ooo Christmas partin nerde kiz:)?Yellow ciddi hırs yaptim bu sefer hic kacamak yok ve güzelde gidiyor
20 aralikta almanyada crismis partisi var bende gidecem o partide biraz olsun incelmem lazimmemleketten bi bluz almistim bilerek kücük beden aldim onu giymen lazim
10bin üzeri adim yapabiliyorum sadece ama bugün zipliyacam hatta üstüne bisilerde eklerimRakibem @htc71 im canım nasıl gidiyor çalışmalar.
Tubiiiii tubiiiii daha spor mu yapacaksın tubiiiiiii
Iyi eglenceler kuzumKızlar bu gece dans gecesi vartebiki eşim izin vermemişti ama dans kursuna izin kopardgm gibi dans gecesinede izin kopara bilir umuduyla ara ara denemelerde bulunan ve bu sabaha kadar izin alamayan ben ve ne oldu dersiniz az önce eşim çok istiyosan git dedi şimdi bu saatte son dakika izni acil trafik ayarlaması yaptm hemen kızları aradm gidiolarms yakin arkadaslarm sende geliosan %100 giderz dediler ok ozman hazlanin dedim acil hemen kaynvaldeyi aradm oda ok ben iş çıkışı direk size gelir miraya bakarım dedi mirayi hemen okuldan getirip yedirip icirdm herşey tamam tek kendim kaldm şimdi sıra acil kendimi ayarlamada hemen duşa girip çıkıp oje makyaj giyinme vs. 20:30 da evden cikmis olamam lazm 2saatim kaldı anca hazrlanrm öptm sizi
Stuttgartta canimooo Christmas partin nerde kiz:)?
ay kiz bizim Burda yyaa:) sirket partisi falanmi bizimde aralikda stuttgarta büyük partimiz varda orasi olmasin bideStuttgartta canim
hic sorma genelde yeni yil tatili icin gidip gelenler oluo ya her sene esimle niyet edioz yilbasinda istanbula gidelim diye ama Ucak biletleri ödencek sekil degil vallhBuki_89 caanim araligin son haftasi almanyadan türkler yeni yil icinmi geliyorlar dönüs bileti gidis biletinin 5 katida
Seni bu sefer baya azimli gördüm tubi hadi göreyim seni 10 bin adımda süpermiş10bin üzeri adim yapabiliyorum sadece ama bugün zipliyacam hatta üstüne bisilerde eklerim
Ay valla olabiliray kiz bizim Burda yyaa:) sirket partisi falanmi bizimde aralikda stuttgarta büyük partimiz varda orasi olmasin bide
Aynen valla 3500 thy biz pegasus alacagiz oda 1500hic sorma genelde yeni yil tatili icin gidip gelenler oluo ya her sene esimle niyet edioz yilbasinda istanbula gidelim diye ama Ucak biletleri ödencek sekil degil vallh
25 kilocuksenin nekadar fazlan kaldi canim?
Geçmiş olsun. Acile falan götürseydiniz olmadı. Ya hepten kopar yutarsa dişi.Kızlar çakıl oyun oynarken düşmüş.diş etinden bi parça kopmuş ama alt dişi tutuyo hala eti. Bi de dişlerinden biri yamulmuş. Akşam akşam yüreğimiz ağzımıza geldi diş hekimine götürücez yarın
Arada baya fark var.Aynen valla 3500 thy biz pegasus alacagiz oda 1500
Sağol canım. Götürdük hemen ama diş hekimimin görmesi gerekiyor dediler. Hem eti alçaklar hem de diş kökünde bi şey var mı vs baksınlar diye. Ağrı kesici şurup verdim. Sabah götürcez bakalımGeçmiş olsun. Acile falan götürseydiniz olmadı. Ya hepten kopar yutarsa dişi.
Of okurken bile benim canım yanıyor. Yavrunun nasıl yanıyordur.Sağol canım. Götürdük hemen ama diş hekimimin görmesi gerekiyor dediler. Hem eti alçaklar hem de diş kökünde bi şey var mı vs baksınlar diye. Ağrı kesici şurup verdim. Sabah götürcez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?