Sizin grup çok çekişmeliKızlar iki günlük detoks sonucu -700 grbugünde yapsaydım ve spor yapmış olsaydım gerçekten 2 kilo verecekmişim sanırım arada kaçamakta yaptım tabi ona rağmen vermişim kızlar deneyin tavsiye ederim ama çorbayı içmek biraz zor bol acılı ki hiç sevmem aşırı baharatı ama diyetisyen asıl bunlar ödem attiriyor dedi sonuç 60.8
Verdim. Pazartesi gidicem. Sonuçlar cuma çıkar dedi fakat ben boşuna gitmiş olmayayım çıkmazsa diye pazartesi daha iyi olur diye düşündüm.kan verdin mi cnım sen randevun ne zman diyetisyenle
Sen hava atmasan olur mu canım eksik kalmaSizin grup çok çekişmelibi biriniz geciyorsunuz bi digeriniz kacamak yapmana ragmen güzel vermisin canim
Ayrica Ben detoks yapmadan iki günde 600 gram verdim havami da atmasam olmazdi
Rakibim kilo veriyormuş hızla, tebrik ederimmmSizin grup çok çekişmelibi biriniz geciyorsunuz bi digeriniz kacamak yapmana ragmen güzel vermisin canim
Ayrica Ben detoks yapmadan iki günde 600 gram verdim havami da atmasam olmazdi
Canım sen o azimle hepsini sollarsın ama korkuyorum bize yetişeceksin bu gidişleRakibim kilo veriyormuş hızla, tebrik ederimmmgörüyorum ki ara açılıyor. açtırmam
SchonerDuft sen naptın canım? Usul usul uzaklaşıyor musun yoksa
Ay keşke yetmişsemCanım sen o azimle hepsini sollarsın ama korkuyorum bize yetişeceksin bu gidişleayda 5 kilo gidiyor nerdeyse bana bak 2 aydır aynı kilodayım
Dimi ama kilo korumakda önemli ama korumak istemiyorum ki vermek istiyorumAy keşke yetmişsemsen şimdi ideal kilona çok yakınsınnnn, bi de asla küçümseme bence kilo korumak zorr. bak bana 2 ayda 7 kilo alıp geldim
Verirsin canımm, bak önemli olan ne kadar sürede verdiğin değill. Kalıcı kilo vermek. Geç olsun güç olmasın.Dimi ama kilo korumakda önemli ama korumak istemiyorum ki vermek istiyorumcanım sende naptın öyle 2 ayda 7 kilo ama takir takir veriyorsun maşallah böyle giderse yaza zayıf hatun olarak girersin
Ben de üç ayda 22 kilo almıştım. Kilo almanın kitabını yazsak mı ne yapsak rekor kırar.Verirsin canımm, bak önemli olan ne kadar sürede verdiğin değill. Kalıcı kilo vermek. Geç olsun güç olmasın.ben de artık bu önümüzdeki yazı fit geçirmek istiyorum. bu arada kilo alma rekorum 1 ayda 10 kilo ben denedim, hoş bir şey değil arkadaşlar. Siz yapmayın
Sağol canm daha iyiyiz ❤ ağrk geçti ondan gitmdmblonde ambition bugün nasılsınızzz? Gittin mi sen doktora
ikimizde daha iyi olduk canm sağol miranın öksürüğü azaldı ve okula yolladm bugün benimde ağırım geçti ama ciddi ödem tutmuşum çoraplar ayak bileğime iz yapmış nasl böyle şişmiş bacaklarm şaştmİLerde pişman olur artık
kuzum ödemdir onlar hastasın birde toparlarsın.
