- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
Yok canım gitmiyorum netten buldum diyetisyen paylaşmış ödem olmasaydı bu kadar gitmezdi bence geçen hafta diyet dışı beslenmistim o yüzden bu kadar verdimSen diyetisyene mi gidiyorsun canım. kilo az olunca 1 kilodan az gitti . çok iyi vermişsin canım
2 gün 2 gündür demen gerekliydi yarın gitmeliydin aslında . neyse karar vermişsin sonuçta
6yı göremedim daha benbirden düşüş olacak sanırım. umarım yani
Nee onu kaçırmışım 1 haftada 3.5 mu aman allahımGeçen gün 1hafta da 3.5 kilo verdibiz 3 ayda veriyoruz onu bizi yakalasa gene iyi ama 55diyor yani bizi geçecek miş biz daha ne zaman 58e varırız diye birbirimize bakalm kız 3ay sonra 55 kiloyum diyor r
Işte iki durumdada biz seni gecemeyiz canımBu hafta az kilo vercem.ama haftaya tempoyu artırmayı düşünüyorum yoksa nerde gitcek 20 kilo siz de istikrarlı ilerliyorsunuz ne güzel. Benim istikrarlı olduğum tek konu verdiklerimi geri almak
Bizi kışkırtamazsın bir kere
Yiyemem zayıflamam lazımBizi kışkırtamazsın bir keretabi böyle yapıp 50 ye düşeceksin dimi sen ye bence devam et
Bende öle bi meto varki bi anda 3 kilo alip geri 3 kilo verebiliyorumSen hava atmasan olur mu canım eksik kalmayeni diyete basladigin için o kilolar tabi gider asıl sonra görüşelim bakalım durdugun yerde gidecek mi o kilolar
Ay cicim ben Bu hafta olmasada haftaya sınıf atlayacamRakibim kilo veriyormuş hızla, tebrik ederimmmgörüyorum ki ara açılıyor. açtırmam
@SchonerDuft sen naptın canım? Usul usul uzaklaşıyor musun yoksa
Bak bak bak magice senCanım sen o azimle hepsini sollarsın ama korkuyorum bize yetişeceksin bu gidişleayda 5 kilo gidiyor nerdeyse bana bak 2 aydır aynı kilodayım
Harbi ya dusundumde tek calisan senin rakiplerinKuzum birleştirelim güçlerimiziböyle cevap vermeyince gizli gizli spor mu yapıyorlar acaba diyorum.ellerinde detoks suları falan. ama neyseki çalışıyorlar, benim gibi işsiz değiller
Hadi inşallahBende öle bi meto varki bi anda 3 kilo alip geri 3 kilo verebiliyorumcok pis gaza geldim sorma bu kilolar gidecek ama detokslu ama detokssuz
Maksat başka tabi tubicimBak bak bak magice senrakibi gazlayip bizi kücümsemeler felan bizim elimizde armut toplamiyor
Şapşik yaHadi inşallah
Maksat başka tabi tubicim
Farkettinmi sana kimi rakip verirsek o ortadan kayboluyorRakibemhtc71 im canım nasıl gidiyor çalışmalar.
Tubiiiii tubiiiii daha spor mu yapacaksın tubiiiiiii
Valla doğru diyorsun. Kesin renkler lanetledi beni. Rakibem olmaktan çıkan tubi sahalara döndü. Artık çatır çatır kilo veriyor. Haftada dört kilo versem korktular dicemde. Öyle bir durumum da yok ki.Farkettinmi sana kimi rakip verirsek o ortadan kayboluyorseni kim lanetledi böyle
Bari yokluğunu degerlendirde htc yi yakalaValla doğru diyorsun. Kesin renkler lanetledi beni. Rakibem olmaktan çıkan tubi sahalara döndü. Artık çatır çatır kilo veriyor. Haftada dört kilo versem korktular dicemde. Öyle bir durumum da yok ki.
senin nekadar fazlan kaldi canim?Ne güzelll.böyle duyunca çok seviniyorum. Sonra da diyorum ki allahim sen konuyu biliyosun âmin
ya aslinda istedigin kilonun altina düsüp koruma olarak düsünüyorum ben onu yani diyelim 65 istiosam 63 olmam gerekioki en kötü bozdugum zamanlardada 66 Olim en en fazla cünki en gc orda frenleri cekerim diye düsünüyorum ama bilmiorum tabikorumak daha zor aslında koruyabilseydik zaten böyle olmazdı :)
ben 7yi kıramadım daha inip çıkıyorum daha inşallah cumrtesiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?