyorsun. Misafirin olduğunu bilsem rahatsız etmezdim misafirin kim dedim. Söylemek istemiyorum dedi

Tamam iste ayrilma sebebiniz evdeki 'misafiri'. Erkekler maymunlar gibi genelde bir dali tutmadan digerini birakmazlar.

Misafir varken duşa girebiliyorsa daha fazla soru sormaya gerek yoktu bence.

Ama tabii siz bilirsiniz.

Yani ya aldatıldınız ya da insan gibi ayrılacak cesareti yoktu, duş misafir vs diyerek aldatıldığınızı düşünmenizi istedi siz ayrılın diye. İki türlü de arkasından ah vah edilecek biri değilmiş.

Olmuş bitmiş gitmiş artık üstüne düşünmenin çokta anlamı yok.

E tamam da, bu misafir belli degil mi kim oldugu? Tipik aldatan erkek hareketi.

Bittigi iyi olmus

Adam açık açık size söylemiş misafir diye imalarınıda yapmış. Siz hala erkek sesi vs diyorsunuz. Öyle olsa bile adam her halukarda istemiyorum diyor işte sorun neki. Yolunuza devam edeceksiniz bu kadar. Fazla takıntı sizi zarara sokar söyliyim. Pişman olsa ne olmasa ne bu durumu kabulkenmekten başka mantıklı seçenek yok ortada.

Ben sizin adınıza mutlu oldum. Böyle birisinden kurtulmuşsunuz. Üzülmeniz çok normal ama bir iki aya söylemek istediğimi anlayacaksınız.

Adam sizi yedekte tutmuş, görev yerinde de ona istediğini veren birini bulmuş, tabiri kaba olacak ama " oeeh sen de kimsin be?!" filan moduna girmiş, sizi aldatıyordu her halde. Telefona bakmak istemedim, kim olduğunu söylemem filan dediğine göre.

Ya daha iyisini buldu ya da görev yerinde kadın enerjisini taşımak istemedi. Buna ayıracak vakit ve enerjisi yoktu.

Misafiri için temizlik yapıyor evi temizliyor sonra duş alıyor ve bunları yaparken o kadar konsantre olmuş ki telefonu açmayı bile vakit kaybı görüyor öyle hevesli. Bir erkek başka bir erkek için ne zaman evini temizlemis? Eve gelen misafir kadın. Ama sanırım grup olarak gelmisler henüz bir ilişki yok aralarında flört ediyor. Geçen hafta da çiçek yollarken size diğer kızdan tam ümidi yokmuş. Bu bir haftada sohbeti ilerleyip evine davet edecek konuma gelmiş. Yakında ya kızla sevgili olur ya da kizdan yüz bulamaz çeşitli bahaneler ile size.yazar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…