nasıl oldunuz
Çok sevindim canm ❤Kızlar iki günlük detoks sonucu -700 grbugünde yapsaydım ve spor yapmış olsaydım gerçekten 2 kilo verecekmişim sanırım arada kaçamakta yaptım tabi ona rağmen vermişim kızlar deneyin tavsiye ederim ama çorbayı içmek biraz zor bol acılı ki hiç sevmem aşırı baharatı ama diyetisyen asıl bunlar ödem attiriyor dedi sonuç 60.8
Yellow ciddi hırs yaptim bu sefer hic kacamak yok ve güzelde gidiyor
20 aralikta almanyada crismis partisi var bende gidecem o partide biraz olsun incelmem lazimmemleketten bi bluz almistim bilerek kücük beden aldim onu giymen lazim
Nolur 59 olamadm deSelam kızlar nasılsınız
Kuzum birleştirelim güçlerimiziKizilbodur kızların sessizliğine aldırma sen. Onlar gizli gizli kilo veriyorlar. Ne zaman kaç kilo olacakları belli değil.
Ben de üç ayda 22 kilo almıştım. Kilo almanın kitabını yazsak mı ne yapsak rekor kırar.
İyiyiz sen nasılsın canım.
hoş geldin nasılsın
İyilik sağlıkkksen nasılsınnn
Hala tartılamadm desemNolur 59 olamadm debiz magickle 60larda kaldk
Totem yapalım beraber bence kuzum yoksa gizli gizli kilo veriyor bence diyetlikadinNolur 59 olamadm debiz magickle 60larda kaldk
Sen diyetisyene mi gidiyorsun canım. kilo az olunca 1 kilodan az gitti . çok iyi vermişsin canımKızlar iki günlük detoks sonucu -700 grbugünde yapsaydım ve spor yapmış olsaydım gerçekten 2 kilo verecekmişim sanırım arada kaçamakta yaptım tabi ona rağmen vermişim kızlar deneyin tavsiye ederim ama çorbayı içmek biraz zor bol acılı ki hiç sevmem aşırı baharatı ama diyetisyen asıl bunlar ödem attiriyor dedi sonuç 60.8
2 gün 2 gündür demen gerekliydi yarın gitmeliydin aslında . neyse karar vermişsin sonuçtaVerdim. Pazartesi gidicem. Sonuçlar cuma çıkar dedi fakat ben boşuna gitmiş olmayayım çıkmazsa diye pazartesi daha iyi olur diye düşündüm.
6yı göremedim daha benRakibim kilo veriyormuş hızla, tebrik ederimmmgörüyorum ki ara açılıyor. açtırmam
SchonerDuft sen naptın canım? Usul usul uzaklaşıyor musun yoksa
bol su yeşil çay ile atarsın o ödemleri canım .Sağol canm daha iyiyiz ❤ ağrk geçti ondan gitmdm
ikimizde daha iyi olduk canm sağol miranın öksürüğü azaldı ve okula yolladm bugün benimde ağırım geçti ama ciddi ödem tutmuşum çoraplar ayak bileğime iz yapmış nasl böyle şişmiş bacaklarm şaştm
Çok sevindim canm ❤yakaladn beni
çok sevindim canm harika gidiyorsun bukez masallah sana❤o partinin yıldızı sen olacaksn
Hatalı bir karardı bende kabul ediyorum.Sen diyetisyene mi gidiyorsun canım. kilo az olunca 1 kilodan az gitti . çok iyi vermişsin canım
2 gün 2 gündür demen gerekliydi yarın gitmeliydin aslında . neyse karar vermişsin sonuçta
6yı göremedim daha benbirden düşüş olacak sanırım. umarım yani
Geçen gün 1hafta da 3.5 kilo verdiCanım sen o azimle hepsini sollarsın ama korkuyorum bize yetişeceksin bu gidişleayda 5 kilo gidiyor nerdeyse bana bak 2 aydır aynı kilodayım
Bu hafta az kilo vercem.Geçen gün 1hafta da 3.5 kilo verdibiz 3 ayda veriyoruz onu bizi yakalasa gene iyi ama 55diyor yani bizi geçecek miş biz daha ne zaman 58e varırız diye birbirimize bakalm kız 3ay sonra 55 kiloyum diyor r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?