♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Yok canım gitmiyorum netten buldum diyetisyen paylaşmış ödem olmasaydı bu kadar gitmezdi bence geçen hafta diyet dışı beslenmistim o yüzden bu kadar verdim

Geçen gün 1hafta da 3.5 kilo verdi biz 3 ayda veriyoruz onu bizi yakalasa gene iyi ama 55diyor yani bizi geçecek miş biz daha ne zaman 58e varırız diye birbirimize bakalm kız 3ay sonra 55 kiloyum diyor r
Nee onu kaçırmışım 1 haftada 3.5 mu aman allahım

Bu hafta az kilo vercem. ama haftaya tempoyu artırmayı düşünüyorum yoksa nerde gitcek 20 kilo siz de istikrarlı ilerliyorsunuz ne güzel. Benim istikrarlı olduğum tek konu verdiklerimi geri almak
Işte iki durumdada biz seni gecemeyiz canım

Sen hava atmasan olur mu canım eksik kalma yeni diyete basladigin için o kilolar tabi gider asıl sonra görüşelim bakalım durdugun yerde gidecek mi o kilolar
Bende öle bi meto varki bi anda 3 kilo alip geri 3 kilo verebiliyorum cok pis gaza geldim sorma bu kilolar gidecek ama detokslu ama detokssuz

Rakibim kilo veriyormuş hızla, tebrik ederimmm görüyorum ki ara açılıyor. açtırmam
@SchonerDuft sen naptın canım? Usul usul uzaklaşıyor musun yoksa
Ay cicim ben Bu hafta olmasada haftaya sınıf atlayacam bi üst rakiplerimle çekişirim artikin sonra hep beraber toplasiriz malum ne kadar iyi kilo versekte senin eline su dökemeyiz

Kuzum birleştirelim güçlerimizi böyle cevap vermeyince gizli gizli spor mu yapıyorlar acaba diyorum.ellerinde detoks suları falan. ama neyseki çalışıyorlar, benim gibi işsiz değiller
Harbi ya dusundumde tek calisan senin rakiplerin daha eve gidemedim nasil spor yapmaya enerjim olsun benim spor yapmamis halimle idare et artik

Bugünkü menüm
12.00 : peynir, zeytin, domates, salatalık, çay, bir dilim ekmek
12. 45 : türk kahvesi
15.20 : yeşil çay
17.00 : papatya çayı
17.30 : ciğer sote, bir dilim ekmek, bir biber, bir turp
Bir saat spor
Bu saatten sonra sadece bitki çayı ve kahve içerim kızlar

Farkettinmi sana kimi rakip verirsek o ortadan kayboluyor seni kim lanetledi böyle
Valla doğru diyorsun. Kesin renkler lanetledi beni. Rakibem olmaktan çıkan tubi sahalara döndü. Artık çatır çatır kilo veriyor. Haftada dört kilo versem korktular dicemde. Öyle bir durumum da yok ki.

Kızlar bu gece dans gecesi var tebiki eşim izin vermemişti ama dans kursuna izin kopardgm gibi dans gecesinede izin kopara bilir umuduyla ara ara denemelerde bulunan ve bu sabaha kadar izin alamayan ben ve ne oldu dersiniz az önce eşim çok istiyosan git dedi şimdi bu saatte son dakika izni acil trafik ayarlaması yaptm hemen kızları aradm gidiolarms yakin arkadaslarm sende geliosan %100 giderz dediler ok ozman hazlanin dedim acil hemen kaynvaldeyi aradm oda ok ben iş çıkışı direk size gelir miraya bakarım dedi mirayi hemen okuldan getirip yedirip icirdm herşey tamam tek kendim kaldm şimdi sıra acil kendimi ayarlamada hemen duşa girip çıkıp oje makyaj giyinme vs. 20:30 da evden cikmis olamam lazm 2saatim kaldı anca hazrlanrm öptm sizi

Valla doğru diyorsun. Kesin renkler lanetledi beni. Rakibem olmaktan çıkan tubi sahalara döndü. Artık çatır çatır kilo veriyor. Haftada dört kilo versem korktular dicemde. Öyle bir durumum da yok ki.
Bari yokluğunu degerlendirde htc yi yakala

korumak daha zor aslında koruyabilseydik zaten böyle olmazdı :)
ben 7yi kıramadım daha inip çıkıyorum daha inşallah cumrtesiye
ya aslinda istedigin kilonun altina düsüp koruma olarak düsünüyorum ben onu yani diyelim 65 istiosam 63 olmam gerekioki en kötü bozdugum zamanlardada 66 Olim en en fazla cünki en gc orda frenleri cekerim diye düsünüyorum ama bilmiorum tabi

Yaparsin sende canim ya acik azimle aslinda hersey oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…