♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Sizin grup çok çekişmeli bi biriniz geciyorsunuz bi digeriniz kacamak yapmana ragmen güzel vermisin canim
Ayrica Ben detoks yapmadan iki günde 600 gram verdim havami da atmasam olmazdi

Sizin grup çok çekişmeli bi biriniz geciyorsunuz bi digeriniz kacamak yapmana ragmen güzel vermisin canim
Sen hava atmasan olur mu canım eksik kalma yeni diyete basladigin için o kilolar tabi gider asıl sonra görüşelim bakalım durdugun yerde gidecek mi o kilolar

Son düzenleme:
Rakibim kilo veriyormuş hızla, tebrik ederimmm görüyorum ki ara açılıyor. açtırmam
SchonerDuft sen naptın canım? Usul usul uzaklaşıyor musun yoksa

Rakibim kilo veriyormuş hızla, tebrik ederimmm görüyorum ki ara açılıyor. açtırmam
Canım sen o azimle hepsini sollarsın ama korkuyorum bize yetişeceksin bu gidişle ayda 5 kilo gidiyor nerdeyse bana bak 2 aydır aynı kilodayım

Canım sen o azimle hepsini sollarsın ama korkuyorum bize yetişeceksin bu gidişle ayda 5 kilo gidiyor nerdeyse bana bak 2 aydır aynı kilodayım
Ay keşke yetmişsem sen şimdi ideal kilona çok yakınsınnnn, bi de asla küçümseme bence kilo korumak zorr. bak bana 2 ayda 7 kilo alıp geldim

Ay keşke yetmişsem sen şimdi ideal kilona çok yakınsınnnn, bi de asla küçümseme bence kilo korumak zorr. bak bana 2 ayda 7 kilo alıp geldim
Dimi ama kilo korumakda önemli ama korumak istemiyorum ki vermek istiyorum canım sende naptın öyle 2 ayda 7 kilo ama takir takir veriyorsun maşallah böyle giderse yaza zayıf hatun olarak girersin

Dimi ama kilo korumakda önemli ama korumak istemiyorum ki vermek istiyorum canım sende naptın öyle 2 ayda 7 kilo ama takir takir veriyorsun maşallah böyle giderse yaza zayıf hatun olarak girersin
Verirsin canımm, bak önemli olan ne kadar sürede verdiğin değill. Kalıcı kilo vermek. Geç olsun güç olmasın. ben de artık bu önümüzdeki yazı fit geçirmek istiyorum. bu arada kilo alma rekorum 1 ayda 10 kilo ben denedim, hoş bir şey değil arkadaşlar. Siz yapmayın

Kizilbodur kızların sessizliğine aldırma sen. Onlar gizli gizli kilo veriyorlar. Ne zaman kaç kilo olacakları belli değil.
Ben de üç ayda 22 kilo almıştım. Kilo almanın kitabını yazsak mı ne yapsak rekor kırar.

blonde ambition bugün nasılsınızzz? Gittin mi sen doktora
Sağol canm daha iyiyiz ❤ ağrk geçti ondan gitmdm
İLerde pişman olur artık

kuzum ödemdir onlar hastasın birde toparlarsın.
nasıl oldunuz
ikimizde daha iyi olduk canm sağol miranın öksürüğü azaldı ve okula yolladm bugün benimde ağırım geçti ama ciddi ödem tutmuşum çoraplar ayak bileğime iz yapmış nasl böyle şişmiş bacaklarm şaştm
Çok sevindim canm ❤ yakaladn beni
Yellow ciddi hırs yaptim bu sefer hic kacamak yok ve güzelde gidiyor
20 aralikta almanyada crismis partisi var bende gidecem o partide biraz olsun incelmem lazim memleketten bi bluz almistim bilerek kücük beden aldim onu giymen lazim
çok sevindim canm harika gidiyorsun bukez masallah sana❤o partinin yıldızı sen olacaksn

Kuzum birleştirelim güçlerimizi böyle cevap vermeyince gizli gizli spor mu yapıyorlar acaba diyorum.ellerinde detoks suları falan. ama neyseki çalışıyorlar, benim gibi işsiz değiller

Sen diyetisyene mi gidiyorsun canım. kilo az olunca 1 kilodan az gitti . çok iyi vermişsin canım
Verdim. Pazartesi gidicem. Sonuçlar cuma çıkar dedi fakat ben boşuna gitmiş olmayayım çıkmazsa diye pazartesi daha iyi olur diye düşündüm.
2 gün 2 gündür demen gerekliydi yarın gitmeliydin aslında . neyse karar vermişsin sonuçta
6yı göremedim daha ben birden düşüş olacak sanırım. umarım yani

bol su yeşil çay ile atarsın o ödemleri canım .

Hatalı bir karardı bende kabul ediyorum.

Geçen gün 1hafta da 3.5 kilo verdi biz 3 ayda veriyoruz onu bizi yakalasa gene iyi ama 55diyor yani bizi geçecek miş biz daha ne zaman 58e varırız diye birbirimize bakalm kız 3ay sonra 55 kiloyum diyor r

Son düzenleme:
Geçen gün 1hafta da 3.5 kilo verdi biz 3 ayda veriyoruz onu bizi yakalasa gene iyi ama 55diyor yani bizi geçecek miş biz daha ne zaman 58e varırız diye birbirimize bakalm kız 3ay sonra 55 kiloyum diyor r
Bu hafta az kilo vercem. ama haftaya tempoyu artırmayı düşünüyorum yoksa nerde gitcek 20 kilo siz de istikrarlı ilerliyorsunuz ne güzel. Benim istikrarlı olduğum tek konu verdiklerimi geri almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…