♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

ayda 1 detoks patlatsan verirsin ..
nişanı umursamazlar muhtemelen umursayan 29 şubatta yapmaz
doğru vallaa. Kına gecesini de doğum gününde yapcakmış, 2 gün sonra düğün. Yapma etme sonra yıl dönümü doğum gününle gümbürtüye gider dedim yok istiyom dedi. Yapsın bakalın

Bencede bu ay 70e veda etmek 6lara geçmek çok güzel olur yaparsın sen ❤ Madem ki Nişanda şuabtın son günü imiş Mart ayına girmiş olucaz yani tam zamanı işte arkadasına bahar temizliğini yaptırsın

doğru vallaa. Kına gecesini de doğum gününde yapcakmış, 2 gün sonra düğün. Yapma etme sonra yıl dönümü doğum gününle gümbürtüye gider dedim yok istiyom dedi. Yapsın bakalın
Benim de nişanım doğum günüm de oldu tam nişan pastası kesilirken de anans geldi ve mutlu yıllar eßlgnde arkadan ikinci bir doğum günü pastası geldi o onda konfetiler alkışlar filan çok unutulmaz hoş bir an oluyor canm ve sonra tam 1 yıl sonra da düğün yaptk aynı kına gecesi düğün doğum günü ard arda geldi öyle ama bence çok güzel oluyor

Aynen bende olsam tüm evi temizletirdim
Kızlar tartıldım artıdayım 2gün içinde en azından sabite dönmem lazım
Canim hastalik felan normal artida olman eee siz artida olmayacaksaniz da biz size nasil yetisecegiz aferin arada yapin böyle şeyler

Güzel de cam siler, bunu düşüneyim

dünkü menü

sabah
1 dilim ekmek
40 gr süzme peynir
domates maydonoz
su

ara
kakaolu süt

öğlen
kabak sote
salata yoğurt

ara
türk kahvesi

akşam
4 köfte fırında pişirdim
fırında soğan ve biber
domates maydonoz

ara
1 fincan sütlü kahve
1 anamur muz üstüne 1 tatlı kaşığı tahin pekmez

2,5 ltyi geçti su

hain planlara alet edildim
Yellow ciddi hırs yaptim bu sefer hic kacamak yok ve güzelde gidiyor
20 aralikta almanyada crismis partisi var bende gidecem o partide biraz olsun incelmem lazim memleketten bi bluz almistim bilerek kücük beden aldim onu giymen lazim

Kızlar iki günlük detoks sonucu -700 gr bugünde yapsaydım ve spor yapmış olsaydım gerçekten 2 kilo verecekmişim sanırım arada kaçamakta yaptım tabi ona rağmen vermişim kızlar deneyin tavsiye ederim ama çorbayı içmek biraz zor bol acılı ki hiç sevmem aşırı baharatı ama diyetisyen asıl bunlar ödem attiriyor dedi sonuç 60.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…