- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
İmkansız diye bir şey yok. Bu senin elinde olan bir şey. Bu yüzden sen pes etmediğin sürece o kilo sana çok yakın.İnşallah kuzummmteşekkür ederim valla kızlarrr. Siz de imkansız yapamazsın dersiniz diye korkmuştum
ayda 1 detoks patlatsan verirsin ..veremezsem bana çok ayıp. Vereyim de içim huzur ve gururla dolsun bi de nişan var kuzum kutlamazlar zannediyorum
ayda 1 detoks patlatsan verirsin ..
nişanı umursamazlar muhtemelenumursayan 29 şubatta yapmaz
Bencede bu ay 70e veda etmek 6lara geçmek çok güzel olurBen şimdiden düşüneyim, benim için en fazla napabilir acabailk hedefim ay sonu 69u ucundan görmekti zaten. Aynı hedef devam. bakalım duraklamalar için de planlarım var ama evdeki hesap çarşıya uymuyor. Halledicez bi şekilde
Benim de nişanım doğum günüm de oldu tam nişan pastası kesilirken de anans geldi ve mutlu yıllar eßlgnde arkadan ikinci bir doğum günü pastası geldidoğru vallaa. Kına gecesini de doğum gününde yapcakmış, 2 gün sonra düğün. Yapma etme sonra yıl dönümü doğum gününle gümbürtüye gider dedim yok istiyom dedi. Yapsın bakalın
Aynen bende olsam tüm evi temizletirdimBencede bu ay 70e veda etmek 6lara geçmek çok güzel oluryaparsın sen ❤ Madem ki Nişanda şuabtın son günü imiş Mart ayına girmiş olucaz yani tam zamanı işte arkadasına bahar temizliğini yaptırsın
Canim hastalik felan normal artida olmanKızlar tartıldımartıdayım 2gün içinde en azından sabite dönmem lazım
Güzel de cam siler, bunu düşüneyimBencede bu ay 70e veda etmek 6lara geçmek çok güzel oluryaparsın sen ❤ Madem ki Nişanda şuabtın son günü imiş Mart ayına girmiş olucaz yani tam zamanı işte arkadasına bahar temizliğini yaptırsın
Aynen bende olsam tüm evi temizletirdim
Canim hastalik felan normal artida olmaneee siz artida olmayacaksaniz da biz size nasil yetisecegiz aferin arada yapin böyle şeyler
İLerde pişman olur artıkdoğru vallaa. Kına gecesini de doğum gününde yapcakmış, 2 gün sonra düğün. Yapma etme sonra yıl dönümü doğum gününle gümbürtüye gider dedim yok istiyom dedi. Yapsın bakalın
kuzum ödemdir onlar hastasın birde toparlarsın.Kızlar tartıldımartıdayım 2gün içinde en azından sabite dönmem lazım
Yellow ciddi hırs yaptim bu sefer hic kacamak yok ve güzelde gidiyorhain planlara alet edildim
İyiyiz sen nasılsın canım.Selam kızlar nasılsınız
hoş geldin nasılsınSelam kızlar nasılsınız
kan verdin mi cnım sen randevun ne zman diyetisyenleİyiyiz sen nasılsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?